Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lauda

    félisten

    válasz PuMbA #23396 üzenetére

    Biztos, hogy nem függ a kimenet (VGA, HDMI, DVI) az akadozástól

    Valoban nem, igazad volt! :) Probara vettem egy dvi-hdmi kabelt, ugyanazt csinalja vele. :(

    A TV minden bemenetén, TV adásnál, illetve a médialejátszójában külön vannak a beállítások, ezért ha kikapcsoltad az összes képjavítót az egyik bemeneten, attól még a médialejátszónál be vannak téve és azért simább a kép :)

    Igy van! :D :) Bedugtam a kulso vinyot es megneztem a beallitasokat, az ifc peldaul maxon van. Probaltam kiterjesztett asztalkent es valoban ugy lesz olyan szappanopera-szeru kepe, viszont ugy sem tokeletesen sima. Mikor egyeduli megjelenito a tv, akkor az ifc-t minimumra allitva ugy nez ki , hogy jo. Most mar csak az a kerdes, hogy miert csak akkor es hogy fogom en ezt igy hasznalni. :W Az sd-k sem sietnek igy. Valami meg mindig nem jo szerintem itt szoftveresen. Mondanom sem kell, elinditottam egy BD disket es kiterjesztett monitorkent beakadozik a tv-n, egyedulikent ugy nez ki nem! :W :B

    (#23397) Patice Oksa! :R Igazibol azt nem ertem az egeszben, hogy ha fix 60hz-en van a kijelzo, attol meg valtozik az fps. Vagy pl jatekoknal folyamatosan mas az fps, a hz pedig allando. :F ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák