- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Gamepad
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
Vélemények erről a ramról?Megy nálam?Sztem jófajta ram!
-
darál0w
Jómunkásember
buffalo ramokat nemismerem...
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
GAbre
veterán
Kingston HyperX ramok húzhatók?És jók az alapomba?
-
nesa
veterán
Felejcsd mar el ezt a jo- nemjo dolgot, K8 ota a prociban van a memvezerlo a lapnak van a legkevessebb koze hozza, a proci szamit.
A lapodon az mullik menyire birod feszelni ill van-e jol bealithato bios mert 1-2 hulye giga lapnal(bios verzio) tok mind1 mire alitod nemcsinal semmit. -
plit
csendes tag
Hi
Lehet hogy az amit felvetek nem idevágó, de nem tudom hol kellene megkérdeznem.
Van egy GIGABYTE GA-MA785GM-US2H alaplapom és 2 monitort szeretnék rákapcsolni.
Az alaplapon a kimenetek VGA és DVI-D én úgy gondoltam hogy a DVI-D kimenetre lehet csatlakoztatnia másik monitort.
Az én monitorom ASUS VW223 és kölcsönkértem próbára a tesomtól az ő monitorját ami ViewSonic vx2240w valamint van még egy DVI-D VGA kábelom is.
A gond ott van, ha rádugom a DVI-D kábelt az alaplap akkor az asus kiírja hogy nincs jel a ViewSonic monitoron viszont továbbra sincs változás (próbáltam az oprendszerbe mielött elindulna a gép és a biosba voltam akkor is ugyan ez a helyzet).
Félreértettem valamit vagy a biosba engedélyezni kellene valamit?Előre is kösz...
-
danati
senior tag
Látom sokan most a memóriát nyúzzák.
Nálam a 667 MHz-es Kingmax ramjaim mennek így. Szerintem ez nem rossz tőle. Ezt 2.0V-al tudja.
(#9357) GAbre: Lehet tuningolni a kingmaxot is, csak jót kell belőle kifogni. Másik gépemben egy 1066MHz-es CL6-os kingmax ram van, azon 1MHz-et se tudok húzni, akármit állítok akárhova. A 667-eset pedig lehet húzni elég szépen.
[ Szerkesztve ]
-
Blaze71
őstag
Attól függetlenül, hogy nem ez a megfelelő totyik, íme egy válasz:
A 785-ös chippel szerelt lapokon hiába van 3 kimenet, egyszerre csak az egy monitort képes kezelni az alaplapi HD4200, tehát nem tudsz róla 2 monitort üzemeltetni. A HDMI-n ettől függetlenül még megy a dolog, de vagy a DVI, vagy a D-Sub.
DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D
-
Krisinto
őstag
Üdv
azt szeretném kérdezni,hogy miért csinálja azt a lap,hogy kb 1 másodpercenként dobálja,jack csatlakozót kihúzt,majd kb 1 sec múlva csatlakoztatott?
mitől van ez? -
Krisinto
őstag
a másik kérdésem...nem szól a mikrofonom egyáltalán:S
Miért? -
Blaze71
őstag
válasz Krisinto #9366 üzenetére
Realtek HD Audio Manager-ben állítsd be azt, hogy az előlapi és hátlapi csatlakozókat külön kezelje, valamint tilds le az előugró ablakot. Van benne tesztelési lehetőség is, így ki tudod deríteni, hogy egyáltalán látja-e a mikrofont. Ha az előlapival van gond, akkor nézd meg a hátsó csatival is, mert elkébzelhető, hogy a kábelezéssel van a baj. Vagy szakadt, vagy csak egyszerűen rosszul van bekötve.
-
nesa
veterán
válasz darál0w #9373 üzenetére
Hogyne persze hiszen mindent magam csinalok
Azota kicsit nagyobb lett mar 20 honapos.
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
UD3 lapon hogyan tudok RAID tömböt összehozni?
Nem értek hozzá, hátha van itt valaki, aki csinált már.
Ha nincs, megyek a RAID topicba| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
nesa
veterán
Ami neked van akkor az zalman, nekem is volt olyan de ehezkepest az egy icipici jatek ez sulyba is kb 10x akkora epp azert csinaltam ezt anno mert brutal chipset huto vagy nincs vagy arany arba van ,ennek az anyagoltsege kb 2,5k volt.
Ha benevezel ra elviszem neked Siklosra.
-
Zoulfly
tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene!Chipset hűtéshez keresek ezt a kis műanyag rugós lefogatót!Honnan lehetne ilyet beszerezni?Bocs az offért!
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
WD40
aktív tag
UD3 lapom van, ki lehet kapcsolni valahogy, hogy leállítás után ne legyenek feszültség alatt az USB portok? Jumpert nem találtam, BIOS beállítást sem. Egyrészt 20 watott eszik így kikapcsolva, zavaró, hogy minden erre hajlamos kütyü, amin van led, világít, ha USB-re dugom.
[ Szerkesztve ]
Az analog világ utolsó (?) harcosa.
-
ghostmat
tag
Sziasztok!
Azt mondták kérdezzem itt. Vettem egy GTX 260-as karit, és a GPU-Z ban a PCI-E 16x- nál először 1x mutatott. Teljesen elborultam, h rossz a kártya,
Aztán kivettem visszaraktam 16x.
Ma nézem megint PCI-E 16x @ 8x ?????
Miért csinálja ezt a lap? Van vmi BIOS amiben azt nem csinálja? FG volt fenn most frissítettem FI-re, de itt is előjött.Valaki meg tudta oldani ezt a problémát? Vagy mindig újra "be kell csatlakoztatni" a videókártyát?
köszi
-
Blaze71
őstag
válasz darál0w #9394 üzenetére
Mondjuk fizikát számolni nem jön rosszúl egy nVidia, de ahhoz nem árt egy 785-ös deszka. Mondjuk arra meg elég a 9500GT is, csak 128 bites legyen, ne valami gagyi 64 bites DDR2-es, ami 300 forinttal volt olcsóbb.
Ghostmat! Ha öcskösödnek Intel konfigja van, már el is dölt, hogy oda megy az nVidia.
[ Szerkesztve ]
-
ghostmat
tag
a véletlen sávszélváltásokkal találkoztatok már? amit az elején írtam?
Most megint 8x-os. Ezen lehet változtatni BIOS-ban? vagy valahol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest