-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Mitől lehet az, hogy az összes https oldalra azt írja ki, hogy nem biztonságos és megjelenik fent egy sávban 2 gomb, hogy "ne töltse be (ajánlott)" vagy "betöltés folytatása". Szinte az összes https oldalra ezt írja: pl. facebook, de ami röhej, hogy még a google-re és a gmail-re is azt írja, hogy nem biztonságos.
Továbbá még 1 kérdés X-notifier használókhoz: Be van állítva több gmail cím is, és a listában van amelyik cím mellett nincs gmail ikon, van amelyik mellett halvány és az egyiknél (default) "normális" az ikon. Miért nincs ikon egyes címek mellett? És a halvány mit jelent? Csak azt jelzi, hogy egyik sem az alapértelmezett cím?
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
spammer
veterán
válasz spammer #10051 üzenetére
Fejlemények:
Youtube Video Downloader addon okozta a https hibát.
X-notifiert is kivágtam a kukába, sajnos közel sem működik olyan jól, mint a Firefoxos webmail notifier, helyette van most Gmail Checker plus.De hogy ne legyen minden szép és jó, a Chrome nem kezeli a torrent magnet linkeket, hiába kattintok rá, semmit sem csinál. Gugliztam, registryben ott van, ami kell, mégsem... Firefox alatt ez is ment hibátlanul.
-
laszlohu
addikt
C:\Users\AceJasper\AppData\Local\Google\Chrome\User Data
"protocol_handler": {
"excluded_schemes": {
"afp": true,
"data": true,
"disk": true,
"disks": true,
"file": true,
"hcp": true,
"javascript": true,
"magnet": false,
"mailto": false,
"ms-help": true,
"news": false,
"nntp": true,
"shell": true,
"snews": false,
"vbscript": true,
"view-source": true,
"vnd": {
"ms": {
"radio": true
}
}
}
},Elvileg ilyen megoldás is létezik:
ha a magnet - nél nálad True - ra van állítva, false - ra kell állítani. -
spammer
veterán
válasz laszlohu #10057 üzenetére
Ezt a Local State fájlos megoldást megtaláltam és próbáltam is, de azt írta a Chrome induláskor, hogy "corrupted" és visszaállította az eredeti fájlt, amiben egyáltalán nincs is magnet bejegyzés. Hiába írom be kézzel akár true, akár false, a Chrome visszaállítja az eredeti fájlt induláskor.
Pedig tuti, hogy a Chrome a gond, mert Firefox alatt szépen megnyitotta nekem a uTorrent-ben a magnet linkeket.
Annyit tudok tenni, hogy jobb klikk és kimásolom a magnet url-t aztán kézzel hozzáadom a uTorrentben, de mondanom sem kell mennyivel kényelmetlenebb megoldás ez...
---
(#10058) Kalandor: Sajnos nem tudom, de ha még nem próbáltad, akkor próbáld ki, hogy törlöd a magyar nyelvet, bezárod a böngészőt, újraindítod, és újra hozzáadod a magyar nyelvet.
[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
Bedöglött a chromeomban a youtube van valami ötletetek? Bármilyen böngészővel jó csak chrome al nem. A hiba az az hogy akármire keresek bármire ezt adja ki KÉP
[ Szerkesztve ]
-
TotO'
aktív tag
válasz laszlohu #10063 üzenetére
Gyors rákerestem, nekem is benne van, de nálam nincs gond..
http://www.youtube.com/results?search_query=ak%C3%A1rmi&oq=ak%C3%A1rmi&aq=f&aqi=g1&aql=&gs_l=youtube-psuggest.3..0.839.1542.0.1674.6.6.0.0.0.0.265.392.0j1j1.2.0...0.0.nsR1TSv0TygPróbáld meg egy másik profilban, ott alap beállítások vannak, és nincsenek kiegek sem.
Pixel 7 || Neuzer Courier DT
-
törölt tag
Szijasztok. Segítsetek légyszives olyan kiegészítőt keresek ami a weboldalon leválasztja a szövegrészt, 1 kényelmesebb olvasható módra. remélem értitek mit szeretnék. 1 kieget ami kiemeli a szöveget. köszike.
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
chrome-ban mentett jelszavakat át tudom lőni valahogy telefonra?(Nexus S)
Aurea mediocritas
-
ToBeY
nagyúr
Kijött a 19.0.1084.46 stabil verzió
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Én is a 19-es bétát használom, és ezen nem megy a Chrome Toolbox "ne zárd be az utolsó lappal a böngészőt" opciója.
-
laszlohu
addikt
Engem főleg a gpu gyorsítás érdekel, és az jól műkszik.
-
ToBeY
nagyúr
Ha megakarok nézni egy sample képet a "magon",akkor mindig feldob egy figyelmeztetést,hogy "ezen az oldalon nem biztonságos tartalom van" Ez baromi idegesítő,ki lehet kapcsolni valahogyan?
[ Szerkesztve ]
-
Grande Ale
őstag
Nem tudom mit csináltak ezzel a Chrome-al, eddig is gyors volt, de most valami eszméletlen...
-
pethYeti
addikt
Üdv!
Chrome cache-t átakarom rakni ramdiskre. Ramdisket beüzemeltem, nem mentem vele a tartalmát kikapcsolásnál. Chrome-nál is beállítottam a parancsikonnál amit be kell.
Működik is meg nem is. Ha bekapcsolom a gépet és elindítom a Chrome-ot nem jelennek meg a fájlok a ramdisken. Azonban ha kilövöm a chromeot és megint elindítom akkor már ott tárolja. Elég bosszantó.
Valami tipp?
-
laszlohu
addikt
Windowsra, meg Mac - re új flash player jött ki :
11.3.300.255 -
ToBeY
nagyúr
Honnan lehet letölteni?Csak mert nekem az adobe oldaláról a 11.2 ajánlja fel.
-
ToBeY
nagyúr
Ezt a nem biztonságos figyelmeztetés hogyan lehet kikapcsolni?Mert bár baromira zavar.
-
Namelesske
addikt
Elrontották a finom görgetést a flags-ban... nélküle meg nem tudok rendesen böngészni... FUCK.
Most IE alatt vagyok annyira felidegesített.
Valaki megnézné, hogy tényleg így van -e vagy csak az én készülékemben van a hiba?
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
törölt tag
válasz zileut #10093 üzenetére
Sajna nem, akartam is kérdezni, de aztán tegnap elfelejtettem...
Namelesske: Ezt én nem tapsztaltam, viszont ha gond van a finomgörgetéssel, van egy hardver függő megoldás is:
Logitech Flow Scroll (Scroll App) ezt viszont csak Logitech egér tulajok tudják igénybe venni. Náluk is csak azoknál van értelme, akik még nem a finom görgős egér modellekkel rendelkeznek, pl LS1.
Beépül az Internet Explorer-be, a Mozilla Firefoxba, és a Google Chrome-ba is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- NOD32 / Internet Security / ESET termékek hivatalos forgalmazója
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest