Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolt19900

    őstag

    sziasztok

    picit elgondolkodtam. Jövő nyáron kellene vegyek így is úgy is új nyári gumikat. A dilemma az az, hogy frissítsem-e az autóm kinézetét: pl. egy r17re váltással (mondjuk tudnék egy szett szép felnit 80k körül teszemazt és hozzá néztem most van kumho ecsta xs ku36 gumi 10k/db áron, persze nem tudom, hogy ez jó gumi-e) vagy maradjak az r16ok és arra ajánlotok nekem valami gumit? jelenleg continental premiumcontact 2 van rajta ha minden igaz, ezzel meg vagyok elégedve néztem is mostanit az 5ös szériát 22k darabja, ha esetleg nincsen másik alternatíva és marad az r16 akkor azt fogok venni, de ha javasoltok mást akkor azt is megrágom.

    Azért jött az a döntés, hogy marad amúgy a conti, mert nem okozott csalódást számomra egyik esetben sem.

    Szóval az a lényege az egésznek, hogy pl. az a 4db conti 90k környékére futna ki, na most ha "váltanék" r17re nem lenne jelenleg sokkal nagyobb a költség 90k a felniszett + 50k ez az ecsta (persze ha az jó gumi) és akkor csak annak a többlete lenne, feltéve ha nem értékesíteném a mostani szettemet.

    Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--

Új hozzászólás Aktív témák