-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlohu
addikt
-
Zefír
őstag
Az megszokott hogy 200-300 megát megeszik a Chrome? De van hogy 500 is elmegy, és volt már több is, de ez attól függ, hog ymióta van megnyitva és hány ablak.
Ilyenkor szoktam egy memori cleant tolni, az segít.. de közben meg azt írja hogy 4gb ram 5%-át eszi elvileg.. Nem értem.UI: Ha rakok ki ilyen ikonokat az appokhoz, pl G+ vagy 9gag, az beleszámít a fogyasztásba?
Vagy csak a kiegészítők? -
Kunsztler
senior tag
Van új verzió 18.0.1025.162 m !
Facebook page hangs after a while (Issue: 121141)
black screen on Hybrid Graphics system with GPU accelerated compositing enabled (Issue: 117371)Mac
HTML5 audio doesn't work on some Mac computers (Issue: 109441)[ Szerkesztve ]
Nexus 5
-
laszlohu
addikt
[ Szerkesztve ]
-
modd3r
őstag
A személyes adatok szinkronizálásnak "frissítését" be lehet valahol állítani?
Mert ha pl. otthon hozzáadok pár könyvjelzőt, a munkahelyi gépemen csak órákkal később jelennek meg a szinkronizált dolgok... -
Inv1sus
addikt
De, szétcsúszik. Csak keskenyebbre kell venni az ablakot hozzá, hogy lent megjelenjen a scrollbar. Ciki
[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
-
laszlohu
addikt
Láttátok, hogy új flash player jött ki?
11.2.202.233
mondjuk a mai stabilban még a régebbi van.
-
TRob1
veterán
-
DS39
nagyúr
válasz Fecogame #9771 üzenetére
ebben még nincs benne az előbb említett player.
amúgy annak mi az oka hogy a Google nem tudja úgy frissíteni a böngészőjét hogy csak azt frissíti amit kell, és nem az egészet? (pl ilyen esetben, mint egy beépített flash player csere)
én ezt az egyet hiányolom a Chrome-ból azóta amióta megjelent. -
hackeeeee
Jómunkásember
A letöltés szekcióban eltűnnek az ikonok. Ez feltűnt már másnak is?
Véleményem szubjektív...
-
-
TRob1
veterán
válasz hackeeeee #9777 üzenetére
Most próbálgattam 1 ideig, eltávolítottam ezt-azt, de mindig megvoltak...
(természetesen még mindig beta channel-en vagyok )
Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy Én szinte sosem használom a Letöltések szekciót, ezért ha van is ilyen, nagyon nehezen venném észre.¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
válasz hackeeeee #9779 üzenetére
Nem is néztem...
Nekem van 1 downloads mappám amibe mennek a letöltéseim, és én inkább Total Commander hívő vagyok, azt használom. (Vagy h megnézni/telepíteni akarom rögtön letöltés után, akkor meg ugye csak katt rá ha lejött, vagyis tényleg kb. "szökőévente" nézek a Letöltés szekcióra )(#9781) hackeeeee :
Eleve te lehet hogy a Winben is intéző párti vagy
(Az "újak" nem ismerik/szeretik a Commander féle jóval egyszerűbben használható fájlkezelőket. )[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
myke01
senior tag
Hogyan lehet a FF és a G.Chrome között folyamatosan szinkronban tartani a könyvjelzőket ,és a jelszavakat ?
-
Froclee
őstag
sziasztok. az a bajom, hogy rohadék tetü lassú a youtube-om és hogy mikor már betölt a videó, akkor is képes akadozni a kép. gondolom a java vagy a flash lehet szar. mit kéne reinstallálnom szerintetek?
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Chromban hol lehet kikapcsolni a hardveres gyorsítást?
Köszi! -
myke01
senior tag
A freemail.hu postafiókot melyik kiegészítő képes kezelni ?
dodopek : Ott van kettővel feljebb a képen , egyébként a lejátszón jobb gombbal kattintasz pl. egy yt-os videón, akkor felkínálja a lehetőséget a beállításra.
-
dodopek
addikt
Nekem nem a youtube miatt kell. 7750 kártyám van, és minden chrom indításkor úgy remeg a kép széle, mint amikor a monitor pozícionálja magát..Csak a chrom csinálja, és csak amikor elindul. Azt mondták, hogy ez megoldhatja.Szóval nekem a komplett alkalmazás hardveres gyorsításának kikapcsolása kellene...
-
whitezo88
nagyúr
gondjaim voltak a Chrome-mal, lassú volt, oldalakat nem hozott be, meg a facebook integráció sem működött. Leszedtem, majd újra felraktam, de a facebook.com egyszerűen nem jelenít meg semmit pár plain text soron kívül, semmi CSS és egyéb. Mi lehet ez?
-
laszlohu
addikt
válasz whitezo88 #9796 üzenetére
A .hu domain - ről azért vált át .com - ra,
mert bűncselekményt követtek el a .hu - val végződővel és megszűnt,
ui. emberek adatait lopták el.Azokon az oldalakon, amelyeken van facebook hivatkozás ,
URL - be :
chrome://settings/content
Az alábbi bepipálása gyorsít a betöltésen:
Harmadik féltől származó cookie-k és webhelyadatok tiltása
pipa be
Új hozzászólás Aktív témák
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Packeta
- Hardcore café
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagy chili topic. :)
- Parfüm topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest