Hirdetés

Aktív témák

  • philoxenia

    MODERÁTOR

    válasz BÁ Nutrition #47416 üzenetére

    Ha jobban megnézted volna miről írtam, nem mondtam, hogy ugyanazokról a fajtákról van szó... sőt:Ennek kb. harminc negyven éve...

    Nem Neked:
    A másik az, hogy ki írhat ide? Akkor nevezzük át ezt a topikot "gyúrósok nem natural topikja" cíművé mondjuk? Áll az az állítás, hogy aki nem eszik elvből porokat, az nem lehet gyúrós? Azt nem én találtam ki, hogy az vagy amit megeszel... Természetesen nem tagadom, hogy létezhet olyan eljárás, ahol a 10%-os húsból mondjuk 99%-osat csinálnak, de az 1500Ft-os marhahúsból akkor kb. 15 de inkább 20 000-es lesz, akkor meg már tényleg csak akkor van értelme azt enni, ha nem tudsz megenni egészségügyi okokból, vagy a mennyiség miatt annyi húst, amennyi a fejlődésedhez szükséges....
    Sok ipari élelmiszert eszünk. ...én is nyilván, csak próbálom elkerülni, azt, hogy már mást sem egyek....
    Nem vagyok vega, nem vagyok "organikus", de azért véleményem még lehet?

    Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

Aktív témák