Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Megvolt a 60 perc aerob mára.
Egyelőre még nem sínylette meg a szellemi képességem a 150g-ra csökkentett napi CH bevitelt. Bár ugye nagyon miből nincs vesztenem.
-
Woodslave
félisten
vótam atta mint állat, pedig pokol volt a templomban.
Képek, beszámoló hamarosan
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Eagl3
veterán
válasz szőröscica #31951 üzenetére
én 100g-on is tök jól elvoltam... csak az ízek hiányoztak egy idő után.
-
Jojo5
őstag
ÉS IGEN, A MAI NAPTÓL KEZDVE HIVATALOSAN IS REPÜLŐGÉP-MŰSZERÉSZ VAGYOK!!!!
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Radnix
senior tag
válasz littlelion21 #31950 üzenetére
szabadsúlyos alapgyakorlatok, pl guggolásból 5x10, felhúzásból 4x10, állva bicepsz 4x10...(persze nem 1 napon minden..)
Semmiféle tudományos alapja nincs, nem kell utánam csinálniJojo5: gratula
(#31956) Dani82: Hogyan alakul a szálkásítás? milyen szisztéma szerint megy a kaja? mikor mennyit hogyan töltesz fel, kardió, aerob?
(#31947) God Vazzeg: A jobb alsó képen a manus biztos citromot evett
[ Szerkesztve ]
-
Dani82
senior tag
válasz Radnix #31962 üzenetére
Radnix, koszonom kerdesed
Hetfo kedd ment 350-350g ch aztan szerda/csut/pentek 0 kozeli ch, csak zoldbab, brokkoli. Ma sikerult csak lenmag olajat vennem , ebbol ma 40g-t letoltam.
Minden nap ezzés, de nem érzek semmi különöset a 0 ch miatt. Nem voltam gyengébb, nem vagyok ideges semmi extra. Fehérjét megnöveltem azért kicsit 60g-al, de holnaptól visszaállok a 70g ch 20g zsir-ra. Plussz Carnix liquidbol az eddigi 80.000 helyett a 100.000 veszem hétfőn, és megemelem a karnitint 3000mg-ra. LipoX-en gondolkodom még.
vasárnap reggel mérlegelek, meglátjuk mi leszszerk: Ja és letrimmeltem a karom. Kurvajó lett!
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
Ma valahogy sikerült meghúznom a nyakamat tricepsz közben. Balra alig tudom elfordítani a fejemet. Még a kattanást is éreztem, de a miértjét nem tudom.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
God Vazzeg
veterán
Láb vót, nem atta, mer macska vót De örömmel kijelentem, 50kg súllyal guggoltam ma már Egy gerincsérvestől nem rossz (Ha vasárnapra meghalok, röhöghettek )
-
Tomics
addikt
PH! addikt since 2004
-
Jojo5
őstag
válasz Kassadin #31975 üzenetére
csak úgy pacsira nem fognak hívni, hogy hé haló gyeremá' ide dolgozni....
aki keres munkát az talál , már a másik topikban is írni akartam, hogy annyira nem borús a téma mint ahogy látod...
köszönöm a gratulációkat!
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
-
Jojo5
őstag
válasz Kassadin #31985 üzenetére
én nem járok dolgozó emberek közé... ááá dehogy, sőt még embert se láttam...
azért mert tudom, hogy milyen rossz\siralmas a helyzet sok területen attól még nem kötelező a negatív hozzállást felvenni...szerk: attól még mert szerkeszted, szerintem kurvár@ nem látsz bele az emberek fejébe, és nem kell rögtön beskatulyázni "bedugod a fejed a homokba" szintre mert valaki nem áll negatívan a dolgokhoz... (ismeretségi köröm pont arra van "kiakadva", hogy túlságosan is a földön járok és nem merek "szárnyalni" szóval evvel "félrelőttél" nálam)
[ Szerkesztve ]
-
mocsanisi
senior tag
válasz Kassadin #31978 üzenetére
Figyelj ez olyan hogy aki AKAR dolgozni, az fog is. Nyílván semmi se fog az öledbe hullani. Én is kerestem melót, találtam is csak mondták hogy oké figyu kéne egy úszómesteri vizsga, fizetjük de 450óráig kb. lófasz pénzt kapsz. Oké elvállaltam, meglett a vizsgám, van egy szakma is a kezembe, dolgozni is tudok... Olyan sokat nem is keresgéltem meló után. Nyílván a végzettségspecifikus elhelyezkedés más tészta, de én nem nagyon ismerek olyan embert akinek VAN képesítése, AKAR dolgozni, és NINCS munkája. Persze ismerek munkanélkülit, de vagy képesítése nincs, vagy szimplán baromi válogatós... Mindenki magának dönt mennyire kell neki a pénz....
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
MPowerPH
félisten
Szembe szomszédom is most végzett, pontosan nem tudom hogy ő technikus e, vagy szerelő. Bp.-re járt, Ferihegyen voltak gyakszikon. Kovács Zsolt, nem ismered? Ő elvileg a honvédséghez megy ez után melózni, plusz elvégez valami iskolát.
Egyébként grat.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Jojo5
őstag
válasz MPowerPH #31990 üzenetére
Ő majd jövőhéten végez...
Tavaly osztálytársam volt, idén meg évfolyamtársam
alapból is a honvédséghez ment volna asszem, sőt még az állóképességije is meg volt meg minden, csak nem fért be a tavalyi létszámba...köszönöm
szerk: helyben ám! amúgy, ha jól rémlik akkor repül is csak motoros sárkánnyal talán
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
No, akkor helyben vagyunk. Igen igen, megcsinálta az állóképességit, és ahogy végez, jóformán már mehet is. Mindig is az volt a célja, hogy oda kerüljön, igaz fiatal korában még pilóta akart lenni.
A hozzáállásod meg rendben van, szóval hajrá.
mod: Igen. Itt van egy mező a falu határában, a szovjet megszállás óta reptérnek számít. Hétvégenként elég sok itt a sárkányrepülős. És igen, ő is szokott repülni, rendszeresen. Már egy ideje rágom is a fülüket, hogy vigyenek már fel egy körre.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz mocsanisi #31989 üzenetére
aki dolgozni akar az nagyon könnyen talál munkát.
aki pénzt akar keresni annak már sokkal nehezebb a helyzete..
a büfészakos egyetemista szöveg meg elég szánalom..
igen van nagyon sok olyan szak ami igazából nem keresett és nehéz elhelyezkedni, de ez nem a szak hibája, lehet mögötte rendkívül sok tudás is..
mindenki eldöntheti mit akar, mi fontos neki..pl haverod aki a honvédségnél keres majd 75k bruttot.. de szakmailag lehet kiélheti magát(nem biztos ) és pont most láttam egy állást kint: csirkekergetőként heti 500 juró meg gombaszedőként havi 450k magyar "pénz"
szakmailag mindkettő remek lehetőség gondolom[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
spammer
veterán
válasz BÁ Nutrition #31993 üzenetére
"aki dolgozni akar az nagyon könnyen talál munkát.
aki pénzt akar keresni annak már sokkal nehezebb a helyzete.."Erről van szó. Aprópénzért bárki halálra dolgoztat, mint egy rabszolgát, de abból nem fogsz megélni. A rabszolgamunka számomra nem munka. A munka az, amit normálisan meg is fizetnek és talán normálisan meg is tudok élni belőle. Ha már szakmailag is szeretnél fejlődni, vagy olyan munkát csinálni, amit szeretsz is, akkor duplán nehéz lehet a helyzet.
misi: mivel diák vagy, jó az ilyen úszómesteri meg hasonló dolgok, de ha majd komoly munkát kell találnod, ami fizet is, hogy meg is tudj élni, ne adj Isten el tudj tartani egy családot, fenntartani egy lakást/házat/kocsit stb., akkor majd mindjárt másképp fogod szemlélni a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Jojo5
őstag
válasz BÁ Nutrition #31993 üzenetére
erre csak annyit mondok, hogy sok tanarom is mondta, hogy a tanari szakmat se azert valasztjak mert olyan jol fizet hanem mert szeretik csinalni... vagy azt csinalja amit szeret es nem lesz mocsok sok penze vagy masfele kutakodik 1 mernoki diplomaval....
a honvedsegben mint muszakis tobbre szamithat mint 75k brutto, van ismerosunk kecskemeten/szolnokon, a szolgalati auto/lakas/kajapenz juttatasok mellett nem szukolkodik annyira, valami 230 k bruttot keres ha jol remlik+ juttatasok es nem tabornoki pozicioban van....
abban viszont egyetertunk, hogy munka es munka kozott is oriasi kulonbsegek vannak
-
kovsol
titán
Hozzánk már 200 embert is felvettek ha nem többet idén. Kb meg tudsz szólalni angolul akkor már találnak neked melót és 180k bruttó+egyéb juttatások a beugró, és ez vidéken nem bp. Egy pályakezdőnek, vagy épp munkanélküli embernek ez az összeg is nagy segítség lehet. Légkondis irodában kell melózni.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest