Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • masterful87

    senior tag

    Sziasztok!

    Nem találtam megfelelőbb topikot ezért itt próbálok választ lelni a problémámra. (ha tudtok relevánsabb topikot ajánlani, akkor szívesen átballagok oda :B )

    Adott egy ici-pici tömblakás, és egy relatív erős PC. A probléma, hogy nincs hova tenni a gépet monitorral, billentyűzettel együtt, tehát egy számítógépsaroknyi hely sincsen. Megoldás lenne egy laptop, én viszont nem szívesen cserélném arra a gépemet.
    Az az elvetemült ötletem támadt, hogy a gépet letenném a szoba egyik sarkába, ahol éppen van annyi hely, a monitort meg az egérrel, billel csak akkor venném elő ha gépeznék. És ezt a gépezést kb. a konyhaasztalon tudnám megvalósítani, de mégse tehetem az asztal lábához a számítógépet mindenfelé lógó kábelekkel. Szóval PC egy sarokba árammal, vezetékes nettel, vezeték nélküli egér+bill. stick-kel, amikor pedig gépezni akarok, akkor a konyhaasztalra feldobom a kis 24-es monitoromat, adok neki áramot, meg előveszem az egeret és a klaviatúrát.

    És itt érkeztünk el a problémámhoz: vezeték nélkül szeretném átküldeni a PC képét a monitorra!

    Gyors utánajárás után arra jutottam, hogy ezt a Miracast technológia tudná nekem biztosítani. Kérdés, hogy mely eszközökkel, mennyiért, és ez mennyire lehet élhető?
    FPS játékkal játszani eszembe se jutott, de azért jó lenne nem megőrülni a lag miatt egy sima böngészés közben, meg az is jó lenne ha RAW szerkesztésnél nem taknyolná össze a fullHD minőséget a monitoron ez a vezetéknélküli képátvitel.

    Van remény a gondom megoldására? Jó helyen kapiskálok?
    Előre is köszönöm megtisztelő válaszaitokat! :R

Új hozzászólás Aktív témák