- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz DonThomasino #17400 üzenetére
Evi 10ezerre szinte mindegy mennyire kopik. En a dunlopot vennem ezek kozul.
-
szőröscica
addikt
válasz DonThomasino #17402 üzenetére
A Conti kopik a legjobban. En egy szezont lehuztam a Nissanon Bluresponse-okkal, nagyon szerettem, mert halk abroncs volt, es erzesre jol tapadt. Megvarom ugyan a 2017-es teszteket, de ha nagy csoda nem tortenik, azt veszek a BMW-re is.
-
-
rbalint88
addikt
Dunlopokkal jobb a tapasztalatom, mint contikkal es szebben oregszenek, ertsd kevesbe drasztikusan romlik a teljesitmenye ahogy kopik.
-
zsolt19900
őstag
én is e között a két gumi között őrlődöm
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
choco01
addikt
válasz DonThomasino #17398 üzenetére
Mindhárommal van tapasztalatom, nehéz sorrendet tenni, amelyik olcsóbb..talán Contit vennénk ujra..
Vesztor: Akkor lehet máshol is lesz ilyen áron addigra..
[ Szerkesztve ]
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
veterán
Olyankor akcióznak.
-
Kornel
veterán
Sikerült találni tegnap egy havas dombot, ahol még nem letaposott hó / jég volt.
Egy gond volt, hogy végig leért a hóban a lökhárító, meg az alja, a videó végén meg is állok, mert volt egy gödör, amibe ha belemegyek, tuti viszi a lökhárítót is
Nyári gumi biztosan nem ment volna fel itt:Mod: most akarom amúgy leültetni, jó lesz
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
Plusz ugye mivel nem akartam fennakadni, visszatolattam, de letertem a nyomvonalrol, bele a fák mellé a teli hóba.
Nagy gázra kezdte is elasni magát, mondom jó lesz fent a dombon ottragadni
Aztán ahogy kell kis gázzal szépen visszatolattam.
Nyilván egy nokian meg egy conti százszor jobb ilyen körülmények között, de ésszel használva láthatóan működik. -
S. Szabi
őstag
válasz szőröscica #17403 üzenetére
Helló!
Milyen BMW-re, mekkora méretben? Én is veszek most nyári gumit is, de nem döntöttem el, hogy Continental Sportcontact 5 legyen vagy valamilyen Dunlop. Ha Dunlop, melyik típus javasolt? (most a téli Dunlop Wintersport 5, nagyon jók, szívesen maradnék nyárra is Dunlopnál)
225/45 R17-ben.
[ Szerkesztve ]
-
S. Szabi
őstag
válasz szőröscica #17418 üzenetére
E90 318i LCI-re.
Akkor Blueresponse. Csak mert elég sok fajta van.
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz szőröscica #17416 üzenetére
Ebben van igazság, bár ez a középszerűsége lévén nem azonnal, hanem fokozatosan veszti el a tapadását, így nem is fogtam meg a szalagkorlátot.
Bár mondom, ép eszű ember ott nem próbálkozik ennyivel, csak hát a kíváncsiság -
veterán
Sziasztok! Továbbra is 205/50 R16-ban keresek nyári gumit, és a korábbi javaslataitok alapján képbe jött a Dunlop Sport BluResponse. Csak minimálisan drágább ennél a Dunlop SP Sport Maxx RT, úgyhogy erősen piszkálja a fantáziámat mindkettő. Plusz, továbbra is szimpatikus a Nokian zLine. Árban ez mind nagyjából egy szint, és eltekintve attól, hogy masszív túllövés egy 102 lóerős autóra az összes, a lehető legjobb tapadásút szeretném. Szerintetek?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz focvis #17422 üzenetére
Rendben. No és a két Dunlop között melyik a jobb választás? A szívem a SportMax felé húz, mert csak egy ezressel drágább a BlueResponse-nál.
Extra igény nincs, de nem lenne rossz, ha halk lenne és bírná a kátyúkat, mert bár eléggé körültekintő vagyok, ezeken az aknákkal gazdagon díszített utakon azért megesik, hogy későn reagálok. Amúgy nem vezetek gyorsan, csak 1 évben kétszer, akkor viszont szerpentinen küldöm, és imádok az utolsó pillanatban fékezni!
-
veterán
A SportMaxx RT sportgumi, így:
PRO: jobban tapad
KONTRA: jobban kopik, vélhetően hangosabb.Anyagilag a BluResponse jobban megéri, mert később kell majd cserélned.
Nem tudom, hogy 205/50r16 méretben a BluResponse peremvédős-e (rim protector), a Maxx szinte biztosan. Ez arra jó, hogy pl. útpadka (vagy útpatka?) mellé parkoláskor valamilyen szinten védi a felnit.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz choco01 #17428 üzenetére
Nevetni fogtok, előre szólok: Vectra B, 1.6 16V A sebesség tekintetében úgy vezetek, mint egy nagypapa, a probléma ott kezdődik, hogy eddig BFGoodrich G-Profiler volt rajta, amivel már megszoktam, hogy rohadt jól tapad a gép, így mindig az utolsó utáni pillanatban fékezek, és ha tehetem, a kanyarokat tempósan veszem. Az év 99%-ban megfelelne a BR minden bizonnyal az igényeknek, de olyan kicsivel drágább csak a Sport Maxx, hogy bűn lenne nem azt venni!
Bruttó 1.000 forint van jelenleg a két gumi között darabonként, az szerintem nem tétel.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz focvis #17431 üzenetére
Igen, én voltam, akkor is megállapítottuk, hogy EZ a tökéletes váltóméret az egyébként 185/70 R14-en átvett autóra, de a kézikönyv szerint 205/55 R16-tal szerelték gyárilag. Nekem bejött ez a méret, ezért keresem ezt. Picivel alacsonyabb is így az autó, szerintem jobban mutat, de ez szubjektív, természetesen. Anyagilag meg nettó szopó, de egyszer élünk, azért van 20 éves autóm, hogy a karbantartásán ne kelljen fillért b@szni!
[ Szerkesztve ]
-
littlejohnny
aktív tag
Hallo Mindenki! J Astrámon 215/50 R17-es Bridgestone Turanza ER300 gumik vannak/voltak, de csereéretté válltak. Esetleg van valami ajánlott, ár/érték arányban nyerő típus? Hankook vonal adott esetben szimpatikus lehet, de valami hozzáértőbb/tapasztaltabb kolléga véleményét szívesen venném.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz littlejohnny #17433 üzenetére
Kérdés sport vagy túra abroncsot keresel...
Hankook K125 pl jó választás vagy kicsit drágábban van Vredesetin Sportrac 5 vagy Pirelli P7/PZero.
#nincsbennetarcsi
-
choco01
addikt
válasz DonThomasino #17435 üzenetére
Tavasszal
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
Qru
MODERÁTOR
-
Logeeen
senior tag
Sziasztok!
Adott egy A4 B5 '99.
Felnit szeretnék rá venni, 17" méretben.
Nem tudom eldönteni, hogy az ET35 beférne-e alá, illetve a lényeg, hogy semennyire ne lógjon ki semmi a kasztni alól. Kell a forgalmi
Vagy maradjak a bevált ET45-nél? Most is az van fent 16"-ban, van még saccra 1-1.5 cm..Köszönöm!
#Xiaomi 13T#
-
rbalint88
addikt
válasz Logeeen #17440 üzenetére
az úgy jó, ha a gyári 7j et45, a tervezett meg 7,5j et35. 6,5j gyári felninél azért mindenképp próbálni kell, lehetőleg összegumizva. hátha kitekert kormánynál beleér valamibe.
emlékeim szerint az enyém 7,5j et44 volt elől és et39 hátul (gyári et54 +10 és 15mm pogácsa) -
Vesztor87
senior tag
-
rbalint88
addikt
válasz Vesztor87 #17442 üzenetére
K425=kinergy eco.
"Aposom" A4-en ez van, mert jo lesz az, nem kell a Ventus Prime egy ezressel dragabban. Hat, mar inkabb azt venne, de akkor hiaba jarattam a szamat...
Annyira olcso a gumi az Almerara, hogy annal szerintem pont nincs ertelme kozepkategoriasat venni. Garnituraszinten 15k van kb a kinai es a top kozott, kozepkat es top kozott meg 5k. Megerzed azt az osszeget? -
Vesztor87
senior tag
válasz rbalint88 #17443 üzenetére
Azt gondoltam a tesztek alapján hogy egy közép kategória ez. 10-ert van a noname darabja, az itteni forumon se egy lefikazott Barum 12-13k, ez a Hankook 15k/db. Nem tudom van e értelme 18-20k/db aras gumit venni. Mennyivel másabb? Sok tapasztalatom nincs, első autónk, sose száguldoztam, nem forszíroztam a kanyaraebességet, ezt az autó nem támogatja (gyenge motor, nem egy sport futómű). Ezert nem neztem draga gumit.
-
choco01
addikt
válasz Vesztor87 #17446 üzenetére
Az a baj hogy azért van itt árkülönbség..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest