Aktív témák

• myrra

senior tag

válasz Latissimus Dorsi #4799 üzenetére

nálunk is olyan van. először szar volt nekem is. rá kell érezni. egy kicsit ha homorítasz akkor könnyebb levegőt venni. nekem már jól megy 80-90 kilát szoktam rárakni, pedig nem csinálom régóta. januárban kezdtem el a hátazást is:)
    és má látok is rajta némi fejlődést szerencsére. bár végülis most muszály nőni neki. június 10ig meg hoszzú még az út

na szal leírom pontosabban. a lényeg hogy ne feküdjél fullra rá a támaszra, tehát a melled felső része már ne érjen hozzá. hanem csak az alsó része. kiemeled a fejed és homorítasz közben. a hátadat is sokkal jobban fogod érezni, mert jobban megdolgozza. ráadásul nagyobb súlyokkal fog menni. tudtommal a hátat csak nagy súlyokkal lehet növekedésre késztetni. asszem Bunny vagy Német Pisti mondta, úgyhogy azé biztosra ne vedd ;] ha Janesz is ezt mondja akkor már lehetséges ;] :DDD :P :F :R :Y :C

[Szerkesztve]

''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz

Aktív témák