Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PPeter

    addikt

    válasz priti #7377 üzenetére

    Próbáld meg értelmezni, amit írtam. :U Én nem azt írtam, hogy az XP hűűű de jó és mindenki maradjon meg SP1 előtti telepítőjénél. Hanem azt, hogy az átlagfelhasználók többségénél még az XP van és lesz a gépen hosszú ideig - és rengeteg olyan XP-telepítőkészlet van odakint, amelyben nincsenek benne a szervizcsomagok, nagy méretű merevlemezek és újabb vezérlők támogatása stb. Egy átlagos felhasználótó nem is várható el, hogy azt gondolja: a telepítőlemeze, amit vett/kapott, egyszerűen elavult az új harderkomponensek fényében. Egy szakmai topikban pedig nem csak az új rendszerek, legfgrissebb javítások ajánlásával kell naprakésznek lenni, hiszen van egy olyan rakás szituáció, amikor nem olyan egyszerű a probléma megoldása, miszerint "viszek neked egy corporate XP-t vagy Vistát, legújabb, most tőtöttem le, főtesszük azt kész".

    Nekem a Vistával más bajaim vannak, az egy külön történet és más szakmai aspektusai vannak.

    Ja, és nem a csóróság miatt nem kedvelem a Vistát. :)) Két telephelyen 4 olyan csúcsgépem van, amikért sokan a fél lábukat odaadnák, én ezekkel videotechnikai munkát végzek. Pont ez utóbbi miatt nincs rajtuk Vista, egy rakás általam használt szoftver lassabban vagy problémásabban megy Vista alatt egyelőre. És azért nem fogok újra milliós összeget kiadni más szoftverre, hogy Vista alatt dolgozhassak.

    [ Szerkesztve ]

    PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!

Új hozzászólás Aktív témák