- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoinR
őstag
Hát akkor rosszul tudtam, bocsi. Az NE5532N-es opamp tényleg a sima HD2-esre utal, bár én még meg se néztem, hogy az enyémben milyen van, olyan jó volt alapból
Nah meg anno nem tudtam felrakni a nem Envy-s driver-eket. Mióta flash-eltem, azóta mondjuk nem próbáltam az újabbat, hanem az "alap" ESI-t csak, egészen pontosan ezt.[ Szerkesztve ]
-
etejedu
őstag
Helló!
Segítséget szeretnék kérni!
Hol szól a hangszóró, hol nem. Mitől van ez? Olyan mintha ki be húzogatnám a füles csatlakozóját.
Ki is írja : "..egy jack-dugót csatlakoztattak, egy jack-dugót kihúztak..."
(Most már napi szinten előjön ez a probléma! )Új driver kell neki, vagy tönkre ment/megy az alaplapi hangkártya vagy fizikális gond lehet??
aida:
ATI Radeon HDMI @ ATI RV770/790 - High Definition Audio Controller
Realtek ALC888 @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] -
etejedu
őstag
válasz MasterMark #3113 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
-
albinolynx
őstag
Sziasztok!
Minix netbookra telepítettem x86 XP SP3-at. Aida64 EE 2.20.1800 szerint:
realtek ALC662 @ intel NM10 ICH - high definition audio controller
van integrálva. Ehhez keresnék drivert, mert egy délelőttnyi keresgélés után is ott tartok, ahol az elején.
Köszönöm!
Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
MasterMark
titán
-
albinolynx
őstag
válasz MasterMark #3116 üzenetére
Nem. Amit linkeltél, már próbáltam - ismerős volt. Hibaüzenet:
A realtek HD audio eszközmeghajtó telepítése sikertelen!
[ Error Code : 0xE0000227 ]Mi lehet a gond?
-
MasterMark
titán
válasz albinolynx #3117 üzenetére
Netbook pontos típusa? A netbook gyártójának az oldaláról esetleg driver?
Switch Tax
-
albinolynx
őstag
válasz MasterMark #3118 üzenetére
Netbook gyártó oldaláról.... (: .... (:
MINIX M1100 van a gép alján lévő matricán.
-
sklopp
őstag
válasz albinolynx #3119 üzenetére
Próbálj itt keresgélni, ö a gyártó, talán rátalálsz.
-
Inv1sus
addikt
Hanglejátszásnál a hang beakadozik kb 0,10-0,20 másodpercre. Ez annyit tesz, hogy az éppen játszott hangot ismétli, loopolja, így a végeredmény egy pillanatnyi zúgás lesz.
Mit tudok ezzel csinálni? B75 Pro3-M alaplapom van integrált hangkártyával.
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
albinolynx
őstag
Köszönöm - ezen már túl vagyok. Valamiért nem elérhető ez a típus a listán... ):
Most kipróbálom ubuntu-val, hátha. Igazából projektorra lenne kötve filmezés céljából és hordom magammal szervizeléshez. Oprendszer teljesen mindegy, csak működjön minden hw.
-
Inv1sus
addikt
válasz regener #3123 üzenetére
Hát... az oldotta meg a problémámat, hogy a gépházat kinyitottam és újrarendezgettem a hardvereket benne, illetve a tápkábeleketis igyekeztem elszeparálni a kényes adatkábelektől.
Vicc, semmi értelme a kábelmenedzsmentes háznak ha ilyenekre is figyelni kell.
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Heker Zoltan
csendes tag
sziasztok kétségbe esésem véget már nem tudtam kihez fordulni,most hozzátok fordulok segítségét.az a problémám hogy vettem egy Genius MPB-000138 REV 1 2. hangkártyát és driver nem volt hozzá de találtam hasonlót meg nyilván meg is volt a hozzá való is,fell rakom rá a drivert és jó.újraindítást kér és megadom neki,igen ám de a windows töltése közbe befagy.tudd valaki segíteni nagyon fontos lenne.
[ Szerkesztve ]
-
laceeeboy
tag
Hali!
Ma jött meg az ASUS M5A99X EVO lapon és az FX-8120-as procim. Összeraktam, működik minden rendesen, kivéve a hangot (integrált). Bedugtam a lapba a HD Audio kábelt, felraktam a drivert, semmi. A HD Audio helyett bedugtam az AC'97-et, felraktam a drivert, semmi.
Valaki ha tudna segíteni megköszönném. -
krisztofer55
tag
Sziasztok!
Sajnos egy elég kellemetlen problémám van az Asus D1-es hangkártyámmal.
Ha a szoftverében bekapcsolom az "AUX"-ot, akkor kellemetlen "elektromos" zajt hallat a hangszórón keresztül (Genius 5.1. 6000-es). Hallatszik, mikor mozgatok egy ablakot egérrel, vagy tekerek egy weboldalt, vagy csak úgy alapból is.
Az összes hangszórón hallatszik ez a kellemetlen "ciripelő" zaj. Sajnos használom az aux-ot, mert tv kártya van a gépben. Ha kiveszem a tv kártyát, akkor is hallatszik (talán nem olyan hangosan).
A legújabb szoftver van fent a kártyához, illetve kb 1 hete cseréltem lapot+procit. Abban reménykedtem, hogy a hiba az "új géppel" windows-al el fog tűnni, de nem így lett.
"A békés felkelés az, ami szabaddá tesz!"
-
MasterMark
titán
-
krisztofer55
tag
válasz MasterMark #3129 üzenetére
Sajnos a hangfalon nincs optikai bemenet.
Azért köszi a tippet!
-
Süni 1985 F
senior tag
cmi8738lx 6ch driver windows 7
Ebben valaki tudna nekem segíteni?
TDI POWER
-
sklopp
őstag
-
szalai9510
csendes tag
Sziasztok.
Vettem egy hangkártyát ( "SpeedDragon Cmedia 4 csatornás hangkártya" ), fel lett rakva minden, de néhány másodperccel/perccel a windows ( XP ) indítása után kék halál a következővel:
http://kepfeltoltes.hu/120725/20120725069_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Meg lehet oldani vagy visszavigyem?
-
krisztofer55
tag
válasz szalai9510 #3133 üzenetére
Én áttenném másik slotba is a kártyát (ha van olyan, amit másik eszköz használ, akkor abba). Ha akkor is kékhalál van, akkor sanszos h rossz a kártya. Én személy szerint nem találkoztam még ilyen jellegű problémával, de semmi sem lehetetlen.
-
szalai9510
csendes tag
válasz krisztofer55 #3134 üzenetére
Megpróbáltam a másikban is de ott ugyan az volt. Lehet visszaviszem, hogy próbálják ki vagy valami. Köszi.
-
krisztofer55
tag
válasz szalai9510 #3135 üzenetére
Mindeképp próbáld meg visszavinni! Nem egy nagy értékű cucc, de akkor is pénzbe kerül...
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Feltettem a gépemre a Windows 7-s rendszert és a hangkártyám nem akar működni, pedig már próbáltam hozzá Drivert feltenni kompatibilitási módban,de akkor sem akar működni. Egy Creative SB0220-as kártyáról lenne szó. Ha megtudnátok mondani,hogyan is oldjam meg a problémát azt nagyon megköszönném.
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
atti1848
senior tag
válasz krisztofer55 #3138 üzenetére
Ezt én is megtaláltam, de ez XP 64bit-s rendszerre van vagy csak vak vagyok?
vagy meg lehet oldani,hogy xp-s driverrel is működjön windows 7 64bit-en?06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
atti1848
senior tag
válasz krisztofer55 #3138 üzenetére
Az előbbi hozzászólásom nullázva, mert tegnap találtam egy drivert ami valami univerzális csak nem a zöld lyukon adja a hangot hanem a rózsaszínűn.Köszönök mindent.
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
Pazolini
senior tag
Hali, audiofilek!
Asus Xonar D2/PM-et ASIO üzemmódban használóktól kérdezem, hogy milyen beállításokkal sikerülhet extra mnőségű zenei anyagot hibamentesen megszólaltatniuk?
Én 32bitre állítva, 10-80ms latencyvel végigpróbálva sem jutottam előbbre vele, igaz csak 17Mbit/sec-es ( ) DSD64 esetében van némi gond. Érdekes 14Mb-től lefelé DSD is oké. MLP, DST, PCM szintén oké.
Lehet, hogy a Foobar beállítása is belejátszik, de hátha a kártya ASIO beállításai is közrejátszanak... -
nagyszegi
tag
Heló. Vettem egy hangkártyát mert két 5.1 et szeretnék rákötni a rendszerre viszont win 7 alatt nem szólal meg ha átállítom alapértelmezettre csak ha biosból letiltom az alaplapit. És ilyenkor se szólal meg a center és a mélyláda. Mit kéne tenni h mind a kétő működjön tökéletesen?
-
nagyszegi
tag
válasz Pazolini #3143 üzenetére
hát volt egy genius 3600 asom a gépre kötve minden okés vele semmi gond. vettem egy tv-t de mivel teljesen máshol van és a saját hangszórói ratyik vettem egy másik 3600 as geniust de ha a tv-re kötöm rá rca val akkor csak stereoban nyomja ki a hangot ezért a gépre akartam rákötni de mivel ugye a hangkártyára már alapjáraton van egy így vettem egy másik hangkártyát h majd arra dugom rá csak hát nem akart működni egyáltalán, aztán letiltottam biosból az alaplapit h működik e egyáltalán a kártya és ugyan működött de csak a két front és a két hátsó szólalt meg (a hátsókban sem vagoyk biztos amugy) miközben az installált drivejával beállítottam a 6 hangszórós történetet. És amit akarnék az az h amikor filmet nézek gépről akkor átállítom az alapértelmezett hangeszközt a pci-os hangkártyára és 5.1 ben szóljon mert most csak stereot tudok kivetelezni rca-val.
-
nagyszegi
tag
válasz krisztofer55 #3144 üzenetére
biztos vagy benne h nem működik? nekem is megfordult a fejembe de elosztóval igaz mindegyik hangszóró szólna de nem 5.1 es hanghatásként hanem mindegyik ugyan azt adná ki.
[ Szerkesztve ]
-
RPIDD
csendes tag
Sziasztok,
A segítségeteket szeretném kérni a következő probléma megoldásában.
Alaplap neve: Dell OptiPlex 740
Operációs rendszer: Microsoft Windows XP Professional
Hangkártya: SigmaTel STAC9200 @ nVIDIA nForce 430 (MCP51) - High Definition Audio ControllerFeltelepítettem a BIOS frissítő drivert, majd ezt követően a hangkártya drivert.
Az eszközkezelőben megjelent A hang-videó és játékvezérőnél A SigmaTEL hIGH DEFINITION Audio Codec, de hibát észlel, ezáltal nincs hang a sz.gépen.Az eszköz nem működik megfelelően, mert a Windows nem tudja betölteni a szükséges illesztőprogramokat. (Kód: 31)
Az eszköz hibaelhárításához kattintson a Hibaelhárítás lehetőségre.
A válaszaitokat előre is köszönöm.
-
PH.User
tag
Sziasztok!
Adott egy P5Q Deluxe alaplap!
Ezen integrált SOundmax ADI2000B hangkártya!
Az volna a gondom,hogy SPDIF RCA-n egyszerűen nem tudom elérni,hogy kijöjjön belőle hang!
Előtte volt egy Realtec HD audioval ellátott alaplapom ott gyönyörűen működött,ez pedig egyszerűen nem akar!Biosban nem is lehet semmit állítani,csal az előlapi kimenetet.Semmi SPDIF lehetőség.Az erőítő és a kábel tuti jó,másik géppel megy!
Valakinek ötlet?*****Microsoft XBOX360(PHAT/SLIM) & Sony PlayStation3 "PS3"(FAT/SLIM) Szervíz - Modding és Kereskedés***** -->Tel:.+36/70-201-7529<-- Megbíthatóság--->http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=ph.user
-
krisztofer55
tag
-
PH.User
tag
válasz krisztofer55 #3149 üzenetére
Lehetőségként van Optical és HDMI.
Igen alapból analógon megy a hang,de akármire állítom digitálisan nem szólal meg.Nem szeretnék hangkártyát venni ezért,gondolom van ennek valami mivoltja és megoldása.*****Microsoft XBOX360(PHAT/SLIM) & Sony PlayStation3 "PS3"(FAT/SLIM) Szervíz - Modding és Kereskedés***** -->Tel:.+36/70-201-7529<-- Megbíthatóság--->http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=ph.user
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest