Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskornel

    addikt

    válasz phaseOne #2315 üzenetére

    Az első kettő nagyon tetszik. Műkedvelő szemmel, csinos hölgy... Mostanra kijavíthattad, mert legfeljebb a telom képén túl narancssárga. Az első képet ilyen vágásban egy reklámba tudnám elképzelni, ahol is a szöveg a jobb oldalra kerülne... valami márkanév, stb... esetleg egy parfüm képe díszelegne ott.
    Másodiknál mi történhetett? Túl tág rekesszel nyomtad? Rossz volt a fókuszálás? Próbáltad ekkora méretben kicsit még élesíteni?
    Persze ez a munkahelyi moncsimról megy, majd otthon lehet változik a véleményem. A második vágását valahogy úgy képzelném el, hogy az aranymetszés csigabigája belemehessen... jobbról többet vágnék, balról kevesebbet. De ahogy a modellt beállítottad, mind a két kép esetében :C

    A harmadik linkre ezt adja ki:

    Nem tetszik a Yahoo! felirat. Olyan gyerekes. Nem tudom miért nincs a facebook és a Google felirat pont középen. Nem értem, mit emlegetnek a töbiek, ez egyáltalán nem narancssárga. Egy narancs árnyalatú foltot se látok. És ez a fehér háttér. Pfü... :))

    (#2322) phaseOne: akkor tehát ő a harmadik. Ez is plakátosra sikerült, jobb oldali feliratok, fényképek hiányoznak. És itt tényleg lehetne csökkenteni a nyakon a tekergőzés miatt kialakult ráncokat. Határozott nézés, viszont szerintem közelre néz... lehet nem a kamreába kellett volna, hanem el mellette, és megkérni, hogy a "semmibe bámuljon". Amúgy nagyon ott van ez is. Gratula.

    http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/

Új hozzászólás Aktív témák