- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple notebookok
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
válasz deniro2 #4732 üzenetére
''a gyno nem rák''
Ebben egyetértünk
''hanem a homonális egyensúly megbomlása miatt kialakúlt mirigyállomány felszaporodása a férfi mellben''
Ebben is
''nem érzem az ellentmondást az idézett szövegben''
Ha hormonális egyensúly megbomlás miatt van egy ''betegségem'', akkor férfi léttemre lehet nem kellene női nemi hormont szedni rá, mert lehet (sőt biztos) hogy az okozta.
Az most jelen esteben mindegy, hogy Janesznak előbb alakult ki, a bb.hu fórumon is antiösztrot ajánlottak neki. Gondolom nem véletlenül. Mellesleg én is azt ajánlottam neki, de nem érdekelte.
Márk: má megint mit nem értesz?!
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #4754 üzenetére
Az én sovány eszemmel, úgy láttam, hogy betámadtad Janeszt (vagy az általa képviselt irányt), de tuti én tévedek.
Ja annyit tegyünk azért tisztába, hogy míg a Methyl-1p progesztin a Superdrolnak semmi köze hozzá. Ez 100%. Tudom, hogy te tudod, de úgy tűnt ezt mások félreértik itt. -
God Vazzeg
veterán
Ja, és aki még nem fogott a kezében női mellet, az szerezzen be egyet, és menstruációs ciklus kezdete előtt 1-2 nappal tapogassa meg, tele van csomóval, és fáj is.
Gyengébbeknek elárulom hogy az illető hölgy nem rákos -
GodHeart
senior tag
na megint tisztázzunk valamit
nem arra megyek, hogy 170kg-ot fekvenyomó állat legyek. izmosodásra megyek, és 10% a testzsírszázalékom! Szóval egyáltalán nem vagyok egy dagadt állat. most is max 75kg-ot nyomok... mármint a súlyommal!
szóval sztem te cseszel el valamit... vagy nemtom.
[Szerkesztve] -
God Vazzeg
veterán
válasz Markgx10 #4755 üzenetére
Egyáltalán nem támadtam be Janeszt, sőt ha az irány jó, én leszek az egyik követője! De attól félek Janesz számára nem kellene most a női nemi hormon csomóval a mellében. Szerintem...
Ja és én nem támadom ezzel, hanem érzem annyira a barátomnak hogy szóljak hogy szerintem nem lesz ez fasza. De úgyse hallgat rám, lehet jól is teszi -
fLeSs
nagyúr
-
LOTR
addikt
válasz GodHeart #4757 üzenetére
csináld úgy a fekvenyomást, ahogy Bunny, meg Németh Pisti mutatta, és ezt sépkeld meg azzal amit még Fless linkelt (hogy lassan engeded le és normál tempóban nyomod ki) én így szoktam csinálni, ettől elhet a leggyorsabban mellben elfáradni, és nekem -már szerény méretéhez képest- nagyon be tud durranni
One Ring to rule them all
-
GodHeart
senior tag
jaja a Bunnys módszert már alkalmazom, és tényleg hihetetlenül jó! Még sima fekvenyomásban 20 utána is érzem a mellizmom.. régebben 80után se éreztem semmit. A lassan leengedést hétfőn kipróbálom, úgyis mell-bicepsz napom lesz!
mod: Fless: vissza veszek én, nem probléma az.. teeeee ne huncutkódj a hátam mögött
[Szerkesztve] -
deniro2
senior tag
Most összezavartál...
Azt írtad: ''Néhány funkciója a progeszteronnak:
*Védi a mellett, a méhet és a petefészket a rák ellen. ''
Biztos hülyeség a progeszteronos gyno, de akkor hogy létezhet, mert van ilyen
Én erre írtam amit. Viszont akkor nyílván valamit nem tudok (lehet van ennek valami extremefit-es előzménye és ez csak kiragadott részlet), mert itt arról van szó, hogy a progeszteron véd néhány női rák ellen, erre jött a gyno, ami nem rák.
Szal, ebben a szövegkörnyezetben nem vágom a szitut, de biztos azért, mert nem vagyok képben. Janesszal én nem is hoztam összefüggésbe.
Az lehet, hogy valaki ajánlotta neki a cuccot, holott csomó van a mellében? Vagy mi? -
myrra
senior tag
az a lényeg hogy a fekvenyomást még csak véáletlen se úgy csináld mint Bunny, mert az egy rakás szar volt.
úgy már csinálhatod mint a Pisti. és nem a súlyok nagyságára értem hanem a kivitelezésre''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
kavicssli
addikt
válasz God Vazzeg #4712 üzenetére
Ha lemész valahova akkor csak körbe nézel nem igaz?Amugy 3 éve van barátnőm nincs kedvem feladni holmi kurváért!(elnézést-)
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Janesz
őstag
sztem leírtam elég világosan,hogy karácsonykor már a csomó a mellemben volt...hormonszintjeim normálisak (ezt is leírtam) ...és az M1P-től nem kell fosni ugyanis ''sajnos'' a tesztelők nagyrésze azt írja róla,hogy egy forintot nem ér... hiába van benne valami hiába nincs...andro is írta,hogy az egyetlen dolog ami működik benne az a tesztószint növelő/antiösztro....és én hiszek neki ,és sajnos a vélemények is ezt támasztják alá külföldi lapokon...persze van aki beszámolt olyanról,hogy 3 hét alatt 9kg növekedés de mivel én most vagyok a 3. héten túl és nem nőttem ennyit így sztem sajna nálam is az áll fennt,hogy csak placebóként van jelen a kúrában....
-
myrra
senior tag
válasz kavicssli #4767 üzenetére
hát ha még le is kurvázod vki nőjét akkor nem csoda ha le akarnak ütni
''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
Boxer001
veterán
Attól még, hogy 40,5-es a karod, az közel sem azt jelenti, hogy erősebbnek kéne mellben lenned.
Érdekes, én ugyanúgy érzem a mellem, pedig én nagy súlyokkal is dolgozom, és nem is engedem le lassan a súlyt, hanem egy normál tempóban, le, majd kb ugyanúgy próbálom kinyomni. Sztem egyszerűen gyenge vagy mellben, érdekes, guggolást meg nyomod, mint a gép, ott nem szólod meg magad, hogy túl sok a súly.
Bár GodHeart-on meglepődtem, mert bebizonyította, hogy semmi izommal is lehet erősnek lenni. -
-
Manitou
veterán
válasz Moddingfan #4779 üzenetére
Orvos látott már?
-
Markgx10
őstag
Az a lényeg, hogy Egerben kinyomtad a 130-at, most már nem gondoljuk, hogy vetítesz
-
GodHeart
senior tag
szerintem pihentesd.. én orvost nem javaslom.. ő se tud vele mit kezdeni. max beadat valami gyógyszert amitől meg más bajod lesz... tényleg pihentesd, és az edzést kicsit szüneteltesd. vedd úgy, hogy most pihensz!
nekem meg a gerincem fáj lenn.. kurva sok volt az a 110kg... nem vagyok gerincileg, meg úgy tartásilag ehhez szokva.. -
Moddingfan
senior tag
válasz Manitou #4780 üzenetére
Nem Pullok Tőlük, mindig bentfognak Tolok rá még némi csodaszert, ha nem történik csoda, akkor doki lesz belőle
Mark: Köszi
Godheart: a héten nem megyek edzeni, amúgy is lejárt a bérletem, egy hét szünet jót fog tenni.
u.i.: Kösz a tippet
[Szerkesztve]Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
GodHeart
senior tag
válasz Moddingfan #4783 üzenetére
még valami ne mozgasd.. tom nehéz megállni, de semmi ilyen nyújtás meg hasonló dologgal csak késlelteted a gyógyulást. meg fog az javulni, csak sok idő lesz.
-
Boxer001
veterán
válasz GodHeart #4782 üzenetére
Akkor ne csináld, ''csak'' 80-90el. Nekem max 90el megy, mert már így is ki akar esni a kezemből, de meg fogja az szokni, mert előző héten a 80 akart kiesni...nem is veszek egyelőre gurtnit.
Pénteken hátaztam. Kurva jó volt és a derekam se fáj. Rohadt T-rúdas fos...nálunk gány a teremben, de már nem is fogom soha csinálni, mindig megfájdult tőle a derekam.
Hátra jelenleg húzódzkodom, majd 20as rúddal evezek, ahogy Pistiék,persze teszek rá súlyt is. Nagyon jó, aztán felhúzás, ami még csírán meg, de jó lesz az, alig kezdtem még el. -
zerus
csendes tag
válasz Moddingfan #4783 üzenetére
sztem abbol semmi gond nincs h a elmesz orvoshoz, meg tudjak vizsgalni rendesen, pl. rontgennel, nem veszithetsz vele, ha most segitenek rajta, lehet kesobb kevesbe jon elo egy vallfajas, de ha megvarod hogy magatol rendbejojjon sztem kesobb is nagyobb az eselye hogy kiujul vmilyen vallpanasz
szerk. en is jartam nagyon rosszul a bokammal meg regebben, nem mentem orvoshoz, 1 honapig alig alltam ra (jo hulye voltam) aztan azota is sokszor faj magatol, vagy kevés mozgásra.
[Szerkesztve]''sztem a nagy tömeg nyomja össze a térded, ami igy ohatatlanul befelé hajlik'' by me
-
-
zerus
csendes tag
válasz Boxer001 #4789 üzenetére
szerencsere a derekam nem szokott fajni, mondjuk nem dolgozok nagy sulyokkal meg, sajat magamnak viszont az
pl. t-rudon attol fugg milyen napom van vegulis 50-55el csinalom szabalyosan lassan, aztan felhuzas az eleg ratyi :\ piramisban 90-100-110 max ameddig felmegyek, 1 ismetlesig sztem birnam tovabb, de nem akarok annyira kockaztatni, hogy rosszul mozdulok, annyira meg nem vagyok erős sztem.''sztem a nagy tömeg nyomja össze a térded, ami igy ohatatlanul befelé hajlik'' by me
-
Boxer001
veterán
Bár csak én is ott tartanék felhúzásban...de majd csak fogok, még tényleg az elején vagyok. Evezést rúddal most úgy csináltam, hogy kezdtem ugye a 20as rúddal, aztán +17, még rá +12, megint +12, aztán +7 kg. Ennyi. Hátam és a labam a leggyengébb sztem, rajtuk is fogom tartani a szemem.
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
válasz Boxer001 #4791 üzenetére
+3,5 volt még rajta, azt kifelejtettem.
Nekem amúgy volt anno egy csigolyasérülésem, természetesen konditeremben.Csigás evezés, felraktam 70kg-ra, aztán vagy én raktam rosszul be a pöcköt, vagy nem tom...de húztam egy felet rajta, súly visszaesett...felállok, na bazz, a nyakam. Két hétig sínben volt. Azóta is néha előjön...pl ha nyak mögül nyomásnál valahogy rossz helyzetben tartom a fejem, szal ilyesmi téren...és el fogok menni vele a dokihoz, hátha megmondja, hogy nem edzhetek. Anno amúgy voltam vele, tehát nem úgy mennék most, hogy nem is találkoztak velem.
[Szerkesztve] -
zerus
csendes tag
válasz Boxer001 #4792 üzenetére
eh :\ az nem tul jo :\ en is mindig odafigyelek a gyaksikra, multkor megkerdeztek csinaltam allva evezest, nem t-rudast hanem csak a vegen, hogy minek pucsitok, mondom mert ugy nem erzem a derekamat hogy huzodna, talan azert szal telleg oda kell figyelni
''sztem a nagy tömeg nyomja össze a térded, ami igy ohatatlanul befelé hajlik'' by me
-
zerus
csendes tag
najo, asszem tepek alukalni :] joejt
''sztem a nagy tömeg nyomja össze a térded, ami igy ohatatlanul befelé hajlik'' by me
-
GodHeart
senior tag
lassan én is.. holnap fél7kor kelek, azt tepedek pestre wáááá...
nah jo8 mindenkinek!
Márk megin eltűnt.. vajon hol van?
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
ÁP!
Szép vasárnapot minden sporttársnak!
Holnap végre edzés, jupppi! -
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz Boxer001 #4785 üzenetére
Nekem a nagy gondom a t-rudas evezéssel, hogy a teremben a mellmegtámasztós gép van, és ha rakok rá súlyt > 50 Kg akkor kipréseli a levegőt a tüdőmből. Így kénytelen vagyok 1 szuszra megcsinálni a 8 ismétlést. Ez nagyobb súlyoknál elég szar, alig várom hogy letegyem. Ezért aztán nem is nagyon eröltetem a dolgot...
MOS6510 > Intel P166 > Intel Cel400 > Intel Cel800 > AMD Athlon 2,0 Thunderbird > AMD Athlon 2,5 Barton > Intel Core2 Duo E6600 > AMD Phenom II N970 >Intel Core i5-4300U > Intel XEON E3 1505M v5 > ?
-
myrra
senior tag
válasz Latissimus Dorsi #4799 üzenetére
nálunk is olyan van. először szar volt nekem is. rá kell érezni. egy kicsit ha homorítasz akkor könnyebb levegőt venni. nekem már jól megy 80-90 kilát szoktam rárakni, pedig nem csinálom régóta. januárban kezdtem el a hátazást is
és má látok is rajta némi fejlődést szerencsére. bár végülis most muszály nőni neki. június 10ig meg hoszzú még az út
na szal leírom pontosabban. a lényeg hogy ne feküdjél fullra rá a támaszra, tehát a melled felső része már ne érjen hozzá. hanem csak az alsó része. kiemeled a fejed és homorítasz közben. a hátadat is sokkal jobban fogod érezni, mert jobban megdolgozza. ráadásul nagyobb súlyokkal fog menni. tudtommal a hátat csak nagy súlyokkal lehet növekedésre késztetni. asszem Bunny vagy Német Pisti mondta, úgyhogy azé biztosra ne vedd ha Janesz is ezt mondja akkor már lehetséges
[Szerkesztve]''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs