Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • malor

    aktív tag

    Sziasztok!

    A páromnak szombaton a Huawei P7 telefonját cseréltük P9-re. A P7 teljesen tökéletesen elvolt a Chromecast 2-vel. Még a HBO GO apphoz sem kellett a wifi-t ki be kapcsolni. Tökéletesen működött.

    A P9-et összeraktuk, kipróbáltuk, elsőnek minden jónak tűnt, mert azonnal működött megint minden. Majd vasárnap kiderült, hogy valami nem ok. Azóta szórakoztam vele és kiderült, hogy ha frissen/először csatlakozik a wifihez (2.4 Ghz), tehát újként mentett a wifi, akkor kommunikál a CC2-t. Ha már egyszer lecsatlakozik és vissza, utána már nem.

    Feltettem a P9-re a Google Home appot és jól látszik, hogy a hol látja a telefon a CC2-t hol nem, mint a mesében... De ha még látja is, nem biztosíték arra, hogy elindul a HBO GO. Telenor MyTv appjával is játszottam rajta. Ha a Home appban látja a telefon a CC2-t, akkor a MyTv app működik.

    Ami még érdekes, hogy ha jól látja az eszközt a Chromecast-nak hívja, mert simán ezt a nevet adtam a CC2-nek. Ha nem látja, akkor Google Cast eszköznek nevezi és "Vendég módban" próbál csatlakozni rá pin kóddal, vagyis ezt ajánlja fel. De a pint hiába írom be, nem csatlakozik fel a P9.

    Ha kikapcsolom a "vendég mód" lehetőséget, akkor persze nem ajánl fel semmi ilyesmit sem.

    Valakinek valami ötlete?

    Én egy Samsung S6 edge+-szal használom, ott nincs semmi gond, csak a HBO Go-val kell szórakozni néha.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák