-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz #27441408 #1549 üzenetére
Ez egy random kép volt a google képkeresőből. A lényeg, hogy a monitorod felbontásánál biztos nagyobb legyen. De itt is van.
(#1550) hackeeeee: Pontosan. Így átlátható a kép, viszont ha az eredeti felbontás kell, akkor egyből tudsz nagyítani. Nekem az esetek 90%-ában az első funkció kell, és a maradékban az utóbbi.
[ Szerkesztve ]
ツ Headphones on - World off
-
ntomka
nagyúr
válasz #27441408 #1549 üzenetére
Na, ez nagyszerű. Berakom az operába ezt a js-t. De számomra akkor sem lesz valahogy az igazi az opera. Jó-jó, szép is, meg gyors is. Nemtom. Ez már tényleg egyéni ízlés dolga szerintem. Valahogy nem jön be. Bár a 10.5x sokat javul ahhoz, hogy szeressem.
Az adblock problémádra: ahogy mondtam, bfiltert használok hozzá, így meg nem is kell kiegészítő sem hozzá.
-
törölt tag
rákattintottam a linkedre nekem élből úgy nyitotta meg hogy nem lógott ki
Operához ezt az 1 kieg-et kellett leszednem , míg FF-hez meg GC-hez hetekig kell vadászni.
(#1553)
Ez már csak izlés dolga én mindig opera felé húztam csak oldalakat nem nyit meg bár sokak szerint mit foglalkozok ezzel mert amit nem nyit meg esetleg, azt kinyitom mással csak mint írtam én szeretek 1 böngit használni .
GC-hez tudsz olyat ami a kinyitott képet ablakhoz igazítja ?
mi a franc az a bfilter és hogy működik Chrome-al ?
[ Szerkesztve ]
-
ntomka
nagyúr
válasz #27441408 #1556 üzenetére
Mármint mi? Mi lenne az? Ez egy kis freeware opensource multiplatformos progi, ami pusztán egy lokális proxy-t hoz létre, amin keresztül a böngészők csatlakozva reklám szűrt tartalmat kapnak. Semmivel sem több, mint az opera vagy FF reklámszűrése.
-
ntomka
nagyúr
válasz #27441408 #1559 üzenetére
Chromenál célszerű a parancsikon tulajdonságait megszerkeszteni, merthogy a chrome még sajnos nem rendelkezik saját proxy kezeléssel (a parancssori kapcsolót leszámítva), mint az opera vagy az ff, így az ie beállításait használná (ami az egész rendszer net elérését befolyásolja):
[ Szerkesztve ]
-
ntomka
nagyúr
Már van Stylish is!
-
tknof1871
őstag
Szóval 1. G.C. Beállítások > A motorháztető alatt nem szabad átállítani semmit. 2. a G.C. Parancsikon > Tulajdonságok > Parancsikon fül alatt a Cél-hoz kell hozzáírni, de nálam a Cél idézőjelben van. XP-n vajon így jó: "C:\Documents and Settings\fioknev\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\Application\chrome.exe" --proxy-server=127.0.0.1:8080 ?
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
Sianis
addikt
Ha már proxy: nem tudjátok hogy be lehet-e állítani valahogy, hogy megjegyezze a proxyhoz szükséges nevet / jelszót?
Sianis
-
tknof1871
őstag
Kicsit cidriztem, de jól sült el. Index címlap előtte 176 MB-ot foglalt a RAM-ból, utána 149 MB-ot, 15%-al csökkent. De a BFilter-t milyen módon kell átengedni a Comodo tűzfalon? Trusted, vagy más?
Ettől teljesen függetlenül, kipróbáltam fél tucat addon-t, amivel screenshot-ot lehet csinálni a böngészőben lévő oldalról. Egy se volt, amelyiknek meg lehetett adni, melyik mappába mentsen. A teljes oldalról (tehát a nem látható résszel együtt) olyan sokáig csinált képet, amelyik egyáltalán képes volt rá, inkább feladtam és FF-ban a Screengrab-el pár másodperc alatt megcsináltam. Lehet, hogy a Chrome motorja ihaj csuhaj, de szerintem úgy mindent egybe véve még nem veri a rókát.
-
tknof1871
őstag
válasz #27441408 #1572 üzenetére
Kétszer szerepel a chrome.exe a Célben, ennek így nincs értelme. Nálad így kell kinéznie az egész Címnek:
"C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\Application\chrome.exe" --proxy-server=127.0.0.1:8080
Kijelölöd, Ctrl + C másold ki, aztán Ctrl + V be a rublikába.[ Szerkesztve ]
-
ntomka
nagyúr
válasz tknof1871 #1571 üzenetére
Ne haragudj, de csak azért mert nem tudtál képernyő mentést csinálni, nem hiszem, hogy a böngésző rosszabb lesz.
De örülök, hogy a BFilter bejött. Egyébként mehet trustednek. Nem csinál mást, mint a rajta átmenő forgalmat a megadott feltételek alapján szűri. Ezeket mind megnézheted a beállításoknál.
silver star: Sikerült?
[ Szerkesztve ]
-
tknof1871
őstag
Nem akarom elkiabálni, de mintha a Bfilter-t használva gördülékennyé vált az egész oldalara kiterjedő screenshot. Most egy 3.2 MB-os *.png képet csináltam, tegnap nem ment. De akkor is, miért nem tudja egy mappába menteni, miért kell egy megnyitott mappába húzni a képet a böngészőből? Ha csak egy böngészőt vihetnék egy lakatlan szigetre [szándékos képzavar], akkor az a FF lenne.
Kellemes és Boldog ünnepeket kívánok mindenkinek!
-
-
Sweet Lou 6
addikt
Ez is először csak betölti a reklámokat és utána blokkolja?
sweetlou6.wordpress.com
-
törölt tag
válasz Sweet Lou 6 #1578 üzenetére
Állítólag mindegyik mivel maga a Google nem engedi ugye blokkolni a reklámot,
Megooldás a 4.2-től hogy kiveheted a javascriptet így nem tölti be a reklámokat viszont oldalanként kell beállítgatni a scriptet...
először jó mókának tűnt de én személy szerint a harmadik nap meguntam...
-
ntomka
nagyúr
-
Sweet Lou 6
addikt
Na, örömmel látom, hogy műkődik openSUSE alatt is
sweetlou6.wordpress.com
-
törölt tag
-
matthew95(2)
senior tag
Helló! Azt valahol be lehet állítani, hogy a letöltésnél ne egyből letölteni akarja, hanem meglehet-e nyitni?
-
törölt tag
ntomka
mióta fenn van ez amit mutattál az avast webvédelme semmit nem ellenőríz. És ha kikapcsolom ezt a progit a weboldalak se jönnek be. !
Ezek után pl hogyan uninstalálhatom hogy jó legyen utánna is minden ?
ez azért így nem annyíra jó buli.... teszem azt megunom a progit és törlöm...
szerk.kikapcsolom a filtert a Chrome alatt utánna semmi ezt gondolom a filter uninstalálása esetén meg lehet oldani 1 egszerű Chrome reinstallal mivel bele lett nyúlva reinstalkor gondolom eredetibe vissza áll. De mit kezdjek az avastal ? nekem ennyít nem ér a rekláém nélküliség hogy közbe a vírusok ki be rohangálhatnak...
FF-el jó volt a program kikapcsolásakor minden gondolom a Chrome-al azért nem mert piszkálva lett.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #27441408 #1587 üzenetére
Nod-dal jó.
Lehet itt volt már ideje leváltania betyöpösödött csuccsott
pukkancskavannak ennél jobbak is és ezt jópár országba állítólag tv-be is nyoatják rendes reklámként.
(EU-ba ha jól tudom nem de azt mindenki tudja hogy itt bebetonozta magát a FF de például úgy tudom japánba van tv reklám. )
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ntomka
ebbe a filterbe van kivétel lista ?
-
törölt tag
ntomka
ebbe a filterbe van kivétel lista ?
[ Szerkesztve ]
-
ntomka
nagyúr
silver star
Lehet benne állítani ilyesmit is, bár még nem foglalkoztam vele, mert nem volt rá szükségem egyszer sem.
-
törölt tag
És hol lehet neki megmagyarázni hogy hol ne szűrjön ?
Gondolom ennek is meg lehet adni oldal szerint mint a többi hasonló cuccnak.
Operával is megy nekem jól. Persze oda nagyjából felesleges.Azért annyíra nem felesleges oda se mert opcsi se tilt magától hanem kézzel kell, ez a bfilter gondoom ott is elintézi a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha bekapcsolod a Bypass-t akkor elindítja.
De van benne kivétel lista csak nem értem mit kell beírni.
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest