Aktív témák
-
Moddingfan
senior tag
válasz attilam #4499 üzenetére
Engem láttál, nekem kell még diétázni, nem Neked Te már OK vagy, nyugodtan elkezdhetsz tömegelni, hajrá
Mark: hát ja, amint olvas valamit az ember egyből megváltozik az értékrendje,rájön, hogy amit eddig szedett az se volt rossz, de xy cucchoz képest sz@h, na de majd ha azt szedem én is, akkor jön csak a csoda. De amint elkezded azt szedni egyből kijön megint valami és megint ott vagyunk, ahol eddig. Ne olvass olyan sokat, vesd bele minden hited a Masterdolba és hatni fog, amúgy meg emékszel, amihez nem kell májvédőt szedni, az amúgy sem lehet hatásos
[Szerkesztve]Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
Moddingfan
senior tag
válasz attilam #4502 üzenetére
Az lehet, Te rajtad tényleg semmi nem volt már, ezt mutatja a tzs% értéked is. Én még toltom kicsit a diétát, mert nagyobb a hátrányom Hozzád képest több héttel Ha olyan hasam lenne, mint Neked, akkor azzal már duzzogva kiegyeznék.
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
Markgx10
őstag
válasz Moddingfan #4501 üzenetére
Azért nagyon sokat megtudtam már a Masterdrolról először is Janesztól aztán pedig utánaolvasás alapján, de rosszat még nem olvastam róla, 100-ból 99 embernél üt. Azért nézegetem a külföldi oldalakat, mert felhasználói tapasztalatok alapján lehet legjobban belőni, hogy is érdemes adagolni, mikor mivel érdemes bevenni, meg melyik kúra a legjobb, de azt hiszem már most 99%-os felkészültséggel várom az április 1-et, még pár apró finomságra vagyok kíváncsi, de minden lényeges kérdést már megtudtam. Idáig akármilyen tápkieget szedtem, még egyikről sem tudtam ennyit kezdés előtt.
Már nagyon várom... -
Moddingfan
senior tag
válasz attilam #4506 üzenetére
Nálunk van ilyen, sima vízszintes lábtoló, azoknak jó, akik nem bírnak ki hirtelen nagy terhelést, pl.: orthopediai problémával rendelkezők, lábtörés után felépülő emberek, stb. Hasonló stílusú rajta a mozgás, mint ha guggolnál, csak nem kell egyensúlyozni, anno én is kipróbáltam és nem bántotta annyira a térdemet, mint a sima guggolás.
Mod: úgy legyen, sok sikert
Mark: csak jó fazonú volt a pólója, a többieké meg nem
[Szerkesztve]Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #4504 üzenetére
Senkin se volt 48-as kar csak Rajtad
-
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #4510 üzenetére
Ezt te sem gondoltad komolyan, így én sem reagálok rá így
Egyébként egy 45-ös kar 10%-os testzsírral nekem a végcél gyúrás terén, szóval erről meg ennyit
Mod: úgy, hogy ha csak izmot pakol fel, akkor nagyobb lesz a testömege, de arányosan csökken a zsírnak a százaléka
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
válasz God Vazzeg #4511 üzenetére
Úgy, hogy kevesebb zsír jön fel százalékban, mint a testzsírszázalékom. Persze lehet, hogy ezt 10% körül nem lehet már megvalósítani. De hátha.
Markgx10: Ilyen végcéllal, nem adok neked 1 évet, és kész leszel.
[Szerkesztve] -
-
Boxer001
veterán
válasz Markgx10 #4512 üzenetére
Ne nevettess...ha így halacc, meg sem állsz legalább 50ig(most nem szálkásról van szó), persze addig biztos meg fox torpanni, legalább is bízom benne.
Én is fokozatosan, nem hirtelen szeretnék megindulni, bár még nem is eszem annyit, hogy ez bekövetkezzen, kb úgy szeretném, hogy havi 1,5 kg jöjjön fel. Lehet még ez se fog menni, de szeretném. Aztán ha végre egyenesbe jövök, szeretném egy WP+Attack kombóval segíteni a fejlődést. Persze ha tudtok valami ütős ''olcsó'' cuccot, szívesen ismerkedem majd vele én is.
attilam
Már most majdnem 45ös a karja...de csak szerénykedik folyton...hihetetlen ez a manus.
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
válasz God Vazzeg #4514 üzenetére
Én nem mondtam, hogy színizmot szedek fel.
-
Markgx10
őstag
válasz Boxer001 #4516 üzenetére
WP+Superdrol (Masterdrol, Methyldrol neveken fut még) 2k-val drágább mint az Attack, lehet nem is hoz annyi tömeget, de izmoban tuti többet ad Szerintem...
God: Én csak leírtam, hogy lehetséges ez, amint látod nálam a feljött 12kg-ból 1-2kg az izom, tehát én nem áltatom magam ilyenekkel. -
attilam
őstag
válasz God Vazzeg #4519 üzenetére
Tudom, csak jó volt belegondolni.
-
God Vazzeg
veterán
válasz Markgx10 #4518 üzenetére
''Én csak leírtam, hogy lehetséges ez''
Sajna nem lehetséges csak izomra nőni... Ha lehetne, szerinted a nagy gyúrosok minek híznak be?
''amint látod nálam a feljött 12kg-ból 1-2kg az izom''
Na ez már lehetséges, és nagyon jó arány, tekintve hogy kb 2 hónap alatt le lehet adni a zsírt, a vizet meg akár 3 nap alatt kihajtod -
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #4526 üzenetére
Pontosan így gondolom Ezért vagyok úgy, hogy ráérek még a komolyabb dolgokkal, előtte végig kell próbálni a tápkiegeket, aztán 5 év múlva már senki nem fog megszólni ha ilyenek után nyúlok
-
Boxer001
veterán
válasz God Vazzeg #4530 üzenetére
Jaja, az lesz majd a keresztedre írva.
-
Markgx10
őstag
válasz Boxer001 #4531 üzenetére
Egy apró szösszenet a Superdrol tesztjeiből:
''Az ajánlott adag használatával a tesztszemélyek átlagban 2,5 kilogrammnyi izommal gyarapodtak kevesebb, mint három hét alatt, miközben vizet adtak le és nem nőtt a zsírszintjük a kalóriadús tömegnövelő étrend mellett sem.''
2,5kg izom az gecisok akárhogyan nézem és mellette csökken a vízvisszatartás (vízhajtó) és nem nől a zsír százalékos aránya. Ez kell nekem -
Boxer001
veterán
válasz God Vazzeg #4536 üzenetére
Ez ütött. -
God Vazzeg
veterán
válasz God Vazzeg #4536 üzenetére
Esse gyenge kar:
-
Boxer001
veterán
válasz God Vazzeg #4538 üzenetére
Én egy ilyen végcéllal is beérem.
[link]
Moddingfan
Azt bárki eléri. Az nagyon csíra testalkat, nulla genetika.
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
Most megy aTV-ben egy örökbecsű Van Damme film, azt hiszem Van Damme mester fizikumával mindannyian megelégednénk
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
etilin
aktív tag
válasz Moddingfan #4541 üzenetére
Az a film amiben bunyózik és a végén jól összeveri a főgonosz. Majd tiszta véresen egyszer csak gondol egyet és minden roszat elgyapál
Megszámoltam hányan voltunk egyszerre lent a teremben 15-en alig kaptam levegőt mindenki jött kipróbálni az újj gépeket.
[Szerkesztve]Ej, God Vazzeg és egyéb sokak hun vannak, he?
-
myrra
senior tag
válasz Moddingfan #4540 üzenetére
hát én nem arra a szintű Arnoldra gondoltam amivel besöpörte a mr olympiákat hanem amit belinkeltem. ott már volt vagy 45 éves, és egyébként is a karjára gondoltam.
de majd meglátom mi lesz a kúra után és akkor újból nyilatkozom majd. az meg nem mostanában lesz.''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
DLDKox
aktív tag
Jó reggelt !
Tegnap végre határozottam éreztem, hogy jól megy az edzés ;-)
Végre 140-be 5öt beletoltam és a csuklóm se fájt ennél jobb hír nem is lehet.
Szóval még 2 hónap és újra formában leszek addig meg kitartás mindenkinek és toljátok a fincsi proteint
Kellemes hétvégét mindenkinek és jó pihenést regenerálódást. -
Moddingfan
senior tag
Nem, szerintem Te a véres játékra gondolsz, de mindegy, mert a fizikuma ott is tök ugyanaz.
Hát hiába, az új gépek varázsa
myrra: én úgy emlékszem, hogy a belinkelt képen -amit én láttam- volt vagy 26 éves, full lapos has, háta 4x olyan szélés, mint a csípője és vagy 50-es, szén szálkás karok Azért azt nem kispálya elérni, főleg a szálkásságot De úgy legyen, hajrá!
attilam: ha igen, akkor előadhatja a ''Láttad már az új ötvenest?'' dumát
Úgy mennék már edzésre, csak kicsit még pullok, szerintetek mit tegyek?Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
fLeSs
nagyúr
válasz Moddingfan #4546 üzenetére
1985-ben éppen a B-filmek császárának, Menahem Golan producernek szolgálta fel az ebédet, s Jean-Claude – hogy felhívja magára a figyelmet – magasba dobta a tálcát, aztán a lábát (a mozdulat amely később védjegyévé vált), majd elkapta a zuhanó tálcát. Másnap aláírta az első filmre szóló szerződést.
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
attilam
őstag
válasz Moddingfan #4546 üzenetére
Szerintem pihentesd még a válladat.
-
Markgx10
őstag
Na mar reggel iszonyatosan gyenge voltam. Mell-tricepsz volt.
20kg*20-30
60kg*15
90kg*8
95kg*8
100kg*6 (itt a hatodiknál már éreztem, hogy gond lesz)
105kg*4 (a csúcson 7 ismétlés ment bele, most meg hirtelen csak 4, bár megcsináltam össz a 8-at, de az utolsó négynél csak nagyon lassú leengedést)
viszza 80, vissza 60
3 oka lehet szerintem:
1. Tegnap előtt csak 2 órát aludtam (most is csak 5 és felet, de ennyit szoktam mindig), ennek következtében olyan vagyok mint a mosott szar
2. Beiktattam egy plusz sorozatot a 95kg-ot és jobban kifáradtam mint szoktam
3. Ami a legvalószínűbb: 4 hete nem eszem a kreatint és az utolsó héten lement a 3kg víz ami az elején hirtelen feljött, és most bekövetkezett a várt gyengülés is. Sajna ez törvényszerű
Mára kb ennyi., kedden vállazásnál még tudtam emelni is a súlyokon, most meg hirtelen gyengültem.
Amúgy meg jó reggelt
Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest