-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
csuklott a krom
[ Szerkesztve ]
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
Sracok, 6.0.408.1 Chrome ala be lehet egyszeruen loni a FoxitPDF reader 4-es verziojat, mindenfele dll masolgatas, regsrv32 buhera nelkul?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
törölt tag
válasz zenefan #2401 üzenetére
nem arra gondoltam, hanem mivel most a napokban (hetekben) járt le hivatalosan a támogatottsága az SP2-nek, ezért lehet, hogy a chrome nem hajlandó kimenni netre, mert látja, hogy még nem frissítettél SP3-ra (ami amúgy enélkül is ajánlott, ha nem akarsz botnet része lenni). volt olyan hír, hogy a nem nem szereti a chrome a frissítetlen bővítményeket, simán el tudnám képzelni, hogy már a rendszer frissességére is figyelnek...
-
-
törölt tag
hát, a google volt az, aki az IE6-ot diszkriminálta, meg ilyesmi. szerintem amúgy követendő lépés lenne. nem mindig a népszerű húzások a jók. a kritikus biztonsági frissítéseket szerintem kötelező érvénnyek kellene feltelepítenie a rendszernek, főleg/legalábbis otthoni gépekre.
de mondom, mindez nem tény, csak tipp, valószínűleg valami más baja van a gépének.silver star: nekem soha nincs semmi baja. főleg a PH-n nincs.
[ Szerkesztve ]
-
JetiRulez
őstag
-
Balinov
titán
válasz #16820480 #2407 üzenetére
nekem sincs semmi egyeb bajom a 6-os Chrome-val, megy minden, meg egyes Oracle alkalmazasok is. Korabban Adobe Reader lite-t hasznaltam, csak meguntam,hogy docog es felraktam a 4-es foxitot.
van egyebkent olyan chrome extension, ami gdoc-ot segitsegul hivva megjeleniti a pdfeket, de az vhogy nem az igazi
-
tknof1871
őstag
A Chrome ho tartja ideiglenessen a youtube-on nézett videót? Egyetlen fájlban tárolja akkor is, ha több száz MB a mérete?
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
superecneB
őstag
Ezt honnan tudnám letölteni máshonnan?
-
ntomka
nagyúr
válasz superecneB #2413 üzenetére
Valami bődületes hiba van a Google szerverein: [link]. A hozzászólások között találsz egy tippet, hogy lehet ideiglenesen megoldani a problémát.
ツ Headphones on - World off
-
ntomka
nagyúr
válasz superecneB #2416 üzenetére
Inkább 2-3 nap az a hét. Legalábbis globálisan azóta jelentkezik a dolog. Az is lehet, hogy valami nagyobb dobásra készülnek és tükörszerver áthelyezés lesz. Sőt, biztos. Közel az ősz, közel a Chrome OS.
-
tknof1871
őstag
válasz #27441408 #2412 üzenetére
Ez mit jelent? A youtube-ra 1 GB-os videót is fel lehet tölteni. Ha nagy méretű filmet nézel, akkor a status bar-on nem fut végig a halvány piros csík, vagy ha ide-oda huzigálod a film egyes részeihez, akkor nekiáll töltögetni?
-
ntomka
nagyúr
válasz #27441408 #2419 üzenetére
Én épp ellenkezőleg tapasztalom. Újabban a youtube-on a Chrome a félig letöltött videot képes folytatni később (tehát elhagyod az oldalt, majd visszatérsz), és ebben benne van az is, hogy megőrzi a teljes videót bizonyos ideig, ami később gyorsan visszanézhető.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Valamit csinálgatnak náluk, mert pl. a kép keresés rész is megváltozott.
Vagy régóta ilyen a képek keresése rész?(Ráhúzod az egeret a képre, kicsit ki is nagyítja.) Mert sztem nem, mert mondjuk napi szinten szoktam valami képet keresni, és egyszercsak feltűnt, hogy ilyen.. Szal valamin tuti dolgozgatnak Gugliék.Mondjuk a mostani böngésző is csinál néha néha érdekességeket. Mondjuk itt a fórumon van néha olyan, hogy nem tölt be egy oldal részt, aztán refresh után jó. Bár más oldalnál is tapasztaltam ilyesmit.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
törölt tag
válasz hackeeeee #2422 üzenetére
nem, valóban nem olyan régóta ilyen a képkereső [link]
nyilván folyamatosan fejlesztenek dolgokat, csak nem minden olyan, ami első pillanatban látszik. én péládul arra a wave-re vagyok kíváncsi, mert nagyon nem akar beindulni már régóta. már azóta lesz most chrome os is, de wave még sehol, sőt a béta is gondokkal közd...
-
ntomka
nagyúr
válasz #16820480 #2423 üzenetére
ChromeOS > HTML5 Offline API > WebApps. Kb. ez a fejlesztési vonal most, és ezt a hármast még idén piacra akarják dobni. Az utóbbi kettő nagyobb dobás lesz, mint az első, és ezt ők is érzik szerintem. A 6-os devbe keményen elkezdték implementálni. Ráadásul a napokban bejelentették, hogy a Chrome böngésző esetében átállnak 2 hónapos kiadási ciklusra, ami példátlan a korábbiakhoz képest, persze egyből ki is jelentették, hogy nem kell ettől semmi extrát várni, csak ha egy-két funkciót sikeresen és stabilan implementálnak a böngészőben, akkor ne kelljen sokat várni senkinek az adott fícsörre. Már látom mennyien fognak itt a cafén hurrogni a verziószámozás miatt...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ja, mondjuk az ilyen böngészőfrissítés még nem baj, csak jelenleg nem igazán hazsnálják az alverziókat, tulajdonképpen minden kiadás az egy főverzióval nő, és a dev csatornán meg szintén nincs x.1 x.2 stb, hanem x.0.xxx van helyette.
amúgy ezt az offline app dolgot nem teljesen értem, hogyan kéne gyakorlatban elképzelni. most akkor ezek ilyen pluginok lesznek a böngészőben, vagy mi a túró? tehát mondjuk van egy docs, amivel lehet szöveget szerkeszteni, ez jelenleg szerver oldalon fut, akkor ebből hogy csinálunk offline cuccot? meg leginkább minek? mert ha arra gyúrnak amúgy is, hogy az adataink cloudban legyenek, akkor azokhoz úgyis kell net...
-
ntomka
nagyúr
válasz #27441408 #2425 üzenetére
Szerintem nem, inkább az, ahogy sheratan fogalmazott. Bár floatr is jól szokta védeni ebből a szempontból a Googlet, hisz a JS motor adja elsődlegesen a verziószámozást. Most ezen is változtatni akarnak, így jogos lenne egy kicsit ésszerűbben megoldani ezt. Bár ez legyen a legnagyobb baja ennek a böngészőnek.
sheratan: A WebApps az Offline API-ra fog építkezni. Ugyebár a legtöbb böngészőgyártó azzal van elfoglalva, hogy implementálja a HTML5 újításait, addig a Google nem csak beteszi, hanem használja is. Az API lényege első sorban a weboldalak lokális adattárolása, mint amire a Gears is jó volt. Ennél tovább ment a Google a WebAppsszel, nem csak korlátozott adatokat tárolhatunk egy adatbázisban, hanem komplett weboldalakat amik a szervertől csak konkrét adatokat várnak. Jelenleg a GMail és Docs az, amik nagyon erre felé vannak alapból fejlesztve: képzeld el, ahogy ezek 1:1-ben a gépeden lesznek futtatva, az oldal egy GUI-t képez, nem nyúl a szerverhez, megadhatod, hogy a levelek, dokumentumok mely részét tárolod lokálisan, melyeket töltöd a szerverről és csak ezeket, illetve az új leveleket töltöd le. És mindezt úgy fogod tudni a böngésződbe telepíteni, mint egy kiegészítőt, ugyanúgy crx kiterjesztésük lesz, és erre kezdemények már most is elérhetők (szóval még nem is komplikálják). Na, emiatt variálnak most a szerverekkel, erre készítik fel őket (valszeg), szóval nem meglepő a jelentkező hiba. A GMail miatt alig várom ezt a megoldást! Offline GMail a komplett webes felülettel, nincs szükség külső kliensre, mindig ott lesz a gépen a jól megszokott felületem. Bár most átirányítási hiba van, a hidemyass.com címen le tudod tölteni azokat a kiegészítőket, ami nem jön le (anonim webes proxy, beírod a chrome kiegészítős címét, onnantól ismerős ).
Egyébként valami hasonlót talált ki az Adobe is, de ott elég korlátozott funkciókra volt képes a lokálisan tárolt alkalmazás.
[ Szerkesztve ]
-
Fecow
aktív tag
válasz #16820480 #2426 üzenetére
Szerintem pont úgy kell elképzelni, mint a mostani offline gmailt vagy google docst, azaz böngészőben nyílik meg bizonyos funkciót használhatod offline, de a szinkronizálás, kollaborációs munka, stb már csak neten keresztül megy.
#2423:A wave véleményem szerint ebben a formában halott, egyébként már meghívó nélkül lehet használni, és még a Google Apps csomagban is alapértelmezett szolgáltatás lett, de nem nagyon hallani, hogy úgy terjedne. Nem kétséges, hogy felfogják használni más fejlesztésekhez, illetve már valamennyit fel is használtak (Buzz), de ebben a formában szerintem egy mellékág marad.
silver star: Nem annyira nevetséges szerintem, hogy így megy a verziózás. Persze semmiképp sem konvencionális a dolog, de ha belegondolunk, hogy a webes szolgáltatások fejlesztése alapvetően más mint a hagyományos vastag kliensek fejlesztési ciklusa volt ez már nem is annyira meglepő. Vastag kliens szoftvereket általában nagyobb idő elteltével adtak ki nagy változtatásokkal, míg a webes szolgáltatásokat folyamatosan fejlesztik és teszik elérhetővé az újításokat. Persze ezek a határok is elmosódnak, és nem mindig ennyire szétválasztható a dolog. Arról nem is beszélve, hogy pont ezzel összhangban a verziószám nincs is különösen marketingelve a chrome-nál, szinte csak az info oldalak, illetve fejlesztők, illetve a korai befogadók foglalkoznak vele. Tehát egy átlag felhasználó nem is nagyon találkozik vele, hogy most épp "hanyas" chrome-ot használja.
Szerk: ntomka megelőzött, ezért nem kell hosszú hsz-eket írni
[ Szerkesztve ]
Nyergeld meg a nagyot
-
törölt tag
köszi! ez már kezd akkor tisztulni. bár azt nem tudom még, hogy mennyire lesz rá szükségem a közeljövőben, de érdekes elképzelés. ha másért nem, akkor azért lenne királyság, mert így egyre inkább a platformfüggetlenség felé terelik a piacot, az meg jó azoknak, akik nem windowst használnak (és ide kell érteni a mobil felhasználókat, mert ott is hódít ugye a webkites böngészőmotor). bár én többek közt mondjuk azért nem használok nagyon böngszőből gmail-t, mert két fiókom van, és akkor folyton ki és ba kell jelentkezni, az meg macerás, ráadásul az egyik fiókomhoz van beállítva az igoogle meg minden egyéb is, így azt hagyom belépve általában.
Fecow: köszi neked is a választ! (én is belefutottam már párszor ilyen "lemaradésba" )
mondjuk se docs-t, de moffline gmail-t nem használok, szóval így kapásból nem tudom, de majd megnézem a dolgot.
wave-re én is regisztrálva vagyok egy ideje, de nálam elég nyögvenyelősen megy a dolog, pedig chromiumból lépnék be. de elég lassú, meg instabil még. bár persze még kevés ismerősöm is van, akivel lehetne használni. igazából nekem tetszene a koncepció, de csak akkor, ha elég univerzálisra tudnák csinálni. ezzel meg az a baj, hogy a konkurens cégek nem fogják csak úgy átvenni, hogy legyen átjárhatóság mondjuk a gmail (wave) és hotmail felhasználók közt, hogy csak egy példát mondjak. illetve ugyanez IM fronton, ahol még nagyobb a káosz jelenleg a protokollokkal. az tetszik benne többek közt nagyon amúgy, hogy végre végre az egész email jellegű üzenetküldést is user azonosítás alapokra helyeznék, amivel (talán) megszűnne az ismeretlen (kamu) címekről a vakvilágba szórt üzenetek száma. -
boki1981
csendes tag
Crome Plusnál ha átváltok IE módra akkor nem lehet pl @ -irni egy facebookos vagy egy iwiwes bejelentkezésnél. Miért van ez? Vagy csak én bénázok valamit?
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
ntomka
nagyúr
6-os devet használóknak működik a web inspector? Egy-két hete nem megy nekem és hiányzik.
-
DeniBoy
aktív tag
Sziasztok!
EZ a hiba állandóan kisért, van valami megoldás ?
A szerver frissítése nem érhető el (hiba:3)
Köszi
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!
-
csdm
senior tag
Hali!
Win7 .em van, és az lenne kérdésem, hogy frissült egyet a chrome még régeben, és azóta rendszergazda jog kell az indításához, tehát minden egyes indítás előt felbukkan a windowsos ablak, hogy ngedélyezi hogy a program módosításokat hajtson végre? IGEN NEM . Nem lehet valahogy megszüntetni, hogy egy kattintásra induljon, mint régen, ne kelljen állandóan megengednem neki hogy elinduljon? -
csdm
senior tag
nincs
-
tknof1871
őstag
Van már Chrome-ra használható videóletöltő?
-
törölt tag
Hali , azt szeretném megcsinálni hogy a Chrome-ba a füleken csak ikonok legyenek szöveg ne. Úg mint az operába. Ezt hogy oldhatom meg ? köszi.
(#2438) tknof1871 Úgy tudom ezt a Chrome nem támogatja.
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
Üdv!
Segítsetek kérlek, sos! Valamit a nagy scrollozás, kattintás közben elnyomtam, és lekicsinyített mindent a böngésző, az összes betűt, flasht, mindent. Nem találkoztam még ezzel, keresőben se találtam, de kifolyik a szemem, pls help!
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Fecow
aktív tag
válasz hoffman_ #2441 üzenetére
Nyomd meg a Ctrl+0-t valószínűleg állítottál a zoomon.
silver star: én ilyenről nem tudok, esetleg pin tabs, de akkor rögzíted is őket, illetve ha tudsz várni várd meg amíg implementálják ezeket a UI terveket, bár szerintem ahogy így elnézem, ennek köze lesz a webappshez.
[ Szerkesztve ]
Nyergeld meg a nagyot
-
hack69
aktív tag
chromiumban van html5 videó a tecsőn? Amúgy mindíg kiütöm a flasht. Ha unistalt csinálok a googleupdater is lelép? Úgyhallottam kemény kis fickó és a regeditben kell vele fightingolni
thanks!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest