Hirdetés

Aktív témák

  • mocsanisi

    senior tag

    válasz Bibby #32145 üzenetére

    Egyet is értek meg nem is gyáliSanyival. Az a gond, hogy ha valaki kezdő, az nem fog tudni összeállítani egy normális edzéstervet, mivel foggalma sincs róla általában hogy hogy is kéne kinéznie. Izomérzet is általában 0, szóval csinálja hátra a merev karú letolást, de ha megkérdezed hogy hol érzi, valszeg nem fogja tudni megmondani.
    A másik oldal amiért egyetértek az az, hogy nincsenek univerzális gyakorlatok. Amit én nagyon érzek, azt lehet hogy más semennyire. Bicepsznél lehet hogy nekem nagyon jó az egyenesrúd, de másnak meg baromira ba***a a csuklóját.
    Szóval eléggé összetett a kérdés. Én amúgy először alsó-felsőtest edzést csinálnék átmozgató jelleggel, 1-2 hónapig amíg megtanulja rendesen a gyakorlatokat, hozzászokik a test egy újfajta terhelésnek. Utána váltanék egy sablon 3 vagy 4 napos tervre.
    3 napos sablon szerintem: mell+kar, hát+váll, láb
    4 napos sablon szerintem: kar, mell, hát+váll, láb

    Ezt is tolnám 3-4 hónapig. Most már ott járunk hogy fél éve eddz valaki, közben utánaolvasott, izomérzet is fejlődött, innen a nagy része már össze tud állítani egy neki jó és optimális edzéstervet.

    Ez kicsit hosszú lett na de mind1 :DD

    jojo: Akkor keményebben. Nehogy abbahagyd bazzeg, mert megkerestetlek :D (azért nem kereslek mert valszeg hülyére röhögnéd magad ha elédállnék hogy húzzál eddzeni :D )

    ‎"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."

Aktív témák