- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
Aktív témák
-
dunkel
őstag
válasz dunkel #46609 üzenetére
22. nap Múlt héten elkezdtem a Polquin féle GBC edzést. Nem vagyok hozzászokva, meg kell mondjam. Ma volt a láb rész először. Brutál
A testsúly beállt ~75-re, a héten elkezdem komolyabban venni a kardió részt. A Palumbo ajánlásoknak megfelelő, alacsony intenzitású (110-120 bpm) dolog a terv. Edzés után 20 perc, többi napon 40 perc. Kaja marad változatlan. Kezd teccöni' ez a ketó, nincsenek éhségrohamok, nincs zombizás.
Leírom a 2. csalókaját a hétvégéről, hiszen ez a hét egyik fénypontja :
3 tányér sovány húsból készült sertéspöri főtt krumplival és káposzta salátával, 1 pohár sör, 3 szelet túrós rétes. Nyammm
God ne reagálj, tudom te napi szinten tolsz ilyeneket te szemétMás: a hosszú ideje fájó bal térdem már nem fáj! Ennek 2 okát tudom elképzelni, mivel pl. nyáron jártam 2 különböző fizioterápiás kezelésre is:
a) a megnövelt olajbevitel miatt jobb a kenés
b) a Twinlab Cod Liver Oil (tőkehalmáj-olaj) a csodaszer - én efelé hajlok, mert olívát, lenmagolajat eddig is használtam, igaz, nem ennyit.
Szóval akinek krónikus ízületi fájdalmai vannak, próbáljon be egy flakon tőkehalmáj-olajat, napi 2 evőkanállal.[ Szerkesztve ]
-
dunkel
őstag
válasz dunkel #47317 üzenetére
29. nap ~74kg, a héten már alatta leszek elvileg. Megtörtént az első változtatás az étrendben, nem sok, csak egy kicsi: a 2x20 deka hús helyett 2x16 (vagyis a szokásos 1kg húst nem 5 részre, hanem 6 részre osztom el), az esti turmix 45g helyett 35g-os, a hús mellé a magok 2x20g helyett 2x16. Így jobban kiegyensúlyozottak az étkezések és 200kcal-al csökkent is a napi mérleg. Éhségroham nincs, szellemileg is ép vagyok, kezdem úgy érezni, hogy hosszabb távon is tartható ez a diéta - megőrülés nélkül. Kaja minta itt
-
swoody
senior tag
válasz dunkel #48035 üzenetére
Te ezt úgy gondoltad,hogy minden edzés után ezeket a cumókat fogom nyomni?
Megveszed nekem?
Manitou: Ugye te vagy debreceni és te iszol elite whey-t?
Mert ha igen van malompark és ott van Kathi Bélusnak boltja igen jó áron.Lecsökkentettem hátra a gyakorlatokat 8-ról 5-re.
Mellhez húzás
Evezés rúddal
T-rúd
Evezés csigán
Fűrész
Hiperhajlitás[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz dunkel #48314 üzenetére
én csak a top 6tól láttam az adást, ott igazi kihívás már nem volt, előtte nem tudom mik voltak, de szerintem Branchnek semmi keresnivalója nem volt köztük, Tony Freeman sokkal jobb nála, Branchnek kurvára nem jók az izomtapadásai és szerintem nem is esztétikus az izomzata. persze ezt most ne olyan fikázásnak vegyétek, mert nagyon komoly sportoló meg minden. de én tényleg nem tudom hova tenni a dolgot. majd nézegetek korábbi videókat is a versenyről, hátha lesznek olyan kihívások ahol jobban össze lehet vetni másokkal
már csak azért is mert Jay is tök máshogy nézett ki képen és videjón[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Vandit.
addikt
-
dunkel
őstag
válasz dunkel #47851 üzenetére
39. nap Akartam már írni kis helyzetjelentést, de nem jutok el oda. Vagy meló van, vagy fáradt vagyok már estére és lusta. Most is meló van, de szakítok 2 perc időt a refreshen kívül .
Lipo6x hétfőn indult,de már kedden szünetelni kellett, mert influenzás tünetek kezdtek kijönni rajtam. Szerdán már jól voltam, szóval még a zsírégető felvezetése megy mindig, érdemben nem tudok róla nyilatkozni. Súlyomat nem tudom, holnap reggel van az official heti mérés, de lassan már nem merem leírni. Így 6 hét után tartok ott hájréteg szinten, amit a jövőben mint maximum akarok kitűzni tömegelés alatt. Szóval a diéta még folytatódik, minimum amíg el nem fogy a lipo, de inkább amíg a tükör azt nem mutatja amit én akarok. Elmém "ép", energia szintem normál, szóval nincs semmi ami miatt abba kéne hagyni a keto diétát. -
-
macikos
addikt
válasz dunkel #48921 üzenetére
Pedig úgy viselkedsz, meg mindig van valami tuti recepted, titkos kanál fogás, stb. Különben meg elolvastad mit írtam? Azt írtam hogy minimum annyi kell. Nem versenyre készül, örül, ha tud nőni. Ti meg ilyen 20gramm fehérjékkel hülyítenétek. Ezért gondolom, hogy te valami irdatlan jól nézhetsz ki, ha ennyire tudod grammra pontosan osztani az embereket.
Mark: Neked hol szóltam be hogy ezt írod?
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest