-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
albert8
veterán
válasz Bjørgersson #4249 üzenetére
Lehet, hogy más a fov ezért látszódik úgy.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Csapoati
nagyúr
válasz Bjørgersson #4250 üzenetére
A fizikával biztosan kezdtek valamit, ezt külön ki is emelték már a bejelentéskor. Az eurogamer oldal szerint az elsőkerekes Ford Focus nagyon szépen tolja az orrát (alulkormányzott), ahogy a valóságban is nagyjából kéne neki. Az időjárásban én is reménykedem, de szerintem hiába. Már az éjszakai versenyeknek is örülök.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Syrius XIX
addikt
válasz MeszesKPT #4245 üzenetére
Az a baj, h az én racenet oldalamon az ég világon semmi sincs! A racenet szerint még beregisztrált racenet-es játékom sincs és pl. a GRID2 +vásárlását is (csak) felajánlja!
1-s vélemények szerint az a baj, h nem ugyanaz a felhasználó nevem + jelszavam Steam-en, mint racenet-en és ezért nem stimmel a kettő! Pedig a racenet-es oldalamon már a Steam fiókot is hozzá kapcsoltam, de semmi változás!
Be tudok lépni, de se barátok, se elért eredmények és úgy általánosságban abszolut 0, vagyis semmi ami +jelenik, ill. semmi nem jelenik +!
Ez van így jártam, nem tudok mit kezdeni vele!Próbáltam már azt is, h szinkronba hozom a Steam-et + a játékon belüli bejelentkezést + az internet oldal bejelentkezést, h ugyan az legyen mindenhol a felhasználónév + jelszó! Az eredmény = Abszolút 0. Ez van!
Azé mindentől függetlenül thx a tanácsot, de ezeken már végigzongoráztam!
1szerűen király ez a Black Edition! most komolyan ennyiért kellene "drágábban" +venni: 1 autó, 1 extra szponzor matrica, 20 + festés és 10 + valami!??? Ez most komoly?
Most (!) nem fogom elkapkodni! 1-2 hónapon belül úgyis lesz okuk felére leárazni, majd akkor!
[ Szerkesztve ]
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
Bjørgersson
félisten
válasz Csapoati #4252 üzenetére
Igen, pont ezért említettem meg, mert külön kiemelték a fizikát.
(#4251) albert8: Lehetséges.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Csapoati
nagyúr
válasz Syrius XIX #4253 üzenetére
A Black Edition tudtommal nem lesz drágább, csak az az úgymond előrendelői változat. Megjelenés után már nem ilyet fognak árulni, hanem "csak" a simát.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Sonja
nagyúr
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Csapoati
nagyúr
-
intercooler
őstag
-
drr
őstag
válasz intercooler #4261 üzenetére
-
Syrius XIX
addikt
válasz intercooler #4261 üzenetére
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
intercooler
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Syrius XIX
addikt
11 barát van a Friend List-en, a köcsög Steam-en keresztül mégis oszt 1 tök ismeretlen vadidegent a RaceNet Global Challenge-be!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szóval nem stimmel az 1 barát nem barát szisztéma!
De MIÉRT????????????????????????????????????????????????????
[ Szerkesztve ]
-
Syrius XIX
addikt
A Friend List-től függetlenül mégis vadidegent is berak a Global Challenge-es eredményekbe, akkor innentől abszolút 0 a jelentősége és a Friend List (is) értelmetlen!
Elvileg a RaceNet Global Challenge-ben elért pályánkénti eredményeket mutatja azokkal, akik a Frind List-en fent vannak és szintén megcsinálták ugyanazt a pályát!
Gyakorlatilag + semmi jelentősége, ha vadidegent is beoszt!
Még 1 dolog ami +bukott a Steam-ből, mert értelmét vesztette! Grat!
[ Szerkesztve ]
-
Syrius XIX
addikt
Ő írja, én olvasom! Van aki egyáltalán elhiszi ezt?
Billentyűvel, manuál váltóval gyorsabb mindig mindenkinél legalább (!!!) 1 mp.-vel!
[ Szerkesztve ]
-
drr
őstag
válasz Syrius XIX #4268 üzenetére
Vagyunk egy páran, akik elhisszük... Jó arc és rendes srác. 24/7-ben tolta a megjelenés utáni 2-3 hónapban, kormánnyal is próbálkozott, de úgy érezte, gyorsabb billel. De te ezt nem hiszed, mert aki jobb nálad, az gyanús...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Ha valaki még játszik ezzel folyamatosan, felvenne steam-en? Szívesen játszanám a multinak az összes részét. Persze, ha nem zavar, hogy pogácsa szinten vagyok
-
Syrius XIX
addikt
Billentyűvel + manuális váltással? Na persze hogy elhiszem!
Aki jobb nálam az gyanús!
Nem gyanús, csak 3 év után derült ki az is, h az 1-ben is sokan "éltek" (élnek) a GRID mappán belüli átírkálás lehetőségével (no persze nem nagyon, "csak 1 kicsit") még a régiek közül is!!!
Én mindent elhiszek!
Kérek:
1.: Külső videót, csak azért, h valóban azzal tolja amit állít,
2.: Játékbeli videót, amin látszik a sebesség (is),
3.: + azt, h a telepített GRID mappa bájtra mennyi![ Szerkesztve ]
-
Syrius XIX
addikt
válasz intercooler #4271 üzenetére
Tőletek is csak ennyit kértem (Fecó Apival együtt)! Megkaptam? Nem kaptam meg!
Nem is nagy dolog!
Akkor most miről is beszélünk tulajdonképpen?
Amennyiben tisztán játszotok (ilyen-olyan, akármilyen) módisítások nélkül, akkor szerintem nincs félnivalótok!
Aki tisztán játszik bármikor be tudja bizonyítani, h amilyen eredményeket elér(-t), azt ő érte el önerőből és nem holmi módosítás(-ok)nak köszönhetően!Volt már olyan itt nálam, aki nagyon jól tolta otthonról (hozzáteszem billentyűzetről), itt nálam mégse tudta bizonyítani, h mennyire jó, pedig én előre szóltam, h nálam mezei billentyűzet van és módosítások nélküli telepítés (Videó van az eredményről)!
Szerintem aki önmagától képes arra, amit tud, az bárhol be tudja bizonyítani ugyanazzal, vagy ugyanolyan vezérlővel!
Ennyi!
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz Syrius XIX #4273 üzenetére
És szerinted bájtra egyforma két játékot te fogsz találni...?
May the Force be with you!
-
Syrius XIX
addikt
Telepítés után ugyanannyi kell legyen! Mitől lenne eltérő? Ugyanaz a játék!
-
Csapoati
nagyúr
válasz Syrius XIX #4275 üzenetére
Én se vennék fel akármelyik jöttmentnek videókat, mert az állítja rólam, hogy csalok. Anno egy F1C-s ligában is ezt állították rólam (pedig még olyan különösen jó nem is voltam, csak valamennyire értettem a setupokhoz), és ki is tettek. Szartam rá, most mit bizonygassak? Láttam csalókat egyenesben 400 fölött menni, na ők csaltak. Én meg nem. Ha viszont valaki erre pörög rá, hát lelke rajta. Nem inkvizíciós tárgyalás ez.
-
drr
őstag
Tőletek is csak ennyit kértem (Fecó Apival együtt)! Megkaptam? Nem kaptam meg!
Itt csak te vádolsz csalással szinte mindenkit aki jobb nálad és ezért lassan már senki nem akar gurulni veled. Nem hiszem, hogy bárki is bizonyítani akar neked, akit megvádolsz. Aki csal az azért, aki meg nem csal, az azért. Hála Istennek vagyunk még páran, akik megbízunk a másikban és elismerjük annak tehetségét vagy sikereit. Neked meg ha csak ennyi "örömöd" maradt a játékban, hogy másokat analizálgass, hogy csal e, akkor egészségedre! De ez szerintem szánalmas magatartás...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz intercooler #4274 üzenetére
Felvettelek, köszi!
-
kovsol
titán
válasz Syrius XIX #4277 üzenetére
pl a Steames és a lemezes verzió eltérő lehet, a steames pl a mentéseket nem a dokumentumok könyvtárba teszi. Lehet maradt szemét javítások telepítése után, mások a beállítások.
Pénzt mernék rá tenni, hogy nem fogsz találni két bájtra megegyező méretű játékot ha azt valaki már hónapok óta futtatja, és nem teljesen új a telepítés.
May the Force be with you!
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz Syrius XIX #4268 üzenetére
Meszesnél az 1814 óra amit a játékkal töltött, nekem épp eleget elárul.
Hozzá képest az én 805 órám, sehol sincs... -
Syrius XIX
addikt
válasz Csapoati #4278 üzenetére
"Én se vennék fel akármelyik jöttmentnek videókat,"
A GRID 1-gyel 2009. Márciusában kezdtem, azóta folyamatosan vagyok, de ha ennek ellenére jött-mentnek számítok, akkor ennyi! Ehhez tényleg nincs hozzáfűzni valóm!
Azt se lehet mondani, h nem segítettem bárkinek (még akármilyen jött-mentnek is, időponttól és fáradtságtól eltekintve), ha tudtam és kérte!
-
Syrius XIX
addikt
-
drr
őstag
válasz Syrius XIX #4284 üzenetére
Már nekem sincs...
-
Csapoati
nagyúr
válasz Syrius XIX #4283 üzenetére
Attol meg ugyanugy egy forumos emberke vagy szamomra, mint akarki mas a topicbol/jatekosi korbol. Ez nem szemelyes dolog.
Amugy speciel en mentem mar Meszes elott meg mogott is, nem ugy tunt, mint aki csalna. Hibazott o is. Egyszeruen jobban raerzett a driftes kanyarvetelre, na meg 1800 ora az nem vicc szuk egy ev alatt (atlag napi 5-6).[ Szerkesztve ]
-
intercooler
őstag
Több olyan videóm is van amin látszik!
De csináltam egyet csak neked. (alba...tam 2órát az életemből) de szerintem ez sem fog meggyőzni....
1 próbát megérkicsit világos lett a kép ez van, de azért látni.
Nekem így néz ki nem tudom mennyinek kellene lennie...
És a hibával is jelenleg........:
Várom az ítéletet
-
feri1014
senior tag
válasz intercooler #4287 üzenetére
Mikor fogjátok végre ignorálni a hülyeségeit? Mondjuk nem mintha észrevenné, hogy erre senki sem kíváncsi.
[ Szerkesztve ]
-
Syrius XIX
addikt
Ez igazán +ható, THX!
Nekem 2 telepítési mappám is van, mert 2 rendszer van fent a gépemen, és eltérő a mérete:
1.: 11 348 361 531 bájt, amit régebben használok,
2.: 11 345 764 211 bájt, amit csak szükség esetén használok.
Mentések a felhőben vannak tárolva, nem a gépen, gondolom ebből adódik a méret differencia.
A fájlok és mappák száma mindenesetre stimmel! Érdekes módon amit régebb óta használok abba +14 fájl és +1 mappával több van!A videót +nézem, THX!
[ Szerkesztve ]
-
Syrius XIX
addikt
Lejárt az időlimit!
+néztem! De király lett, grat!
Na kérem! igen valami Ilyesmire gondoltam! Nincs takargatni valód, 1értelmű a bizonyíték!
Így már értek mindent!!!feri1014: Akkor ne olvasd, mert aki nem kíváncsi rá, az nem olvassa!
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Gonzο
senior tag
Szép menet volt!
Megnézem majd még párszor, tanulhatok belőle! -
Bjørgersson
félisten
Nyitottam egy topikot az Autosportnak.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
feri1014
senior tag
válasz Syrius XIX #4290 üzenetére
Te tényleg úgy gondolod, hogy itt bárki is kíváncsi arra, hogy még mindig bizonygatod, hogy a steam mennyire egy használhatatlan sz@r és aki nálad gyorsabb, az csal?
-
Syrius XIX
addikt
válasz feri1014 #4293 üzenetére
Fussunk neki még 1* utóljára, mert látom elsőre ment!
Akkor ne olvasd, mert aki kíváncsi rá, az olvassa!
Ennyi, befejeztem!
[ Szerkesztve ]
-
feri1014
senior tag
válasz Syrius XIX #4294 üzenetére
Hát pedig, ahogy elnézem a kommenteket, neked már csak az ír, akinek tele van a t... azzal, amit itt művelsz.
-
Syrius XIX
addikt
válasz feri1014 #4295 üzenetére
Akkor 3* is! látom nagyon nehezen megy!
Akkor ne olvasd, mert aki kíváncsi rá, az olvassa!
Tényleg ennyire nehéz?
-
feri1014
senior tag
válasz Syrius XIX #4296 üzenetére
Akkor most eldönthetnéd, hogy befejezted-e.
További jó közösségrombolást![ Szerkesztve ]
-
intercooler
őstag
válasz Syrius XIX #4290 üzenetére
Remek!
puttonyos Csak nyugodtan kormánnyal tolod?
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz intercooler #4298 üzenetére
1:06 és 1:10 között nagyon bejön!
Igen csak én DFGT-vel nyomom. -
Syrius XIX
addikt
válasz feri1014 #4297 üzenetére
Még mindig nem érti! Húúúúúúúúúúúúú de nehéz!
Közösség? Hol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tiltott a warez minden formája.
- Ukrajnai háború
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Anbernic RG556 kézikonzol teszt
- Milyen házat vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs