- Dell notebook topic
- Steam Deck
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tammmy
tag
válasz bigrock #11398 üzenetére
Elvileg nemsokára lesz a Spanyol raktárukban :-) Onnan meg nem lesz áfa.
Tudnátok ajánlani POE switch-et? 4 db kamerának, meg jó lenne esetleg még 1 db gigabites port számítógépnek is.
Nem ismerem a POE swith-eket, ennél le lehet tiltani a POE portról a tápfeszültséget és asztali számítógép csatlakoztatható rá? -
Konrad16
csendes tag
Sziasztok
Egy számomra még ismeretlen területre szeretnék betekintést nyerni, illetve szeretnék egy itthoni rendszert kiépíteni.
Szóval a kérdéseim a következők lennének:
IP kamera áram ellátását meg tudom oldani egy POE switch segítségével? a netet egy házban lévő router lan portján keresztül kapná a kinti microtik router POE IN portja és az OUT porton keresztül menne az IP kamerába. Ez így működne? illetve a képet gondolom ez után egy webes felületen vagy alkalmazáson keresztül tudnám látni, hálózati tárolás megoldható lenne valahogy?
Az IP kamerán, routeren kívül mire kellene még beruháznom? -
akika111
csendes tag
Sziasztok! Segitsetek kérlek. Van egy hikvision ip kamerám, és ebbe nem tudom a bejelentkezési jelszavamat, igy IP t sem tudok rajta módosítani, és semmi mást sem. Ezt a hozzá való szoftverben lehetne resetelni, exportálni, elküldeni valahova, és a vissza kapott fájl segítségével új jelszót megadni. Ezt a fájlt hova kell küldeni vajon hogy kapjak vissza valamit?
Vagy van egyszerűbb megoldás?
Köszönöm!
-
plömplöm
őstag
sziasztok, összefoglaló híján egy primitív kérdés: techson kütyükről, úgy általában, mi a vélemény? vagy ez is olyan, mint bármelyik gyártmánytyó cég, legyen asus vagy dell, azaz van olcsón neveddmeg és van drágábban jócucc tőlük is? köszi
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
zohan echte
tag
Sziasztok.
Egy ismerősömnek kellene a kertjébe egy solar kamera, internet nincs.
A lényeg, hogy az sd kártyára mentett képek, videók nézhetők legyenek mobilon keresztül. Aliexpressről rendelném. Milyen kamera lenne erre alkalmas? -
bigrock
Topikgazda
válasz akika111 #11410 üzenetére
Honnan vetted a kamerát? Oda kellene visszaküldeni az XML-t. Ha nem megoldható, esetleg ez segíthet.
#11411: Techson-ügyben:
A 11409. hsz-ben leírta a fórumtárs a tutit. A Hikvision előtt nagyon sokat elszereltünk, minimális meghibásodás volt. Képminőségre, tudásra, szoftverre nagyon hasonló a Hik-hez, Dahua-hoz. Jó a magyar support-ja is. -
aktív tag
Sziasztok.
Milyen beltéri IP kamerát ajánlanátok? A lényeg hogy POE legyen, megbízható, stabil, full hd, éjjellátó . És ha lehet 50000 be férjen bele, de azért drágább tippeket is megnézném -
Nova91
tag
Sziasztok,
Mennyire jellemző a kér irányú audio? De inkább az, hogy lehessen kibeszélni. 20-30 körüli Dauha és Hikviison kamerákat nézegettem, de sehol sem látom, hogy fel lenne tüntetve. Esetleg csak az, hogy mikorofon. -
FIREBLADE78
addikt
Legújabb ivms-4200 van fent a windózon. Sajnos az idő el van tolódva legalább 8 órával,dátum helyes. Elvileg jól van beállítva a gmt zóna (amsterdamos). Hogyan lehet ezt korrigálni?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
EuroTyphoon
csendes tag
Udv mindenkinek!
Par ezer hszt elolvastam, de a nekem megfelelo kerdessel meg nem talalkoztam, szoval a segitsegetekre lenne szuksegem.
Csaladi hazba szeretnek 4-5 IP kamerabol allo rendszert telepiteni. A hazon lenne 3x 4MP kamera amit a teton poe switchel osszekotok, es a garazson szinten 2 kamera, amit szinten poe switchbe szurnak. Ezek a kerdeseim lennenek:
1. A kamerakat es a nvrt egy gyartotol szeretnem, 3 gyarton gondolkozom: hikvision, provision, dahua. Ar/ertek aranyban melyek lennenek a legjobbak?
2. Mivel a garazst a hazzal nem tudom kabellal osszekotni, ezert lehetseges ugy megoldani, h a 2 kamerat a poe switchbe kotnem, es szinten poe switchbol lenne kivezetve egy iranyitott antenna, ami a hazon levo vevohoz sugarozna (szerintem a wifis kammerak nem lennenek megbizhatoak es nem szeretnem a wifis hallozatomat terhelni). Esetleg valami tanacs ill termekekre link?
3. A tetorol csak 1 utp kabelt tudok lehuzni a szobaba, ezert ugy gondoltam, h a teton lenne a 2. poe switch amiben a 3 kamera lenne szurva es abbol jonne 1 kabel az nvr be. Az nvr a tv es a router mellett van elhelyezve, szoval direktben hdmivel a tvrol is nezhetem a felveteleket. Esetleg erre jobb otlet? Ha a kamerakat kulon is el akarom erni, akkor szurjam inkabb a switchet a routerba es onnan menjen kabel az nvrbe?
De mindket esetben 1 utp megy az nvrbe, es nem is kell, hogy poes legyen.
4. Worst case scenario: a tolvaj lekapcsolja a haz elott az aramot v bemegy a hazba es elviszi a hddt a szobabol, szoval egyiknel sincs felvetelem. Valaki csinalt mar olyat, h padlasra elrejti az nvr felvevot es egy szunetmentes tappal taplalja a poes switchekkel egyutt (amirol meg 2-3 orat elfut a rendszer) + cloudra ment 2-3 fps el. Vagy ilyennel ne is foglalkozzak?
Koszi szepen a valaszokat 😉 -
jézusom
addikt
válasz EuroTyphoon #11429 üzenetére
Riasztós dobozba teheted az nvrt, kulccsal lezarhatod. Fotókat mindenképpen tudsz emailben küldeni, az ups megoldas lehet ha be tudsz ruházni. Nasra is tölthetsz videót. Ezt az irányított vifit nem tudom, nem drága?
-
FIREBLADE78
addikt
Nekem van hik és dahu is. Szerintem dahu jobb,legalábbis a kezelő felület. Ivms egy fos.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Dahua ip kameráim vannak, egyenlőre rögzítő nélkül. Megoldható hogy mozgásra képet küldjön emailban?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
markussandor
senior tag
3. A tetorol csak 1 utp kabelt tudok lehuzni a szobaba, ezert ugy gondoltam, h a teton lenne a 2. poe switch amiben a 3 kamera lenne szurva es abbol jonne 1 kabel az nvr be. Az nvr a tv es a router mellett van elhelyezve, szoval direktben hdmivel a tvrol is nezhetem a felveteleket. Esetleg erre jobb otlet? Ha a kamerakat kulon is el akarom erni, akkor szurjam inkabb a switchet a routerba es onnan menjen kabel az nvrbe?
De mindket esetben 1 utp megy az nvrbe, es nem is kell, hogy poes legyen.a kamerákat külön is eléred, hiszen IP kamerák
4. Worst case scenario: a tolvaj lekapcsolja a haz elott az aramot v bemegy a hazba es elviszi a hddt a szobabol, szoval egyiknel sincs felvetelem. Valaki csinalt mar olyat, h padlasra elrejti az nvr felvevot es egy szunetmentes tappal taplalja a poes switchekkel egyutt (amirol meg 2-3 orat elfut a rendszer) + cloudra ment 2-3 fps el. Vagy ilyennel ne is foglalkozzak?
nálam van szünetmentes, és a képeket pár másodpercenként ftp-re is felmásoltatom, ami házon kívül van, és az nvr-t is eldugtam, egy tolvaj, aki igyekszik sietni, és a mozdítható értékekre koncentrál, nem találja meg sosem, ja és riasztó is van a házban
-
EuroTyphoon
csendes tag
válasz markussandor #11433 üzenetére
Koszi szepen a valaszt
Egy NVR nyaron a padlason gondolom nem jo otlet, ahol akar 50 fok is lehet.
Es arra valami otlet, h hogy tudnam a garazson levo 2 IP kamerat rakotni a hallozatra (megbizhato vezetek nelkuli megoldas erdekelne)? Koszi -
markussandor
senior tag
válasz EuroTyphoon #11434 üzenetére
az nvr bárhol lehet, nem kell a padlásra tenni
a másik kérdésedre nem véletlenül nem válaszoltam, nem ismerek megbízható vezeték nélküli megoldást -
lehella
senior tag
Sziasztok,
olyan kamerát keresek, ami hordozható, van benne infra és idegen helyen is tudom használni bébikamerának. Ezt úgy gondolom, hogy a szállás wifijét kihagyni és a kamera+telefon wifijével érném el a kamerát appon keresztül.www.taplalkozastanacsadas.hu -> "Edd magad soványra"
-
Gézengúz
addikt
Vajon mennyire lenne jó választás, ha a funkciói elégségesek?
[link] -
Tothgera30
Ármester
Ilyen kamerát megéri rendelni 5mp-eseben?
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
vacs
Topikgazda
válasz Tothgera30 #11442 üzenetére
Szerintem NEM, mert 5 mp-en csak 15 fps-t tud, viszont 4 és 2 mp-en tudja a 25-öt (a leírás szerint), ez alapján a 4-es a nyerő!
Viszont jó cuccnak tűnik, mert kérhető poe verzióban, tudja a h265-öt, mobilon az xmeye app kezeli, Windows-on pedig a cms!(^)(>.<)(^)
-
zohan67
friss újonc
Sziasztok! Provision pt 767 kamerát szeretnék PC-n (w10 x64) is látni -azt hiszem ez onvif - tudnátok ajánlani valami sw-t ami lehetőleg ingyenes és megoldható rajta? Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
vacs
Topikgazda
válasz zohan67 #11445 üzenetére
Szia.
Google keresővel 1 perc volt nekem: [link]
(a hirdetések utáni első vagy második találat kell neked a provision-isr.com oldalon a CMS PC Software)FIREBLADE78: én 25-30 fps-re emlékeztem, de egy kis google keresés után kiderült, hogy az emberi szem 24 képkocka/másodperc felett már folyamatos mozgást lát. Ezért ajánlott kameráknál törekedni a 25-30 fps-t tudó típusokra.
Aztán ha tévedek, akkor a többiek kijavítanak!
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
Tothgera30
Ármester
Máshol is láttam már ennek a kamerának az 5mp-s verzióját, és ott talán 20 vagy 25pfs-t írtak. Bár szerintem ez annyira nem lényeges, mivel 15fps-el is vígan nézhető marad a tartalom. Illetve számomra a magas felbontás fontos, akár egy kép alapján történő beazonosítás miatt is (amire elvileg való az eszköz).
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
markussandor
senior tag
válasz FIREBLADE78 #11444 üzenetére
nálam a 2. stream 12 fps-re van állítva, teljesen jó, persze az 1. stream-et rögzítem az elérhető legmagasabb fps-el
-
jézusom
addikt
Nem releváns, hogy mitől látjuk folyamatosnak.
15 is relatív folyamatos, de egy mozgó célpontnál, lehet hogy pont nem látod, amit kellene. Persze cctv-nél többet számít a felbontás, de pl youtubon is ezerszer jobb a 60fps, telefonnal is úgy videózok, sokkal jobb, pedig nyilván 30at is folyamatosnak látom. Csak ugye jelen esetben nem az élvezeti értéke fontos, hanem az információ[ Szerkesztve ]
-
zohan67
friss újonc
Köszönöm segítséged! Nekem nem volt ilyen hosszú anno a keresés (szintén a google kereséssel) de a Provision-t nekem nem sikerült hibamentesen felinstallálni PC-re (csatolt kép hiba miatt) Ezért mertem megkérdezni, hogy van-e valami pc-s sw. Egyébként amikor vettem, nekem a boltban az eladó azt mondta, hogy ez, csak telefonon nézhető és nem ad tanácsot, hogy hogy kell pc-re megoldani, mert azt csak a drágább provisionok tudják... :S
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest