Új hozzászólás Aktív témák
-
dkaro
őstag
Sziasztok!
Az alábbi célra keresek egy kamerát. Ablakból a kaput szeretnénk venni. Tápot tudunk neki adni a rögzítés szerintem SD kártyára lenne ideális. Van valami olcsóbb de jobb megoldás?
Valami hasonlóra gondoltam de olyat vennék amivel már volt jó tapasztalata valakinek:
https://www.metroman.hu/termek/cr728w-ip-internet-android-iphone-biztonsagi-megfigyelokamera[ Szerkesztve ]
-
Pöttön
őstag
válasz LógaGéza #10533 üzenetére
Sajnos nem, teljesen no name a cucc...
Az ssid-re való keresésere is 0 lett a találat.
Elvileg meg lett a wifi jelszó is, de még így se enged be a wifi hálózatába.Illetve fel konfigoltam egy saját routert, és azzal se tudtam működésre bírni a kamerákat.
Még teszek vele egy próbát, hogy ha rákötök egy routert, és adok neki mac alapján egy fix ip-t, majd rákeresve a fix ip-re hoz e be valami kezelő felületet így most...
[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
Alc
tag
válasz tobias40 #10555 üzenetére
Már nem él a link ahol vettem:
Hasonlóak:
Mint látod nem egy nagy összeg. Ha működik örül az ember, ha nem akkor sem egy vagyonba került.
Viszont mindenképp próbáld ki a kellő kábelhosszal, mielőtt véglegesen helyére teszed a kábeleket. Feleslegesen ne dolgozz, ha mégsem működne valami miatt!Azt is nézd meg mekkora hely van a tvn a hdmi csatlakozóknál! Mert elég szép nagy ez, mint látod a képeken is.
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
válasz Spuri2000 #10560 üzenetére
Elvileg a héten jön nekem 2 Reolink, akkor tudok véleményt mondani róla.
Egon
Hangfelvételt elvileg házi környezetben sem készíthetsz a másik fél tudta és hozzájárulása nélkül. Egy kalap alá veszik a telefonbeszélgetés rögzítésével.
Ha raksz ki egy jelzést a házadra/üzletedre, hogy itt bizony videófelvétel készül hanggal, és elmegy mellette az illető, és utána megszólal, akkor ráutaló magatartással elfogadta.
Én így tudom, javítsatok ki, ha tévedek"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Egon
nagyúr
válasz LógaGéza #10561 üzenetére
Ez valóban így van, de mondjuk olyat simán csinálhatsz, hogy csak a távollétedben rögzít otthon a kamera (az esetleges betöréseket pl.), és így nem nagyon merülnek fel adatvédelmi aggályok.
Amit egyébként feszegetsz, az az adatkezelés jogalapja (ami adott esetben az érintett hozzájárulása lehet; persze más területeken akár törvényi kötelezettség is lehet a hang rögzítése), de legalább ilyen fontos a célhoz kötöttség elvének való megfelelés (magyarán hogy legyen értelme is a hang rögzítésének - a hatóság nem nagyon kedveli, az OMV-t csúnyán megbírságolták korábban emiatt), és még van pár paraméter, de ez itt erősen off."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
markussandor
senior tag
A haverom szeretné a hamarosan induló építkezését nyomon követni legalább egy kamerával. Ám amíg nem lesz meg az összes kamerája, nem venne NVR-t, de ha az első kamera tud SD kártyára (is) rögzíteni, Internet kapcsolat esetén applikációból vissza lehet tetszőleges pillanatra tekerni a felvételt, akár csak NVR-t használna?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Mivel nekem egyik kamerám se tud SD-re rögzíteni, sajnos nem tudom a választ.
-
choco01
addikt
válasz markussandor #10565 üzenetére
Igen ha támogatja a kamera akkor vissza tudja játszani SD-ről.
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
hzsolee
őstag
válasz markussandor #10565 üzenetére
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
Rainman05
tag
Sziasztok! Vásároltam Kínából egy ip kamerát és asztali gépre Windowsra a CMS progi van rakva hozzá. Kérdésem az lenne hogy milyen programot lehet még felrakni hozzá mert elég gagyi ez a CMS.
[link][ Szerkesztve ]
-
Rainman05
tag
válasz tobias40 #10571 üzenetére
Igazából az a bajom hogy egy napig jól működöt aztán elkezdet villogni szürkén de csak néha és hirtelen kicsiket de a kamera elvileg hibátlan mert telefonon nem csinálja. https://www.aliexpress.com/item/GADINAN-1080P-720P-iCSee-H-264-Waterproof-WiFi-Wireless-Outdoor-IP-Security-Surveillance-Bullet-Camera-with/32871274432.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dnUABMG
-
Rainman05
tag
Közben Lila lett a képe a kamerának ma reggelre sajna. Mitől lehet ez?
[kép] -
hzsolee
őstag
válasz Rainman05 #10574 üzenetére
Ha az a baja, mint amit a kollega linkelt szétszedés nélkül kipróbálhatod, hogy letakarod az elejét és ilyenkor ha a füledhez teszed hallani lehet, hogy kattanik a szűrő. Ezt a webes felületen kapcsolhatni is lehet amúgy. Esetleg egy firmware frissítés is szóba jöhet, nekem ilyen lett egyszercsak a képe, de a frissítés megoldotta.
Van pár ilyen olcsó vackom, ilyen "gadinan" is. Nálam meg fura a képméret/felirat. Sajna a support elég nulla....
[ Szerkesztve ]
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
DCSS
csendes tag
Sziasztok!
Foscam FI9928P -vel van-e valakinek tapasztalata?
Köszönöm!
ಠ_ಠ
-
_ak_
addikt
válasz LógaGéza #10533 üzenetére
Jól látom, hogy a MotionEye-ban nincs nincs direkt visszajátszás? Olyasmi ami mutatja végig a kamera felvételt és esetleg azt hogy hol volt azon mozgás, mint a surveillance stationben? még nem tudtam kipróbálni , csak videókat néztem róla és ott nem láttam ilyesmit.
Let's begin, de gozaimasu!
-
LógaGéza
veterán
Kb négy éve használtam utoljára, de akkor volt visszajátszás, az biztosan rémlik, hogy a saját felületén néztem vissza.
Ha a Posta is úgy akarja, akkor ma itt lesznek a kameráim, a rendszer már elő van készítve, és akkor este tudok pontosat mondani."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Dr.Zoo #10486 üzenetére
Sziasztok!
Esetleg erre valakinek lenne ötlete?
Köszönöm
Van egy digoo dg-w01f típ. kamerám, amit wifiről otthonról látok, de 4G-t használva nem tudok belépni, képet kivarázsolni a gyári appjából.
Találkozott már valaki hasonló problémával? Teljesen láma vagyok a kamerákhoz, a beüzemelése még ment, de ezzel ki is fújt a "tudásom"."decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
hzsolee
őstag
válasz Dr.Zoo #10581 üzenetére
Ezt olvasva, tehát te a telefonod 4G hálózatán szeretnéd elérni (bár szerintem ez esetben lényegtelen) távolról. Nem pedig a kamera simes. Az otthoni routerben nincs kifordítva a kamera portja szerintem.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz hzsolee #10582 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen a választ, a linkelt leírást olvastam, de nem lettem okosabb.
Az otthoni routerben nincs kifordítva a kamera portja szerintem.
Ez a mondatod pontosan mit jelent? Teljesen hülye vagyok hozzá...
Köszönöm szépen, hogy próbálsz segíteni.
[ Szerkesztve ]
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
hzsolee
őstag
válasz Dr.Zoo #10583 üzenetére
A leírást csak azért említettem, hogy kb jóról beszélek-e. A routeres dolog meg annyi, hogy én úgy képzelem, hogy van ez a kamerád ami egy routerhez csatlakozik wifin. Ez a router meg a netre. De lehet jobb ha te leírod mi a szitu...
-
hzsolee
őstag
válasz Rainman05 #10587 üzenetére
Csinálj képet az elszíneződésről valamint a jelenlegi firmware verzióról, majd írj alin az eladónak a képeket elküldve, és kérj tőle frissítést. Én már többször kértem így. Olyankor kaptam egy linket, ahonnan le tudtam tölteni a fájlt.
-
nszero
csendes tag
Helló.
Tanácsot szeretnék kérni. Adott 4 db 5Mp -es Reolink POE-es kamera. Milyen Switch-et ajánlotok hozzá? POE képest, vagy a nélkülit külső tápfeladóval ? A kamerák tápja DC 12V. Nem szeretném kizárni a további bővítés lehetőségét sem. Ftp szerverre szeretnék menteni képeket és videót. Továbbá távoli elérést biztosítani, élő képet nézni mobil appon keresztül. -
vacs
Topikgazda
Sziasztok.
A CMS pc szoftver kezd "instabil" lenni nálam.
Van hogy nem kapcsolódik automatikusan a kamerákhoz, vagy egyszer csak eltűnik az egyik kamera képe a 4-ből stb.Ezért próbálnék ki más szoftvert is!
bigrock az Ispy-t írta.
Kérdésem, hogy az Ispy-ban hogyan kell hozzáadni a kamerákat, ha csak egy 16 karakterből álló nvr azonosítóm van (a cms-ben a Cloud opciót kellett választani)?
(^)(>.<)(^)
-
Milu_PH
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék egy kültéri vezeték-nélküli kamerát, de nem nagyon találtam. Az udvart szeretnem megfigyelni, arra gondoltam, az ablakba belülről rakok egy Xiaomi Mi Home 360 kamerát. Mi a véleményetek, ajánlott ez a modell? Vagy van ami jobb ebben az ár szegmensben?
Köszönöm -
vacs
Topikgazda
válasz bigrock #10594 üzenetére
"Nem tudod a kamerák IP címeit?"
Nem, nem is kell tudnom!
A rögzítőm sorozatszámát kellett megadnom a CMS-be.
Itt egy videó, így kellett beállítanom a CMS-t (a videón AHD rendszer van, de IP-n is így kell).
Mobilon az Xmeye-en se vagyok beregisztrálva, hanem bal alul a Local Login-t kellett választanom, és itt megadtam a rögzítőm sorozatszámát és kész!
Ezért nem tudom, hogy az Ispy-ba hogyan adjam hozzá a kamerákat!
(^)(>.<)(^)
-
snooze
veterán
Sziasztok!
Használ itt valaki dbpower 302e tipusu kamerát?GO Gunners!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest