- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz FoxiestFox #3798 üzenetére
Én + csak akkor indítom el a Steam-et, ha játszani is akarok, egyébként minek menjen feleslegesen!?
(#3800) Brian_GT válasza Syrius XIX (#3797) üzenetére: Ezzel nincs is semmi baj, persze, h nagyobb!
De nem hiszem L, h nem vagyunk képesek 1-etlen szerót fixen +tölteni mondjuk (kb.) 1 órára!!!???[ Szerkesztve ]
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
dzsavermadar
senior tag
Sziasztok!
Kicsit "távol" voltam pár napig én is, de ma már leszek.
Épp a reggeli kávé+cigi közben vagyok (12 órát aludtam), még nem vagyok "kész" egészen.
Annyit elmondhatok, hogy amikor a Steamen elkezdek Gridezni, én is szétküldök egy halom meghívót azoknak, akiket látom, hogy jelen vannak.
Elsősorban akik szintén Grideznek, hiszen guruljunk már együtt.Utána akik játszanak ugyan, de más játékkal.
Hátha van kedve játékot váltani, látva, hogy gyűlik a Grides csapat.Ha van még hely, akkor az online jelenlévőknek küldök, hogy tudják, indul a gurulás, ha van kedvük, idejük, akkor jöhetnek.
Ezt az egész "meghívósdit" természetesnek tartom.Olyan, mintha átmennék a szomszédhoz, "...eljössz sörözni, gyűlnek a haverok?"
Ha jön, akkor jön, ha nem, akkor nem.
Nem kell megmagyaráznia, ha nem jön, de annyit biztosan szól, hogy, "köszi, de nem."Ez itt is jó lenne, mert akkor tudná a meghívó fél, hogy kire számítson, és kire nem.
Mindig csak annyit küldök szét, amennyien elférünk.
Ha 11 meghívottból 4 visssza ír, hogy nem jön, akkor tudom, hogy hívhatok másokat is bátran helyettük. De ha hallgat, akkor nem merek egy darabig, nehogy besokalljunk esetleg.
Végszónak annyit, ha valaki meghívót kap játékra, annyit tegyen meg, hogy visszaigazolja.
"jövök", vagy "nem jövök", ennyi elég is!Ui:
A Steamen lehet a játszáson kívül is jelen lenni, mert ezer egyéb funkciója is van.
Olyan, mint egy bevásárlóközpont, egy szórakoztató központ egybegyúrva (kb.)
Akár több órát is el lehet böngészni benne, ha az embernek kedve van hozzá.
+ a Steames barátokkal chatelni / beszélgetni akár órákig is.[ Szerkesztve ]
>>>>>>>>>>" A versenyzés nem csak a győzelemről szól."<<<<<<<<<< http://www.youtube.com/user/dzsavermadar
-
dzsavermadar
senior tag
Csatolás az előző hsz-emhez:
Most kapcsolódtam a Steamhez.
24 barát online
Ebből:
10 játékban (5 Grid 2 /nélkülem/- 5 más játék)Megjegyzem, hogy a barát listám 90%-ban Gridet szerető emberekből áll, tehát jelenleg 19-en potencionális "Gridezők" lehetnének.
Ha csak 6-an jönnének a 19-ből, már Full szeró lenne!
Vegyétek ezt egy pillanatnyi statisztikai "jelentésnek". =)))
>>>>>>>>>>" A versenyzés nem csak a győzelemről szól."<<<<<<<<<< http://www.youtube.com/user/dzsavermadar
-
Syrius XIX
addikt
válasz dzsavermadar #3802 üzenetére
Ha nem lenne a game Steam-hez kötve, még a mai napig se lenne Steam-em! Még mindig teljesen feleslegesnek tartom + nem tud semmi olyat, ami ne lenne +!
Ja de! Tud olyat, bocs! Nem tudsz a játékkal se játszani, ha az a szar nem megy! Ebben tényleg egyedülálló, más "előnye" abszolút 0!
Csak akkor indítom el, ha játszani akarok!
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
Brian_GT
őstag
válasz Syrius XIX #3804 üzenetére
Nekem kb a játékaim 70%-a már steames, mármint én utálom a digitális tartalmat csak ha dobozosan veszem meg, a steam adja a háttér supportot és így a dobozosom is steames lesz. Nem bánom, nem kell hozzá legalább a lemez és kímélem a 10 rugós lemezeket.
Én ma még biztos nem leszek, win reinstall volt, szóval még szedem össze magam.
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
execute93
őstag
Hogy tudnám átrakni a játék nyelvét magyarra?
LVL 1 vagyok, de nem nagyon talál partit, többet kellene várni?Szerk.: Ahányszor lerakom tálcára, állandóan átállítódik a felbontás mérete, ez ilyen?
[ Szerkesztve ]
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
Dr. Gonzο
senior tag
-
félisten
válasz execute93 #3806 üzenetére
Néha nekem is elszarja a felbontást, ha ablakban játszom, és véletlen zárom be x-szel (azaz visszaáll natívra legközelebbi indítsákor, ahhoz meg kevés a vga-m), de elég ritka..
Játszik még valaki más is Core2-n? Nagyobb multi meccsek alatt elég kemény cpu limit tud lenni.. -
GuruZone
őstag
válasz dzsavermadar #3803 üzenetére
jó dolog ez a meghívósdi, de természetesen én sem tudok menni amikor este 8kor meghívókat osztogattok.
ellenpélda a tegnapi nap: Endivel ketten indultunk, fél óra alatt 10-re nőtt a létszám, aki akart csatlakozni, megtette
Endi@HUN, Dr. Gonzo, Alonso12, Metál Böllér, 7Maro7, Steve710306
köszi a tegnapit!
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
execute93
őstag
Köszönöm a válaszotokat! Ha van verseny, szóljatok
(#3811) Brian_GT: Csak fura volt, hogy egyből nem telik meg egy lobby.
[ Szerkesztve ]
-
dzsavermadar
senior tag
válasz GuruZone #3810 üzenetére
Azt elfelejtettem hozzá írni a témához, ha olyanok kapnak meghívót, akik már többen egy szerón vannak, azok írják vissza ezt a tényt, mert a többhöz érdemes csatlakozni az egynek (ha van hely), és nem fordítva.
Kivéve, ha privát szeróra szól a meghívás, vagy ha már a meghívót küldőnél is többen vannak.
Erre való a Chat, és meg lehet beszélni.Közös chatre is hívok mindenkit általában, ahova akkor is jöhet, ha a szeróra nem is jön.
Benéz, elmondja mi van, és lelép ha akar, vagy marad ha akar.(játéktól függetlenül)Nagyon nehéz és időigényes minden meghívottal külön-külön egyeztetni / chatelni (legalábbis nekem)
Szóval figyeljetek nálam, mert ha megy a játékmeghívó, hamar követi a chat meghívó is.
execute93
Te ki vagy Steamen?
(Vegyél fel barátnak, hogy hívni tudjunk!)
(...vagy csatlakozhass hívás nélkül is)[ Szerkesztve ]
-
GuruZone
őstag
válasz execute93 #3806 üzenetére
Ha nem playlistet, hanem online custom meccseket keresel,
kapcsold ki az IMPACT RATINGS opciót a keresési beállításokban, mert lehet sárga/narancs színű felkiáltójel van a neved mellett, ami azt jelzi, hogy mennyire vagy unfair a versenyeken.
Egy pár tiszta versenybe beletelik, míg fehér, vagy zöld színű leszel (fair játékos).
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
execute93
őstag
válasz dzsavermadar #3813 üzenetére
(#3814) GuruZone
Köszi! Perpill zöld Elég nehézkes az irányítás + driftelés. (EgyenlőreMAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
feri1014
senior tag
Üdv!
Én is beszereztem a játékot. Steamen feri1014 néven megtaláltok. -
Syrius XIX
addikt
válasz execute93 #3815 üzenetére
Privát profil!!!
Király! Alapból nem veszem fel, akinek privát profil van beállítva!
-
execute93
őstag
válasz Syrius XIX #3817 üzenetére
Mi a problémád vele, hogy csak barátok láthatják?
-
dzsavermadar
senior tag
válasz execute93 #3818 üzenetére
Nem tudlak meghívni barátnak, amíg csak a privát profilt látom!!!
Nem adja a Steam a lehetőséget.Ha gondolod hívj meg TE engem!
Jelzésként írta Syrius, hogy nem lehet meghívni. Nem azért mert gondja van vele!
[ Szerkesztve ]
-
execute93
őstag
válasz dzsavermadar #3819 üzenetére
Értem. Nem vagyok valami nagy steames. Csak Starcraft2-őt játszom és ott ugye a battlenet teljesen más.
Akkor átállítom a profilomat.MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
execute93
őstag
Na átraktam, most már addolhattok!
-
félisten
-
scampolo84
aktív tag
Na ma hajnalban/reggel kb. 10h-ig én is megtettem első tiszteletköreimet nagyjából három hónap után. Hihetetlen jó public playlist jött össze, tele volt a szoba, és mindenki fehér volt vagy zöld, semmi akció (már negatív értelemben)! Nem akartam hinni a szememnek. Léptem is egy szintet a 17már 18!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz scampolo84 #3823 üzenetére
Mit jelentenek ezek a színek?
-
scampolo84
aktív tag
Az impact rating-et jelöli, azaz ki mennyire crashel, vagy nem. Fehértől vörösig, értelem szerűen
-
félisten
válasz scampolo84 #3825 üzenetére
Hát ezt sem tudtam. És ha állandóan belerongyolnak az emberbe? Népesebb szervereken szinte rendszeres, hogy rajtam fordul el az idióta.. főleg, mikor a magamfajta alacsony szintűeket teszi előre indulásnál, és mindenkinek útban vagyunk..
-
scampolo84
aktív tag
Az a vicc, ha önhibádon kívül te kerülsz bele ilyenekbe akkor te is elkezdesz sárgulni. Szóval vicces. De ha belépsz egy szobába és csupa narancs vagy piros van, jobb ha nem is folytatod, vagy bele sem kezdesz mert csak ku**a any*d lesz a vége.
-
execute93
őstag
válasz FoxiestFox #3822 üzenetére
Bizony, BBQ a nevem
-
félisten
válasz scampolo84 #3827 üzenetére
Köszi, akkor nézegetem majd. Én azt hiszem, fehér szoktam lenni. Pirost még nem is láttam.. csak sárgákat.
És zöldeket. -
félisten
-
Rossi
addikt
Ezeket a k..a németeket automatikusan ki kellene tiltani a játékból ország alapon...
Egyszerűen meg sem próbálnak normálisan versenyezni, csak kilökni, falhoz szorítani, megpördíteni...
Baromira idegesítő...
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
félisten
-
dzsavermadar
senior tag
válasz FoxiestFox #3830 üzenetére
-
félisten
válasz dzsavermadar #3833 üzenetére
Ellenben mindenképp megismertek - három betűs, kék, és a mezőny végén van -
félisten
Tényleg ilyen kevesen játszanak a játékkal egyébként?
Online playlist-racing, és senki
Ha a quick match-re megyek, állandóan ugyanabba a csapatba dobál be, akik csak driftelnek, amit szívemből utálok.
Ha én csinálok szervert, nem joinol rá senki 10 percig sem.
Pedig vasárnap délután van... -
Brian_GT
őstag
válasz FoxiestFox #3835 üzenetére
az online playlist szinte mindig tele van... akkor vagy egyedül vagy csak páran ha vmi volt a CM szerverrel és újraindítottak 1et és pont oda került be... vagy alapból kiszorultál a szerverről és nyitott neked auto egy újat.
-
execute93
őstag
Ti általában hogy kanyarodtok? Driftelve kézifékkel?
-
félisten
-
execute93
őstag
válasz FoxiestFox #3838 üzenetére
Mondjuk nekem ebből adódóan a kedvenc osztályom a T1
-
félisten
válasz execute93 #3839 üzenetére
Nekem is, T1-2 sokszor egész élvezhető tud lenni.
Egyébként a játék rajongóitól előre elnézést kérve (hiszem én is kedvelem bizonyos részeit), eszméletlenül buta cucc ez.
És ezt úgy mondom, hogy jó másfél évig LFS-eztem, ahol a keréknyomás, kerékdőlésszög, difi, stb is számít komoly tizedeket, századokat, tehát tudom, mi az az idegtépő (de nagyon élvezetes) autós játékOké, minden tizedik multis meccs egész élvezhető, de a menürendszer, az autók fizikája (ezt a driftelve kanyarodós ökörséget valamelyik NFS-től kölcsönözték) hajmeresztő gyakran...
Hihetetlen, hogy nincs beépítve multiba valami autók mozgását elemző algoritmus, ami meggátolja hogy a paraszt 300-zal beleszálljon az emberbe kanyarban (pl átlátszóvá téve a kocsiját akkor)..A szintlépősdi "gyűjtögess XP-t, hogy multiban használhass olyan autót, ami képes kanyarodni" is brr...
Gyakrolatilag alacsony szinten arról szól a játék, hogy f*s (tényleg használhatatlan, mert én kezdőként tudok menni elég jól nagyon sok géppel karrierben, amiknek még a közelében sem vagyok multiban) autóval nézd, ahogy összerak a játék nagyon magas szintű játékosokkal, hogy gyakorlatilag egészen halvány esélyed se legyen egy 3-nál több körös versenyen már csak arra sem, hogy befuss a célba időben, és az autó pályántartása okán (mert ugye versenyzés a mezőny eljén van, itt még arról szó sincs) vért izzadva pár kör után nézhesd a diszkvalifikációs kiírást.
Ezek miatt az ostobaságok miatt pánikszerűen nyomok néha alt-f4-et..
Mikor az alacsony szintűeket, szar autósokat előre teszi a szerverbeállítás rajtnál... kerülgessenek minket, törjenek össze minket, forduljanak rajtunk az első kanyarban, stb..Megvettem az alapjátékot, hozzá pár dlc-t tavaly év végén a nagy leárazáskor, és az azóta játszott időm 80%-a tömény szopatás, ami néhány egyszerű multis szűrő, szabály beiktatásával kiküszöbölhető lenne.
A DLC-s autóimból egyszer egyet használtam veletek. Többször nem adott lehetőséget rá a játék.
Akkor minek vettem meg?
Én értem, hogy agymosott buta emberenek készülnek ma már a játékok, de azt hiszem, a DLC-s mókát megbántam.
A játéknak nem arról kéne szólnia, hogy meghozza az ember kedvét a fejlődésre, ahogy egyre gyorsul, megismeri a pályákat, stb?
Nekem eddig csak a kedvem ment el...Sok autó van, a tájak néhány pályán szépek, olykor multiban is civilizált társaság jön össze, de akkor is kezdek kiábrándulni az egészből.
De ma megint volt egy egész jó derbim
-
Rossi
addikt
válasz FoxiestFox #3840 üzenetére
Ma én is elég közel jutottam az ALT-F4-hez (kis túlzással az uninstallhoz), amikor ki tudja hányadszor löktek ki direkt...
Szerintem is legalább szánalmas, hogy erre nem figyel a játék.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
Csapoati
nagyúr
Rövid leszek: a baj az, hogy aki a megjelenéskor kezdte, az nem volt ekkora hátrányban multiban. Most már szinte mindenki 50+-os, nyilván ismernek minden pályát/autót, ellenük esélye nincs egy újoncnak a meglévő autóival. Ez hibás koncepció, valóban.
A lökések meg nagyrészt a driftelős fizika miatt vannak sajnos. A szűrő nem rossz ötlet, de akkor meg nem igazi autóversenyről van szó... Sokszor meg véletlenül koccan az ember, amikor valami váratlant csinál az előtte lévő (pl 100 méterrel korábban fékez). Meg lehetett volna csinálni jóval jobbra is, ez nem kérdés.[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
execute93
őstag
Épp most toltam egy kb 10 perces versenyt. 10-en voltunk, volt egy 95-ös szintű játékos és első lettem! LoL
-
MODERÁTOR
Néha én is feltűnök a játékban, természetesen ugyanezen a néven. Ha van valami PH-s verseny, akkor szóljatok, szívesen jövök (T4-et még nem vállalok, mert a Merci gyakorlatilag kezelhetetlen).
Harrrr!!!!
-
Csapoati
nagyúr
Ha az SLR-re gondolsz, attól szinte csak kezelhetetlenebbek lesznek. Na jó, a Bugatti Veyron és a McLaren F1 GT azért egész stabil (az Audi R8 LMS Ultra is, de az lassabb is).
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
félisten
Amúgy csak én vagyok vaksi, vagy lehetetlen megállapítani a lobbyban, hogy milyen menet jön?
Pl drift? Csak a pályát látom, illetve hogy hány forduló, és hányas tier.
Driftből menekülnék, amíg lehet, de többnyire akkor derül ki, mikor már betöltött. -
Brian_GT
őstag
válasz FoxiestFox #3846 üzenetére
akkor te ment fent írja
-
félisten
-
Brian_GT
őstag
válasz FoxiestFox #3848 üzenetére
há ketyeg az óra jobb fent...bal fent meg írja milyen verseny jön melyik pályán és hányas tierben...jobban nem tudom leírni
-
dzsavermadar
senior tag
válasz FoxiestFox #3846 üzenetére
Igen, minden info felül van, és jobb fent is érdemes figyelni, hátha leszavazzák, és akkor bedob valamit helyette (sokszor Driftet) Azt viszont rövid ideig látni.
A drifttől meg ne menekülj, hanem próbáld akárhogy megcsinálni, mert azért is kapsz pontot.
...és kevesebb esélyed lesz, hogy falra kennek.Ezt a kilépősdit meg felejtsétek el.
Egy versenyzőnek nyugisnak kell lenni, és ne felejtsd el, hogy ezzel feladod a "barom" ellen, és dörzsöli a markát.
Ha úgy csinálsz, hogy téged nem érdekel, mész tovább akárhogy, akkor ő kerül idegbe.
Volt olyan, hogy a nagyon széles bukótérbe is utánam jött már, hogy belém jöhessen.
Mentem tovább, mintha mi sem történt volna, és mikor nekem lett volna lehetőségem kilökni, nem tettem.
1-2 verseny után kilépett. Gondolom ette az ideg.
Szóval nyugi, minden helyért pénz jár. És az elején minden pici jól jön.
Nagyobb szint, nagyobb tekintély! Én így vettem észre>>>>>>>>>>" A versenyzés nem csak a győzelemről szól."<<<<<<<<<< http://www.youtube.com/user/dzsavermadar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tiltott a warez minden formája.
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen monitort vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest