Hirdetés

Aktív témák

  • WN31RD

    addikt

    válasz wmarci #1389 üzenetére

    Ezeket ilyen összeállításban még nem hallottam együtt, de amit külön-külön tudok a hangzásukról, az alapján működnie kell a dolognak. Továbbra is azt mondom, hogy hallgasd meg, és ha tetszik (valószínűleg fog), akkor hajrá.

    Egyébként ha ennyire jól el vagy eresztve anyagilag, akkor megnézném a helyedben a "C6 Collection"-t is, illetve - hacsak nem az a helyzet, hogy nem fér el - elgondolkodnék az SCM100-on front hangfalnak, mert nem túl sokkal drágább, mint az SCM50.

    Ami az erősítőt illeti, rá lehet kötni az aktív 50-eseket, de mivel nincs balanced kimenete, a kábelek érzékenyebbek lesznek az elektromágneses zavarokra (kb. annyira, mint az átlagos unbalanced bemenetű otthoni cuccok). Ha hosszabban szeretnéd vezetni a kábeleket a fronthoz (illetve a centerhez, mert az is aktív), vagy egyszerűen csak biztosra szeretnél menni, akkor érdemes egy unbalanced->balanced konvertert tenni az erősítő mellé.

    Az említett Pioneer erősítőt egyébként nem ismerem, nem tudom, jó-e, erről majd talán ír más.

    ''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''

Aktív témák