Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macera2

    aktív tag

    válasz #71562240 #40998 üzenetére

    Aki szereti a készülékméréseket, most kitombolhatja magát. Innen letölthetőek.
    Valóban egy szép összefoglalás, köszönet érte. Nem állítom, hogy minden paramétert precízen tudtam értelmezni, de ettől függetlenül hasznos tájékoztató volt. Bővült a látókör. Eddigi infóim szerint, amit hallottam a profiktól, még mindég nem teljesen világos, hogy a mért műszaki paraméterek, és az u.n. Jó Hangzás közt van-e, és milyen összefüggés. Tudom, hogy ez maximálisan szubjektív, meg csak egy bizonyos szint fölött érdekes, de azért jó volna valamit tudni róla.

    Az alábbi, ugyan már nem ennek a topiknak a témája, OFF, OFF, de ha már itt merült fel a téma azért csak az érdekesség kedvéért megemlíteném:

    -Szóval egy eléggé szavahihető fórumtag szerint az ideális erősítőnek nincs jó hangja. Az ideális erősítő alatt azt értette, hogy az erősítő, a bemenő jelet egy konstanssal megszorozza, és rátölti a terhelésre. Mi pedig épp ezt szeretnénk elérni.
    - A hangfal nem csak hangsugárzóként, hanem mikrofonként is szerepel. A szomszéd csatorna jelét akkusziktus úton is veszi, a visszacsatoláson keresztül visszaviszi a bemenetére, erősíti, és így növeli az áthallást.

    [ Szerkesztve ]

    A fontoskodás és az inteligencia faktor szorzata mindig 1 .

Új hozzászólás Aktív témák