- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrgergoke
aktív tag
válasz MasterMark #4201 üzenetére
Hát de ez nyílik meg Realtek HD Hangkezelő néven a gépemen. Csak van valami köze hozzá
Amíg nincs 5.1-re kapcsolva, addig a színesek semelyikén sincs jel. Ha 5.1-be kapcsolom, akkor meg ugye csak azt a jelet adják, ami oda van írva...
Jelzek, ha sikerült feltolni másik drivert.https://rendeljkinait.hu/
-
MasterMark
titán
válasz mrgergoke #4202 üzenetére
Nyilván nincs jel, amíg be nem állítod.
Bár lehet ez alaplapfüggő, hogy milyen témával nyílik meg a hangkezelő. Most így nem tudom.
Szóval ha reinstall után is ilyen, akkor gondolom ilyennek kell lennie.
szerk.: Amúgy pontosan mit is akarnál szubnak használni?
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
mrgergoke
aktív tag
válasz MasterMark #4203 üzenetére
Van egy különálló mélynomóm egy Logitech Z4-es rendszerből, meg mellé vettem még egy pár Edifier R1600T Plust 2.0-nak. Szóval két jack van. Egy a mélyládáé, meg egy a 2.0-é. Nemsokára reinstall.
De hogyan tudnám beállítani, hogy csak 2 kimeneten legyen jel? H 5.1-et küldök rá, akkor mindre kiküldi, nincs szelekció...https://rendeljkinait.hu/
-
mrgergoke
aktív tag
válasz MasterMark #4205 üzenetére
Igen. Tegnap voltam a Bestbuy-nál, ahol egy láthatóan jól képzett szaki elmagyarázta nekem, hogy jack elosztóval miért nem működne. Nem tudom neked visszamondani. Akkor és ott értettem, de ma, amikor felkeltem már nem
https://rendeljkinait.hu/
-
mrgergoke
aktív tag
válasz MasterMark #4207 üzenetére
Szerintem is kéne. Hát kimegy ugyanaz a sztereó jel két erősítőre (mélynyomóba és a hangfalakba is saját van beépítve), akkor az hogyan ne működne? A mélynyomó kiszelektálja magának, ami neki kell, a hangfalak lejátsszák, amit tudnak, és csá. De megmagyarázta nekem, hogy miért nem azt a jelet kapná a mélyláda.
Esküszöm akkor és ott tényleg volt értelme annak, amit mond. Akkor és ottRealtek oldaláról töltöttem a legfrissebbet, és ugyanaz a program nyílt meg... Muszáj lenne működnie a jack sensing-nek. Van még valami ötleted? Rossz nem lehet a lap, mert tegnap cserélték gariban, és ez az előzőn is ugyanilyen volt.
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz mrgergoke #4208 üzenetére
Menni fog vele.
Specifikáció szerint:
Realtek® ALC892 8 csatornás nagyfelbontású hangkodek
- Támogatott funkciók: Bedugott csatlakozók felismerése, Több folyam egyidejű lejátszása (multi-streaming) , az előlapi csatlakozók funkciójának átváltásaFogalmam sincs mi lehet. Ugye elméletileg minden csatlakozóra bármit tudsz állítani. Ugye ez a lényege a Universal Audio Jack-nek.
Switch Tax
-
mrgergoke
aktív tag
válasz MasterMark #4209 üzenetére
Kísérletezek még egy kicsit. Régebbi drivert raktam most fel, az is ugyanez. Fórumokon azt írják, hogy regeditben érdemes átírni a bináris kódokat, hogy melyik jack mit kapjon. Ha nincs más, bepróbálom majd azt.
Idegesítő dolog, hogy bezzeg az előlapi 2-t át tudom programozni...
[ Szerkesztve ]
-
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Mi van akkor, ha a hangkártya programjában (Realtek) nincs bent az "Előlapi Jack- ajzat érzékelés letiltása" lehetőség? Csatlakozó beállításnál csak az előugró ablakok engedélyezése van egyedül, elvileg itt kellene kikapcsolni az előlapi érzékelést is nem? Intel DG43GT a lap.
-
looser
addikt
Sziasztok! A hangkártyám pattog, van, hogy észrevehetően, van hogy éppen csak hallhatóan, de mindig van. A DPC Latecncy checker-rel leteszteltem és hát beigazolódott. Az ezen az oldalon találtak alapján cselekedtem, amit lehetett, letiltottam, majd engedélyeztem, egyenként természetesen. A rendszereszközöket nem mertem letiltani; a Daemon tools virtual bus volt az egyeten, ekkor dobott egy kéket, mással nem próbálkoztam. A hangkártya típusa: Infrasonic Quartet. Régebben (xp alatt is előfordult, úgy 10 bekapcsolásból egyszer, de most windows 7 alatt sokáig nem is volt, néhány napja észlelem, de tudomásom szerint semmi telepítés nem volt a gépen. Egyébként itt is évekig úgy ment, mint xp alatt, de azt elfogadtam még). Van, aki hasonló cipőben jár vagy járt?
Üdv
[ Szerkesztve ]
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
looser
addikt
válasz MasterMark #4213 üzenetére
Kácsa audio kábel megy egy Harman Kardon sztereó erősítőbe (HK 3250), amely Tannoy Mercury F1 hangfalakat hajt meg. De szerintem a lánc ezen részével nincs gond, a windowsban (vagy tényleg valamely eszközmeghajtóban) lehet a hiba. A hangkarinál több drivert kipróbáltam, mindnél előjött.
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
looser
addikt
-
Frogged
aktív tag
Sziasztok
Olyan gondom van hogy vettem egy hangfalat 4 napig tökéletesen ment karácsony napján elkezdett pattogni a 4ik patanás után semmi hang ,
átdugom alaplapira ott szól na mondom megadta magát a hangkártya (XFI Xtrem gamer 4 éves kb).
Rádugtam a fejest végül is megy de sokkal halkabb lett mint front panelről.
Lehet lassan meg hal a hang kártyám?
Illetve lehet hogy az új hangfal a rossz és az cseszte el azt a dugajt?[ Szerkesztve ]
-
Frogged
aktív tag
Update: Kicsit vizsgálodtam a hangfalakat össze kötő kábel sérült volt egy helyen mintha leolvadt volna róla a gumiboritás kilátszik a fém,
lehet gyárilag volt ilyen csak most tünt fel.
Viszont vissza raktam a régi hagfalat pár óra után az is elkezdet patogni (4 év alat egyszer sem fordult elő vele) átdugtam a front panelbe és ez a hangfal meg a front panelel jóval halkabb. -
Alien4
tag
Sziasztok!
gép szükséges adatok:win 8.1
realtek hd hangkezelő, alaplapi integrált ha hirtelen jól nézem 5.1
valamint frissen kaptam egy GENIUS HS-G700Vfüles install, usb-n csatlakozik, viszont így nincs monitorra kiosztott jelem kimenetnek.
szeretném ha újra megosztaná a kimenő jelet a hangkártyára is, valamint az usb-s fülesre is
valakinek valami tipp?nagyon szépen köszönöm előre is a fáradozást!
-
Alien4
tag
válasz MasterMark #4220 üzenetére
gondolom kreál magának egy virtuális hangkártyát
így viszont az alaplapim nem kap enni...
teszhangok lefutnak, tehát nem hardveres a gond, szoftveres -
Alien4
tag
válasz MasterMark #4222 üzenetére
a fülesemre értettem a "virtuális" jelölést, révén, hogy usb-n csatlakozik.
szoftveres megoldás esetleg, hogy duplikálja a kimenetet?köszönöm az eddigi válaszokat!
-
Alien4
tag
válasz MasterMark #4226 üzenetére
nem vagyok e téren annyira kifinomult szakember mint ti, ezért is kértem segítséget, ha kérhetem, pontosabb leírást adj kérlek szépen a mondatod második feléről! köszönöm
szerk.: mielőtt félreérthető leszek, a mixer részről bővebben kérlek. elérhetősége, ésatöbbi, mert még nem találkoztam, vagy nem esik le, mire gondolsz.
azért szeretném, mert ha pl játszom, akkor monitor néma, füles mikivel szól, de ha filmezek asszonypajtással, akkor meg nem fogom leszólítani a fülest, monitor szól
kettőt egyszerre, kényelmi funkció, ami nem kell, le lesz némítva.
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
Némítás helyett átrakod az alapértelmezett kimenetet a másikra. Ez a legegyszerűbb.
Küldesz egy képet a Hang - Lejátszóeszközökről?
Amúgy felvételnél a sztereó keverőben a figyelést ráállítod az alaplapi kimenetre. De ez okozhat inkompatibilitást néhány helyen. Ezért szerintem a legegyszerűbb ha mindig átállítod az alapértelmezett kimenetet.
Switch Tax
-
Alien4
tag
válasz MasterMark #4228 üzenetére
remélem ezt a képet kérted
http://oi61.tinypic.com/2pzlkeo.jpg
ikon alapján is a monitor és a mikis füles a kettő eszköz
ezt az ide-oda csatolgatást szeretném elkerülni
köszönöm
-
spanglee001
addikt
Ebben tud valaki segíteni?
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Shifty01
aktív tag
Helló!
Nincs dedikált hang karim.
http://www.asus.com/Motherboards/B85PRO_GAMER/
Ilyen alaplapom van és ezen 1 ugynevezett SUPREME FX van ami 1 áttervezett ALC chip ha jol tudom.
Lényeg ami lényeg, hogy elkezdett olyat csinálni a gépem, hogy randomra elmegy a hang komplett játék zene beszélgetés. Teljesen elnémul az egész. Ki huztam bedugtam ujra semmi ne mváltozott.
Rámentem hogy tesztelés és azt irta ki hogy a hangmintát nem lehetett lejátszani.
Headset: HyperX Cloud.
Előző fülesemnél nem csinálta ezt de ez is megvan már 1 jó ideje tehát nem gyanakszom erre. -
imola33
újonc
válasz Shifty01 #4231 üzenetére
sziasztok.
volna egy
MSI k9n6vgm-v alaplapom.driver felmegy szerinte megy is,de nem érzékeli ha beledugok bármit.....
minden jumpert próbáltam....
xp-t vistát,win7 et....de egyszerűen nem akar megszólalni,pedig szerinte megy,és ha szól " valami mutatja is.de csak digitális kimenet van normálisan" (ezt nemtudom kipróbálni) a többi dugót a menüben fakón mutatja.
off-os a hang?
van hangkarim azzal is használom....de idegesitő...bármi ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
Fluor
csendes tag
Hali!
Asus Xonar DG kártyám van. Az vele a problémám hogy bármit dugok bele (logitech hangfal, 2 féle sennheiser fejhallgató, sony fülhallgató) ilyen alapzaj jön a bal oldalból. Csak onnan, a jobb oldalon nincs alapzaj.
Amikor elindítom a gépet, elkezd bootolni akkor még semmi alapzaj. A bootolás felénél bekapcsol a hangkártya (kattan egyet). Rá egy másodpercre előjön ez a hang. Tudnátok segíteni?
Köszi!
-
Mcsabi55
csendes tag
Sziasztok.Az a baj a gépemmel,hogy nem szól a jobboldali hangszóró.Teszteltem több fajtával,de mindegyiknek csak a bal oldali hangszórója szól.Amikor a Realtek programján belül tesztelem a hangszórókat akkor a jobb oldali helyett is a bal szól viszont, ha a hátsó hangszórók helyére csatlakoztatom akkor szól mindkét oldal.Az alaplap új tegnap építettem be,és szerintem tegnap még szólt mindkét oldal.Szerintetek mi lehet a probléma.A válaszokat előre is köszönöm!
-
Jano156
tag
Sziasztok, nem tudok kihez fordulni a problémámmal már a villamosmérnök haverom is átjött és fogalma sincs mi ez. Készítettem videót a dologról, mert szerintem ez jobban reprezentálja. Ha esetleg van időtök lessétek meg. Köszönöm Hang probléma
János
-
-
Jano156
tag
válasz MasterMark #4237 üzenetére
Srácok megoldottam! Mégis földhurok volt. Megszakítottam az erősítő táp kábelében a földet és tökéletes!^^ viszont így nincs védőföld..
János
-
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
Egy Orion HT550-es 5.1-et szeretnék rákötni PC-re, de akárhogy próbálkozom, a mélynyomó sosem szól.
Alaplap: Gigabyte GA-M61PME-S2P. Hangkártya driver a legfrissebb van fent. Ugye jack-RCA csatlakozóval kötném rá az alaplapi 3 jackre. Mindegyiknél mikor rádugom, kiválasztom, hogy mi az. Viszont amikor a mélynyomó/centert dugom be és ki is választom ezt az opciót, akkor csak a center szól. Beállításbeli probléma lehet, vagy csak szimplán nem jó a mélynyomó, vagy annak RCA csatlakozója?Előre is köszönöm a segítséget!
-
Ryder1
senior tag
válasz MasterMark #4241 üzenetére
Nem, ott is csak az összes többi szól. Hogy érted a rendes 5.1-et?
-
Ryder1
senior tag
válasz MasterMark #4243 üzenetére
Még nem, de tuti nem jó valami. A mélynyomó még csak nem is búg.
-
gergiboy07
csendes tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem oka ,hogy a hét folyamán zenét hallgatok fejhallgatón és a zene egyszer elhalkul de úgy hogy csak a dobot hallom (azt is úgy mintha a légy szált volna neki a fülesnek)még maximum hangerőn is aztán meg pár perc után egy olyan 10-15 másodpercre üvölt úgy ,hogy beszakad a dobhártyám .
Mi lehet a probléma?Az alaplapom gyári hangkártyáját használom.[ Szerkesztve ]
Az önbizalom a siker első titka
-
fLeSs
nagyúr
Szasztok!
Lenne egy problémám a Xonar DGX-emmel.
Játékban szeretném használni a mikrofont, de nem hallanak engem (iRacing, Ghost Recon Phantoms). Én hallok mindenki mást.
A hangrögzítővel fel tudom venni a saját hangomat, szóval jó a mikrofon és a beállítás is elvileg.
Mi lehet a probléma?"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
JoinR
őstag
Alapértelmezett bemenetnek is a mikrofon van megadva? iR-ben a jó bemenet van kiválasztva (jobb oldalt, Mic: )?
-
WD40
aktív tag
Sziasztok!
X-fi Surround 5.1 Pro hangkártyám van, és mióta újratelepítettem a win-t, minden egyes indításnál ki-be kell dugni az usb kábelét, különben csak villog a kártyán a LED és pattog a kimenet. Sokféle driverrel próbáltam, volt amelyikkel párszor jó volt, utána soha többet.
Windows betölt, utána villog a LED, közben a tálcán a hangerő ikon is, induláskor leáll az SB monitoing utitity. Kihúzom, bedugom, jó lesz. Kifejezetten idegölő mindig ezt eljátszani. Az a vicc, hogy a régi windowsnál (ugyanez volt, 7 Home premium) nem volt ilyen gond.Az analog világ utolsó (?) harcosa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Vallás
- PlayStation 5
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest