- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz Eastman #28651 üzenetére
én őt mondanám inkább
Laci nem igazán akkusztikussal foglalkozik, főleg nem testjavítással, meg mostanában amúgy is inkább a Frame sajátokra van ráállva, ha már hangszerkészítés -
Enton
addikt
Üdv Urak.
Egy kis pc+padló effekt kérdésem lenne.
Vox tonelab st usb-vel gépre kötve ami volt hozzá progi driver az fenn van és már semmire nem rinyál.
Elvileg jó. Mondom zsír lehet pengetni ezerrel, de sajna olyan bajom/hiányosságom lenne, hogy csak felvétel közben tudom használni "monitorozás nélkül"/süketen. A felvett cuccli zsír visszajátszva.Audacityvel tudtam ezt is elérni hirtelen, kérdés mi a módja annak hogy realtime ki tudjam küldeni hangszróra, mert audacity-ben volt olyan opció, hogy hangszórókimeneten hallom amit felvesz de az süket, kb úgy működik ha rádugom a tonelabot a gépre onnantól elnémítja az alaplapimat, de nekem valami progira lenne szükségem ami ezt tudja hogy összekeveri a winamp/mediaplayer hangját a tonelabéval, vagyis hogy együtt halljam őket.
Valami ötlet valakitől???
ui:
Itt a usermanual:
Ebben ilyen ábra van a végefelé amit le is írtam, de jó lenne ha meg lehetne hackkelni hogy menjen minden egyszerre ne csak vox vagy pc hangok.
[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
félisten
-
Enton
addikt
válasz Plazmacucci #28657 üzenetére
Egy baj van, hogy akkor pc hangok megint kilőve(nem 100% még sose csináltam ilyet/így hangot), meg nincs most(nem találom sehol van 2 amúgy) nagy jack kis jack átalakítóm.
[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
félisten
-
Enton
addikt
válasz Plazmacucci #28659 üzenetére
Sikerült végülis addig kattintgatnom, hogy meglett audacityben is amit akartam.
Esetleg ilyen késleltetés minimalizálására valami tipp/hack/ötlet?
-
NeoPampalini
senior tag
De amúgy lehet, hogy egyszerűbb lenne az egészet valami DAW-ban megcsinálni, ott nincs ilyen nyűg, pl. én Reaper-t használok ASIO4ALL driver-rel, teljesen jó.
-
Enton
addikt
válasz NeoPampalini #28661 üzenetére
"ToneLabST USB-ASIO Driver for Windows
Version 1.00---------------------------------
System Requirements
---------------------------------
Installation
---------------------------------Double-click the "TLSTsetup.exe" file to start the installation process."
Volt hozzá ez a gyári asio driver ezt feltettem, majd próbálok progikat akkor meg megnézem milyen a választék DAW-okban.
Ha nagyon nem akkor megnézem majd egy all4asio-val is hátha.
-
NeoPampalini
senior tag
Ingyenes DAW-ok gyűjteménye itt: [link]
Át kell nyálazni, hogy melyiknél milyen korlátozás van, de használhatónak tűnnek, ASIO támogatás is megoldott... Nem tudom, hogy pl. egy Reaper-hez képest mennyire vannak lebutítva, de szerintem ilyen cover felvételekre biztosan jók.
-
félisten
válasz NeoPampalini #28665 üzenetére
Audacity ingyenes és tök beginner. Érdemes azzal kzdeni. (ezt ismerem )
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
NeoPampalini
senior tag
válasz Plazmacucci #28666 üzenetére
Igen, de az nem kezel ASIO-t (pontosabban tud, de ahhoz Visual Studio és egyebek kellenek). A kollégának meg pont a latency volt a problémája.
-
félisten
válasz NeoPampalini #28667 üzenetére
Látod ez nem biztos, hogy hátrány, rádugod a gépre jack-el a multit
-
Kobe
veterán
ez vajon eredeti lehet ? kicsit furának tűnik a kábel színezése, meg a matricák....
-
Kobe
veterán
válasz Moleman #28670 üzenetére
Nem ertem en sem miert srofoljak ennyivel a lejarta elott
Amugy nrm lett volna rossz vetel, nekem eredetileg 4 font postaktget mutatott, most mar 15....ilyen 40 font + 4-5 pk val jo vetel lett volna
De usabol is ugyanez, hiaba van 30-40 dodo korul maga a pickup, 30-40 dollart felszamolnak postara es import vam kezelesre.....hogy minek azt nem tudom mert ertekhatar alatti, igy nincs ra vam
-
bigrob
őstag
Magánszemélytől magánszemélynek érkező küldemény
0-45 euró között vámmentes/vámeljárás alá nem tartozó küldemény
45,1 -150 euró között vámmentes, de 27 % ÁFA terheli a küldeményt
150,1-700 euró között 2,5% vám + 27% ÁFA kerül felszámításra
700,1-999 euró között kereskedelmi vámtarifa* + 27% ÁFA terheli a küldeményt
1000 euró és ezen érték felett kereskedelmi vámtarifa* + 27% ÁFA terheli a küldeménytMagánszemély által megrendelt áru (cég-magánszemély reláció)
0-22 euró között vámmentes/vámeljárás alá nem tartozó küldemény
22,1 -150 euró között vámmentes, de 27 % ÁFA terheli a küldeményt
150,1-1000 euró között kereskedelmi vámtarifa* + 27% ÁFA terheli a küldeményt
1000 euró és ezen érték felett kereskedelmi vámtarifa* + 27% ÁFA terheli a küldeménytJa és vételár + postára számolják a csomag árát.
[ Szerkesztve ]
Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
Eastman
addikt
Aki nem bízza a véletlenre: [elsöprő hangerő]. (?)
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Kobe
veterán
Na ahogy nezem, dimarzio kulfoldrol felejtos....eun belul annyi a hadznalt ara mint itthon az ujnak, usa meg elszalltabb
Esetleg itthon tud valaki vmi olcsobb ebszerzesi forrast ? Ill. GS en lattam egy X2N - air norton szettet, sz X2N t nem ismerem, sz mifele cucc lehet ? (Bar a 40et sokallom, alkuval meg jo is lehetne)
-
Enton
addikt
Élőben sem rosszabb, sőt elektronikával dob is rajta.
-
albert8
veterán
esetleg ha érdekel valakit egy kis háttérzene[link]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Eastman
addikt
Terrorveszély miatt kiürítik a német Rock Am Ring fesztivál területét
Kb. 90 ezren ballagnak haza ma este.
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
félisten
-
Enton
addikt
válasz Plazmacucci #28682 üzenetére
Gondolom nem ma meg holnap, de tuti szokták pótolni. Vagy visszafizetés vagy jegyet egy másik helyszínre.
Rammstein alatt amugy pont fel sem tűnt volna időben egy kis ramazuri. Ez már-már aggodalomra afhat okot akár."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Eastman
addikt
Nem lesz Guns N' Roses Komáromban!
Akkor sem, ha a cikkíró - kattintásért - így vezeti fel. Tribute-zenekarok a Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál résztvevői.
[ Szerkesztve ]
-
brickm
őstag
Az új családtag.
[link] -
Madness87
csendes tag
Sziasztok!
Behringer UCG 102
IK Multimedia iRig 2
IK Multimedia i-Rig HDEzeket működésre lehet bírni pc-vel (windows) és telefonnal (android) egyaránt? Ha igen, melyiket ajánljátok?
-
brickm
őstag
válasz kenyocsaba23 #28689 üzenetére
Azt egyedül a PID azonosító miatt látja annak, amit beírnak az EEPROM-ba. Ha lemásolod a telód PID-jét ls beteszed egy MCU-ba az is teló lesz
nap
Majd dobok egy hangmintát meg még két fotót a fiókról, most hoztam hangszigetelő szivacsot, a levehető záróhátlapra fogom ragasztani, meg a belsejébe alulra és oldalra. Annyit előre mondok bitang tetszik a hangja egyelőre...
-
Humbucker
senior tag
Marshall Code25 már a szobámban csücsül , azóta azt nyüstölöm. Nagyon bejön a hangzása. Összesen 100 presetből lehet válogatni, aki teheti mindenképp próbálja ki.
-
félisten
Felraktam a gitárom gshopra, a kutyát nem érdekli
-
félisten
válasz Plazmacucci #28693 üzenetére
Azért ezt itt hagyom, hátha... [link]
-
Tommyka21
tag
válasz Plazmacucci #28694 üzenetére
Pedig szép !
Én láttam valamelyik nap, gondoltam, hogy a tiéd !
Meguntad vagy beforgatod erősítőbe? -
FockeWulf
tag
válasz Plazmacucci #28694 üzenetére
100-ért EMG hangszedőkkel, keménytokkal teljesen korrekt, szerintem hamarosan elkel...ki kell várni... Mondjuk az Eb hangolást nem értem miért emelted ki
Van egy született üzletember is most, aki az Epi Customjét vesztegeti, potom 200 ezer forintért (alku nincs!!!)...hiába no, van érzéke a jó bizniszhez....
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
bigrob
őstag
válasz Tomcsika1987 #28699 üzenetére
Ez egy hegedű. Én ennyiben tudtam segíteni
Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Spórolós topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- PayPal
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs