Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gg72

    veterán

    Ma nekem is volt lehetőségem élesben tesztelni a Michelin CC-ket Eplényben, friss hóban, letaposott hóban, latyakban egy 1.6-os Hyundai i30-on. Összességében elégedett vagyok velük, mindenová eljutottunk és feljutottunk, a legrázósabb rész egy emelkedős utca volt, ami alul murvás, erre esett rá reggel az eső, kicsit rá is fagyott, majd jött a hó. Itt én bénáztam, ugyanis nem vettem elég lendületet, az utca közepén megállatm és hát onnan csak nehézkesen tudtam feljönni, de sikerült, másodszor jobban taktikázva nem volt gond. Ugyanitt egy Astra téli gumikkal hasonlóan megszenvedett.
    Sajnos nincs összehasonlítási alapom, mert a kocsin nem voltak még "igazi" téli gumik, de ahogy korábban mások is írták, szerintem visszafogotabban közlekedve teljesen vállalhatóak.
    Nálunk amúgy azért is esett a választás 4évszakosra és CC-re, mert éves szinten csak max.8ezret megyünk az autóval, azt is leginkább nyáron, autópályán és városban, télen egy-egy síelés szokott összejönni, mint most is.

    Vizen amúgy tényleg parádés a gumi, idefelé BP-től Veszprémig özönvízben jöttünk, sok vízátfolyás is volt, de a gumik csodásan fogtak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák