Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • avl

    senior tag

    ma felhívtam egy gumist az árai kapcsán, és sokmindent mondott:

    - 4 kerek, lemezfelni, 14", le-fel, 10e alatt (ez eleg jo ar szerintem); vihetem nyugodtan en a gumikat, de Ö is tud beszerezni (mint kesöbb kiderült nem jo aron)
    - maxigumi öket is megadta szerelesi partnernek, na a maxigumit teljesen lehuzta: nem partner, csak gumisokat ad meg, a gumisok megkerdezese nelkül, nem tudja, hogy szallitanak-e vagy csak elteszik a penzt, stb. (weboldaluk nekem sem bizalomgerjesztö, nincs helyszin, stb.)
    - GY 4evszakost, Conti, Michelin 4evszakost elsösorban tartossag, megbizhatosag szempontbol lehuzta, Vredit nagyon dicserte (nekem ez furcsa, bizarr, erthetetlen, hogy valosan igy lenne; mintha Vredi erdekeltsege lenne, ..de ha vihetem is a gumit, akkor miert nyomta ennyire ??)

    élettartam kapcsan ismertek - sajat tapasztalatbol vagy tesztböl - ezekre valamit, hogy GY Vector4 Gen3, Conti AllSeasonContact, Michi Crossclimate+, Vredi Quatrac 5 hogyan állnak egymashoz kepest ?
    175/65 R14 meretben ezek a fö kiszemeltjeim

    ...a fenti irasokat hogyan kell erteni ? Vredi - erössebben, mint masok - kisporolja a gumibol a gumit, es - most mar, mostansagm ujabban - nem olyan jo, nem tartós ?

    mert evi legyen 7-8e km-rel, én 6 evet legalabb elvarok egy 4 evszakos gumitol is (tudom: 6 evesen nem viselkedik ugy, mint ujonnan) - nyugodt stilusu vezetessel, kis teljesitmenyü, nem nagy sulyu autoval = Jazz 1.2i-DSi

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák