- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
ricsik
őstag
Elég kedvező az már biztos. Valószínű söprik a készletet, mert itt vannak az ajtóban az újak. LX53-55. Ahogy nézegettem nagyon komoly gépek, kíváncsi lennék milyen a hangjuk azonos kategóriás Denonhoz képest. Amit még nemrég láttam, hogy ajtóban a HK új erősítőinek is a megjelenése. Kinézetre szinte semmi, belbecsre sem hiszem nagy lenne a difi. Ezzel csak jól járunk, mert a régiek ára lemegy és újonnan is ki lehet fizetni azok árát.
-
BBéci
legenda
válasz Anubis_9 #32655 üzenetére
Eleinte furcsa lesz, de nagyon rövid idő alatt az válik természetessé.
Fontos, hogy jó minőségű, csekély tömörítésű 1080-as filmet nézz a tévén![ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
nismoka
addikt
Tudja valaki mi a különbség a VSX-LX72 és az SC-LX72 között? Mert ezen a kétféle néven találom őket a neten de a google-val sem lettem okosabb!
-
Peak
addikt
válasz Anubis_9 #32655 üzenetére
Végre átrendeztem a nappalim és én kb. 2.8-3.0m távolságra állítottam be a 47"os LG LCDt.
Pont kényelmes, talán egy picit távolabbról is nézhetném...Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
-
-
robi-k
őstag
válasz Gál István #32664 üzenetére
Meghallgatnám, ha tudnám, hogy hol, bár a teszt "tisztasága" érdekében kellene ott egy másik Denon-1911, mert a benyomást az erősítő mellett befolyásolni fogja az adott szoba és a hangfalak is.
Tudtok ilyen helyet?[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Gál István #32664 üzenetére
Nem valószínű, hanem egészen biztos!
Újonnan 500 euró volt a Denon, 1200 a Pio, nem ugyanabban a ligában fociznak.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
robi-k
őstag
Egy Vertu telefon nem tud többet sőt szolgáltatás/tudás tekintetében igazából sokkal rosszabb, mint az én HTC-m, de több ezer $ többe kerül. Tehát az ár önmagában nem garantálja azt, hogy egy drágább készülék mindig jobb.
Tény, hogy a Pio-nak jobb/szebb a menüje és sokkal több a csatlakozója, de ezek engem hidegen hagynak, csak a hangminőség érdekelne. A csere kb +50eFt többlet kiadást jelentene (ha még egyáltalán kapható, nem néztem még utána), és csak akkor érné meg, ha hangminőségben sokkal többet kapnák.
IMHO - azaz szigorúan magánvélemény -
nismoka
addikt
válasz robi-k #32667 üzenetére
Szerintem ez nem igazán jó hasonlat mert a Vertunál az egyediséget, a felhasznált külső anyagokat , és a mögé rakott egyedi ügyfél szolgálatot fizeted meg és egy nagy adag sznobságot. Itt azért más a helyzet. Ezzel az LX52-vel minimum a 2310/11-es Denon van partyban.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz nismoka #32668 üzenetére
Egyetértek.
SE K750i telefonomat hat éve használom, lassan széthullik, ezért kénytelen leszek lecserélni, de addig vidáman elvagyok vele.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Dorian
félisten
Külön végfokot beiktatva a frontokhoz (zene miatt) nem lesz vajon gond az egységes hangkép? Vagy nem olyan probléma, az Audiessy ezt kompenzálja?
Hivoxos Zoli szerint ~50-ért sokkal jobb végfokot tud csinálni, mint amilyen használt sztereót kapnék ennyiért. És akkor nem kéne állandóan dugdosni a banánokat, távirányítás is megoldott...
Ez még a jövő, mert jelenleg nagyon élvezem a rendszert így is. Franc gondolta, hogy egy dac-nak ennyire számít a bemelegedés, de most, hogy rájöttem, nincs több anomália.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
cekkk
veterán
-
bajnokpityu
félisten
válasz Dorian #32671 üzenetére
lehet lesz nem soká egy eladó rotelem.
ugyanis megint 3 erősitőm lett.most nem tudtam nagyot előrelépni,de klasszikus zenén az új azért élethűbb. és ebbe az irányba akarok tovább lépni.ami zenéket Ti nálam hallottatok,abban semmi előrelépés.
és mondok még valamit,a másik rubis srác,akiről mestéltem,90-95rugós cardas hangfalkábelei vannak,azt mondta,h a bártfay kábeleim kb azonos minőségűek...
egyetértett,h az akusztikát kell még rendbeszedni,és kész.eladó topping dac
-
bajnokpityu
félisten
válasz Dorian #32674 üzenetére
6-7 éve hallottam az akkori láncát.onnastól vifa hivő lettem.
báár,most a sajátom jobban tetszik mint az akkori produkció odaát.egyébként sokra tartom Lacyt, szimpatikus ember.
a kapcsolója biztos nem javit a hangon,de ha nem akarsz dugdosni,mint én,akkor nemigen marad más megoldás.
ugyan nem hallottam a 2809edet,de a 2309 labdába nem rug akár a rotel,akár az újjal szemben.nincs olyan dac,táp,kábel,amivel a 2309 el tudná érni a rotelt szerintem...eladó topping dac
-
Dorian
félisten
-
bajnokpityu
félisten
válasz Dorian #32678 üzenetére
bizony-bizony 44se.kicsike,egyszerűcske,de elég tehetséges.mondjuk félek a többi marantz továbbra sem tetszene,de ez konkrétan egy jó tipus.
eddig száraz,unalmas,fényes marantzokat hallottam,alsóbb tartomány nélkül,de ez eléggé más.más:
kipróbáltuk a Marantz CD 52 MKII SE analóg angját az akksis viba ellen.hajszállal a viba nyert.ami szerintem óriási nagy szó...[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
bajnokpityu
félisten
válasz bajnokpityu #32679 üzenetére
ja beirtam már googlébe: a CD DACja jó eséllyel a 1541es,ami a vibám nagy tesója...
eladó topping dac
-
Dorian
félisten
válasz bajnokpityu #32679 üzenetére
Amennyit hallottam belőle, az a Viba jócskán túlmutat az árán. Amennyiért meg használtan vetted az rablás
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
bajnokpityu
félisten
válasz Dorian #32681 üzenetére
mégis szapulják, közben csak jó futómű kell elé.ezt nevezem korlátoltságnak,szűk látókörnek.csak 1 út a jó,amin ő jár,mindenki más balga.nem mondom,h nincs jobb,mert én is hallottam jobbat, hangfalban talán olcsóbban is(fostex szélessávú valami állat volt első blikkre,amin járatták a hangfalkábelt)
viszonyitás képpen faggattam a srácot,jópár kábel járt már nála, pla a qed anniversaryra azt mondta,hogy kusza magas,tök irreális karakter,sok hangszernél összedől a szinpad.hát nemtom, de igy most megint picit más láncban hallva még mindig elégedett vagyok az összekukázott cuccaimmal.
pedig tényleg hajlottam volna egy gothamra,v akármi másra.csak győzzön meg.
a srác egyébként ahogy elnéztem,elképedt,h ez a lánc menyibe került,mikor az övé sokkal-sokkal drágább,és szerinte kb olyan minőségben szólt,az akusztikát félretéveeladó topping dac
-
hoffman_
nagyúr
Üdv
Onkyo tx-sr600e típusú házimozierősítőről tudtok valamit mondani? Már régi típus. Elég sokat találkozom vele újabban, és tetszik. Ha magamnak építenék valamit legelőször, akkor ennél több nem kéne első körben. Előre is köszi, ha akad pár sor
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
törölt tag
válasz hoffman_ #32683 üzenetére
A 60X-es sorozatban jelennek meg főképp az adott év ujdonságai, pl DPLII, 7.1,Audyssey, stb. és komolyabb táp van benne mit az előzőekben,tehát minőségi ugrást végez az előző szettekhez képest és kedvező az árképzése is,mintegy középkategóriát képvisel, HD-ra alkalmas.
Ami magát a 600-ast illeti,DD Ex,DTS-ES,6.1-es konfiguráció(2002) négy digitális bemenet és videoskálázó is van benne.[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
Üdv.
Mitől van az, hogy random időközönként, napi 1-2x ilyen magas ciripelő hangot ad az Onkyo TX-SR 508-am? Tényleg véletlenszerű, van amikor zene közben, van amikor nyugalmi állapotban, de bekapcsolva.
Odamegyek picit megemelem, vagy odébbrakom 1cm-t és abbahagyja. Tehát olyan mint valami rezonancia, de nem értem mitől, és miért ilyen magas hang jön ki.A másik, hogy kurvára melegszik,de gondolom ez normális. (alacsony hangerőn is hallgatva, 25-35.
[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
bajnokpityu
félisten
válasz Dictator^ #32685 üzenetére
ezért vegyen az ember uj hm erősitőt?
vannak olyan erősitők amik sokkal jobban melegednek.ha ezt ilyennek tervezték,akkor normális.nem sokat aludtam éjjel.nagyon nem akartam a hifizés ösvényére tévedni,tudván rögös,és főleg drága út,de mit csináljak ha ilyen élményt ad?pláne innentől nagyon drága lesz minden.integrált erősitő jó eséllyel nem tud ennél többet.a 840BX4 alapvetően a legnagyobb integrált sztereoja volt a gyárnak.
a 44se meg függetlenül a tipusszámtól szintén nem a legkisebb spéci sorozat.
még nem vetettem el végleg a kockát erősitő terén.azért a hangszerek textúrája,meg az énekhang finomságai nagyon jó a rotelen.ezen még nem hallottam,de nagyon fáradt voltam,lehet észre sem vettem volna talán.
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
Takacs666
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy fontos kérdésem felétek akiknek már van tapasztalata erősítőben nekem most lessz életemben először erősítős házimozim.
Van egy Yamaha YHT-292-es kompakt hangsugárzós házimozi rendszer amit meg tudok szerezni mindenestül 35.000-ért.Nem használt.A kérdésem az hogy egy kb 4-5 négyzetméteres panelllakés kis szobájában ez gondolom elegendő lessz teljesítményben,a fő kérdés az hogy valakinek van e tapasztalata ennek az erősítőjéről(Yamaha HTR-6230)
és hogy a későbbiekben mennyire lehetne esetleg más hagcuccal bővíteni ha nagyobb helyre megyek.illetve hogy jó minőségü erősítő e ?
Válaszokat köszönöm. -
törölt tag
válasz Gál István #32689 üzenetére
Én azt mondom,smián elüzemel benne a Yamaha... (5nm kb.= 2x2.5 vagy 1.7x3 nm.)
-
törölt tag
válasz Gál István #32691 üzenetére
Az tény hogy valóban nem nagy a hely,de inkább ez,mint valami Genius.
-
Peak
addikt
köszönhetően helyi kollegáknak s a sok-sot hetes agytágításnak, tanácsnak és hallgatózásnak tegnap megrendeltem egy pár polkaudio RTi A7-et, egy CSi A6 centert és 2 pár RTi A3 surroundot a hk avr460 mellé.
ezúton is köszönöm a sok sok tanácsot és infot, amivel terelgettetek a szakadék felé... amit hifizésnek neveznek...[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
Winne
nagyúr
Üdv Urak!
Egy Sennheiser HD500-as füleshez lehet-e venni valahol párnát, vagy valami anyagot rá olcsón? Kezd már nagyon széfoszlani.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Vidala
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest