- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya32
senior tag
Lenne note5 dual, érdekel valakit?
Esetleg jöhet csere is, meguntam a sok lökött ajánlatot, Tbánya Movár találkozó megoldható.Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
zsigee
aktív tag
válasz Jazzos #31604 üzenetére
Jelenleg egy vinyó sincs benne. Kettő volt, az egyik halott. Ramokat nem tudom tesztelni, de saját, jó ramokkal sem indul. A biost sem érem el.
HP logó középen, lent pedig az előbb írt sor.
Az elemes dolgot a sajátjával és új elemmel is próbáltam. Illetve hirens lemezt is próbáltam bootoltatni, de negatív.
Ezért dobtam fel itt a témát.
Akkuja halott.Nem a mennyiség, és a minőség a fontos, hanem hogy sok legyen és jó!
-
-
RudyD
tag
Nem rosz ötlet, de hogy a lényegtől ne térjek el, merre találok általános tűzvédelmi és tűzoltási kiképzést hüllők számára!? B-) Amúgy már csinálnám is.
Ha jól látom az árgépeken, az időrelék horror áron vannak és a legegyszerűbb leszámoló is 3e körül. Reméltem hogy lesz olcsó egyfunkciós ami csak azt tudja amit szeretnék olcsóért. De kénytelen leszek egy kétésfél kás digi valamit ami remélhetőleg működik is.
-- RudyD { B-) }
-
BigBlackDog
veterán
Győri szállás ügyben ki mit ajánl (általában péntek-vasárnap időtartomány lenne releváns)? Van valami bevált hely, ami nem csillagászati árú, de azért tiszta és megbízható, "biztonságos"?
-
mm00
aktív tag
válasz BigBlackDog #31610 üzenetére
[link]
Olcsó és mintha felújították volna mostanában -
golya32
senior tag
Projektort vennék 100e alatt, van valakinek eladó?
Esetleg teló beszámítás se lenne rosszVélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
jamba
aktív tag
Üdv All
Eladó
Dell Latitude E6500 laposom
Szép állapotban a fedlapja kissé karcos,hibátlan működéssel.
15.4" matt kijelző pixellhiba és karc mentes.
Intel C2D P8400 processzor
2X2GB DDR2 667 mhz memória párban
NV Quadro NVS 160M 256MB DDR3 videokártya
Toshiba MK 120GB HDD hds 100/100%
TSScorp DVD író
Wifi,bluetooth,világító billentyűzet
Akku üzemideje kb 1.5-2 óra
Telepítve win 7 64 bit+driverek a kipróbálhatóság végett.Ára 25k
[ Szerkesztve ]
-----------------------------W.o.T.-------------------------------------
-
tserrof77
őstag
válasz BigBlackDog #31610 üzenetére
Az egyetem kollégiumában vannak kiadó szobák.
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
Dryman
őstag
Mennyit érhet most reális áron egy AMD A10 6790K black edition proci....
nem találok rá mostani árat...vagy ebay alapon lehet a legalacsonyabb árral számolni??? -
nemszamit
tag
Sziasztok!
Akinek győri átvétellel lenne: (1x8 vagy 2x4) 8gb DDR3 1600MHz hibátlan memóriája PC-be és még eladó is akkor keressen meg PÜ-ben!
-
Jazzos
őstag
Nekem meg ajánlhatnátok valami jó szakit, aki lambériázásban vagy más faburkolatban otthon van.
-
Dryman
őstag
Hozzám került egy 939-es X2-es 4200-as processzor, ezért 939-es alaplapot keresek retro gépezet építése céljából!
MSI Neo2 Platinum, és Abit-os társai érdekelnének....valahogy az asus agyonhőcsövezett megoldásai sose voltak kedvemre.... -
vettelf60
csendes tag
Olcsó fekete gépháza nincs valakinek 1000 Ft-ért?
-
jamba
aktív tag
Üdv All
Keresek egy s1150 intel pentium processzort egy próba,bios frissítés erejéig a celeron procimat valamiért nem szereti a lap .
-----------------------------W.o.T.-------------------------------------
-
Konfig
csendes tag
Sziasztok!
Eladó az alábbi konfiguráció:Alaplap: Gigabyte GA-870A-USB3L v3
Processzor: 4 magos AMD Phenom II X4 Black Edition 955, 3,215 Ghz
Processzorhűtő: Noctua NH-U12S SE-AM4 AMD AM4
Link: https://www.aqua.hu/noctua-nh-u12s-se-am4-amd-am4-cpu-huto-516592.htmlRAM: 2x4 GB DDR3-1333 DDR3 RAM
Videókártya: AMD RX 460 2GB GDDR5 Windforce OC edition (2020.06.14-ig garanciális, doboza megvan)
HDD: WDC WD10EZEX-08M2NA0 1 TB, 7200 RPM, SATA-III ( 7 napot futott)
Tápegység: Thermaltake Hamburg 530W (W0392RE) Aktív PFC
Gépház: Sharkoon VG4-W (pár hetes, frissen vásárolt valószínűleg szintén garanciális)
Csomagküldés megoldható! Üzenetben kérdezhetsz nyugodtan! ;-)
-
Ukraan
aktív tag
Üdv!
Van egy eladó, makulátlan állapotú Samsung Galaxy A3 2015 telefonom. A készülék fekete színű, T-függő, első perctől üvegfóliával védett, szilikon tokban tartott darab. A gyári tartozékokon (töltő, bontatlan headset, doboz) felül jár mellé egy plusz, még bontatlan szilikon tok is. 18k az ára. Valakit érdekel esetleg?[ Szerkesztve ]
BÚÉK!
-
RudyD
tag
Üdv!
Érdeklődnék hogy akadna-e valakinek ilyen kicsit normálisabb jack-be dugható mikrofonja elfekvőben.
Asszony kénytelen gépről nyomni a hangouts -ot és onnan elég rémes a hang.(Tudom, sokminden, de szívemcsücske analfabéla és ha idegesítő dolog miatt kettőnél többet kell kattantani már kútba esett a menet.)
Kicsit másik: Esetleg létezik android tab -hoz usb-s kamera? (Kisebb változat kellene, mert ebben a csodában nincs beépített....)
-- RudyD { B-) }
-
golya32
senior tag
Hirdetett valaki francia ágyat meg van még?
Kellene hilti véső, tud valaki kölcsön adni? Hétfőn kb 3 óra hosszára.
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
erdey_a
addikt
Sziasztok,
valakinek egy talán fél éves, hibátlan Asus RT-N12+ B1 router, dobozzal mindennel?
Garázsban tartott idős orvos hölgy tulajdonostólVérboci
-
taylorp
senior tag
Sziasztok!
Szokott valamelyikőtök baráti társasággal élőben pókerezni (Texas Hold'em)?
Akikkel néha le szoktunk ülni, sajnos felbomlott a társaság.Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
taylorp
senior tag
válasz memphis221 #31639 üzenetére
Minimális pénzben szoktunk játszani, hogy valami értelme azért legyen a dolognak. Autó, vagy lakás árát azért nem szeretném eljátszani.
Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
Szaisztok! Van valakinek felesleges msi gaming-es gtx 1050 ti vagy gtx 1060-asa?
Gépelés nem az erősségemasdsdk
-
ftc
nagyúr
Vkit nem érdekel egy régi Oly E520-as tükrös gép? Kezdőknek ideális
-
-
Balinov
titán
droidos, tabos kerdesedre RudyD.
szerintem ha csak micro-USB van rajta, akkor felejtos. Ha van a tabon rendes meretu USB-s cucc, akkor mukodik. Nem konkretan tab, de AMLogic-os Adnroidos TV box, 6-os droiddal, 2 teljes meretu usb2.0 aljzatta. ott egy par eves MS, 720p-s webcamot ha rakotok ,minden tovabbi nelkul muxik az androidos skype-al, FB Messengerrel es a G fele Hangouts-szal.
B
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
bundilolo
tag
Üdv mindenkinek!
Gyerkőc szétszedte a k betű mechanikát a lenovo t420-on. Van-e valaki, aki tudja ezt javítani mondjuk viszonylag gyorsan?
Lóri
-
bundilolo
tag
válasz atos19881101 #31648 üzenetére
[link]
Ez ment tönkre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Társasjáték topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest