Hirdetés

Aktív témák

  • #09634560

    törölt tag

    válasz Badb0y #15905 üzenetére

    Amilyen ismert név a szórakoztató elektronikában a Pioneer, legalább olyan ismert név házimoziban az Onkyo. Ebből még nme lehet megfelelő konklúziókat levonni mivel nem a név hanem az adott osztálynak megfelelő felszereltség/szint számit.Tehát nyugodtan választhatod bármelyiket, hozza mindkettő az adott szinten az elvárható minőséget. A JBL SCs 200-a kissebb terhelhetősége ,alacsony érzékenysége és müanyagdobozos kivitele miatt rossszabb választás lenne/nem ajánlott.és éppenhogy belefér a szobád méreteibe a mélynyomó 100W/20 cm átmérője. Ha MCAAC-vel vagy Audysseyvel kalibrálod,tedd kb 2/3-ra a sub hangerejét
    .Az Onkyo308/307-re? való igaz van benne mérőmikis bekalibráló,a 308-ban nincs de a 308 viszont fogad HDMI-ről hangforrást,míg a 307 csak passtrough funkcióval bír.A Pioneer 420-as terméke is ilyen.. Háromból legobb választás lehet a pio.
    Végül ohmokról egy keveset: a 6 ohmon megadott teljesitmények csak kissebb aránya érvényesül mint 4 ohmon (6-ra kell állitani az erősitőn a kimenetet,amennyiben nincs rajta 4 hanem 6v.8 ohm állithatóság).viszont nagyobb hangerőn hamarabb fog torzitani és vice versa. És nyugodtan rákötheted mert a 4 ohmot mindegyik tudja.
    Remélem minden kérdésedre választ kaptál.

Aktív témák