- Androidos fejegységek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóhifi
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocee
senior tag
válasz Angel2014 #152044 üzenetére
De csak azért mert tisztellek...
Szóval igyekszem mindenből viccet csinálni mert rohadt nyomorúságos a világ,tele hazug,nagyot mondó,jellemtelen,hülyékkel akik mellett nehéz elmenni szó nélkül,pedig akkor lennék a legboldogabb ha lehetnék olyan bölcs,hogy szó nélkül elmegyek mellettük.
Nem érdekel ám,hogy mennyit nyomsz fekve,ettől a szememben semennyire nem leszel nagyobb,sőt ezzel is csak lefelé csúszol,hogy ezzel akarod bebizonyítani mekkora ember vagy,erős vagy?biztos,elég szomorú lenne ha 190 centivel meg 150 kilóval gyenge lennél. Sőt tudod mit,szerény becsléssel azt mondom, a topik 90% erősebb nálam,ezt azért mondom,hogy lásd nem kell az embernek hazudnia(leginkább magának) hogy a nyomorúságos életében nagyobbnak látszódjon,mert mindenki nyomorog ám a saját szintjén.Még valami: nem vagyok ember...világ életben istennek tartottam magam, légyszíves legközelebb ennek tudatában szólíts meg és beszélgess velem.
ui.: máskor tessék alaposabbnak lenni és megnézni mikor regisztráltam,ebből rájöhettél volna mennyire törtem magam össze a rangokért.demitisvárazember'
Mr.Brightside
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Androidos fejegységek
- Autós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest