Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ctrl+Alt~Del

    senior tag

    válasz benedekco #49849 üzenetére

    Amúgy itt van Ctrl+Alt~Del mint 0 xp-s kezdő.

    1 xp-t azért húzzunk már be neki lassan egy év után. :DDD

    De amúgy az analízised tökéletes. Muzikeren vettem egy ilyet, igaz, a feketét, és 10 ezerrel olcsóbb volt egy éve. Életemben nem fogtam elektromos gitárt a kezemben, csak azt hallottam-láttam, hogy szólnak YT-on vagy Spotify-on. Az egy dolog, hogy a kombónak a 220-as villájából csak egy volt ;] , így nem lehetett hálózatra dugni, de szó nélkül cserélték.

    Botrány szarul szólt. Egyből ugye a torzítást kerestem rajta, hogy majd jön a metál, hát nem jött. Szerintem egy hét múlva már meg is hirdettem, eladtam 10 ezer forintért, egy apuka vette meg a fiának karácsonyra. Akkor vettem a Marshallt. Mert ugye az menő, gondoltam én, ikonikus márka, megláttam a Mezzoforte-ban a földön, dobozolva, nekem ilyen kell. Megnéztem teszteket róla, és megvettem. Pár hónapig húztam vele, még mindig nem jött belőle olyan hangzás, amit akartam, majd tavasszal garis problémám lett vele. Visszavittem, cserélték ugyanarra, másnap rájöttem, nekem ez nem kell, nem szól úgy, ahogy kéne. Ekkor már szemeztem a Katanával, visszavittem a Marshallt, ráfizettem, és elhoztam az 50-es Katanát, amit amúgy imádok.

    A kis noname gitárnak a bundjai volt, hogy véresre karcolták a kezem, amikor olyan fogásban gyakoroltam valamit. Gondoltam, hogy ebből elég, úgy tűnik tartósan fog érdekelni a gitározás, nem csak múló hóbort volt, jöhet egy jobb gitár. Magamban a 150-es határt lőttem be árban, hogy az a kategória nekem bőven megfelel majd. Utána ött a 170-180, a kálvária a Thomann-os LTD-kel. Aztán jött a PRS, kéknyuszinak köszönhetően, amire még a nagyra becsült gitártanár is azt mondta, hogy jó kis hangszer...Gitározni ugye nem tudok, de legalább van jó hangszerem hozzá, mindig jó érzéssel veszem kézbe. Gyakorlatilag minden nap játszom rajta valamit, és tényleg bátran mondom, ha azóta még mindig a kezdő noname gitárom van csak, szerintem nem játszanék olyan kedvvel, vagy lelkesen.

    ...a Schecter lassan 4 hete áll a hangszerésznél, már el is felejtettem szinte, milyen érzés kézbe venni, várom haza szeretettel. ;]

    [ Szerkesztve ]

    W | W | H | W | W | W | H

Új hozzászólás Aktív témák