- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Most beszéltem egy szakértő barátommal, és hát elszomorodtam.
Kiselőadást tartott, aminek a felét nem értettem, na mindegy.
A lényeg, hogy otthon egyelőre osem fogunk olyan folyamatos képet látni, mint a moziban, mert ott egész kifinomult technika van erre. Pl bizonyos képkockák után bejön egy sötétítő relé stbstb...Akárhogy is bűvészkedünk, sosem lesznek teljes szinkronban a különböző frekvenciák.
Egyelőre nincs oylan algoritmus, amely úgy számolna ki köztes képkockákat, olyan időintervallumokra jelenítené meg, annyiszor ismételné őket, ahányszor jó lenne.A "pulldown" sokmindnere nem jó. Annyi, hogy pl ha BD lejátszótól csak 60Hz-es jelet tud leadni, akkor a TV azt elkezeli. 3:2 aránytalanul rángat, de az 5:5-öt szinte mindenki észreveszi. Ha meg alapból 24Hz-re állítjuk a kimenetet, akkor meg annyira kevés a képkocka, hogy akkor az zavaró.
Szóval bukta ez az egész hádétévé.
A másik, hogy sokáig tűlés képet ígértek, ami még 100Hz-sem igazán kivitelezhető, mert nem kap a szemünk annyi különböző képkockát, hogy olyan tűéles legyen...
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest