- Videós, mozgóképes topik
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
Mintha lett volna szo rola hogy az uj biosba lehet ki-be kapcsolgatni a magokat egyesevel is, ez hogyis megy?
-
mcs
veterán
A GTX 260as szitu érdekes egy dolog.
Egy haveromnak ugyanúgy 770-UD3 rev2 lapban nincs gondja vele, ott konstans x16. Nálam anno 770-DS3 rev1ben egy Inno 8600GT művelte a válogatást x8 és x16 között.
Masszívan áll a slotban a kártya?
Nálam ugyanis a 8600GT eléggé lötyögött, így amikor leváltott x8ra, párszor segített az, hogy kikapcsolás után a monitor dugójánál fogva kicsit megmozgattam a kártyát, majd vissza is váltott 16ra.
-
GAbre
veterán
Nah frissítettem bioszt most jöttem rá,h eddig f5ösöm volt....
Márcsak imádkozzak,h a ramok megjöjjenek a héten,és,h jók legyenek.Avatar
-
nesa
veterán
-
nesa
veterán
válasz darál0w #9409 üzenetére
hogy 3ghz kostabil legyen sok fesz kell a 4 magnak, 3 viszont lehet jol teljesit , 2 magon ment ez 4ghz felett is ha jol remlik.
[ Szerkesztve ]
-
GAbre
veterán
válasz darál0w #9412 üzenetére
A kingmaxot!
Írtam a geiles csávónak,h sajna nem viszem az övét,mert,ő aztmondta,h majd csak ekkor-és ekkor tudja feladni,erre ő meg köszi,h átbasztál,mert ma fel tudta volna adni....
Bírom az ilyeneket...
Vkit tudja,h töröljem le a boot mappát a cmeghajtomról.mert próbáltam rendszergazdaként,is meg minden,nem nem akarja törölni...[ Szerkesztve ]
-
ghostmat
tag
Amennyire lehet stabil. Odacsavaroztam rendesen. Lehet beékelek vmi tartót, mert most megint x16.
Írtam a gigabyte-nak a problémával kapcsolatban... kíváncsi leszek válaszolnak e egyáltalán.
Már a ref-hűtőt kicseréltem rajta, tehát elvileg könnyebb a kártya. Mikor először tettem be a gépbe csak x1 volt.
Azóta 8 és 16 között "vergődik".
darál0w: köszi h utánanéztél ilyen hamar
-
ghostmat
tag
válasz darál0w #9419 üzenetére
olvasgattam külföldi fórumot is.
Ott az okosok /okosak?? / azt írták, hogy ne parázzak miatta a PCI-E 2.0 x8 = PCI-E 1.1=16x ami 4GB/s asszem, és ezt egyetlen kártya a GT200 asok közül a GTX 295 használja, az is 4,2 GB/s a 8GB/s-ból.
Kicsit megnyugodtam, kicsit nem.
majd meglátjuk, írnak e a GIGA-tól.
-
GAbre
veterán
válasz darál0w #9417 üzenetére
A tököm kivan,gondoltam rakok oprendszert a rekkes vinyómra,h teszteljem mennyin bír pörögni a raidbe kötött vinyóm.
Vhogy nem akart meghajtóról bootlni,ezé oprendszer alól telepítettem.
De otthagyta a buzi fájljait a c meghajtómon,így ha nincs benn a rekkem,akkor is választanom kell,h miről bootojon,és nemtu'om letörölni a fájlokatAvatar
-
GAbre
veterán
Vki tudja,h lehet kikapcsolni,h mindíg nézze át a raid rendszer a vinyóimat?
Gondolom itt azt,h minden bootoláskor szkenneli a meghajtókat.
Eddig bootképernyő,dmi data képernyő,és rendszertöltés.
Most bootkép,"sokáig" nézegeti a meghajtókat(ctrl+f),aztán dmi adatok,és töltés.
Ez a buzi raid se segített,h gyorsabban töltsön be a winfos.Avatar
-
mcs
veterán
A 770-DS3 rev1el kapcs utánaolvasgattam az AM3 támogatásnak.
Asszem már korábban is belinkeltem az oldalt, de most is megteszem: [link]Szerintem vállalom a kockázatot, és veszek az enyémbe is mondjuk egy Athlon II X2 250es procit. F8F biossal felismeri, és elméletileg nem is halálozik már el tőle, csak annyi a bibi, hogy a Hyper Transport bus 2000 MHzre áll be, holott a proci eredetileg magasabb busz órajelet használ. Ez mennyire foghatja vissza a teljesítményét?
[ Szerkesztve ]
-
mcs
veterán
válasz darál0w #9433 üzenetére
rev 1.0, igen.
Még 2011 augusztusáig van rá garancia, szóval ha esetleg majd ki akar fingani, addig tegye, és akkor cseréltetem pl. 770-UD3ra.
Szándékosan alacsony fogyasztású procit teszek bele, hogy az áramellátásával ne legyen különösebb gond, másrészt a HD 4670et is szépen kihajtaná.[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
Sziasztok!
Meg tudja nekem mondani valaki, hogy hol tudom egy Giga MA770 UD3-as lapban az L3 cache-t letiltani? Csak a cache-t, a magokat meg külön. Mert mikor az ACC-t hibridre rakom, meg bekapcsolom a két magot, akkor ugye az L3 is megjelenik, de külön nem tudom, hogy lehet azt megoldani, hogy csak a magokat kapcsolja be, az L3-at ne.
Előre is köszi a segítséget.
Mod.: Ja, rev. 2-es lapról van szó természetesen.
[ Szerkesztve ]
-
MZsoltee
veterán
Hellosztok!
Kinéztem magamanak a Giga GA-MA770-DS3 lapját erre szeretnék rendszert építeni és hosszú távra gondolkodom. Az ok hogy nem akarom eladni a 4Gb ddr2 ememóriámat, mert igazából nem látom értelmét a ddr3-nak 4GB memória még egy jó darabig elegendő lesz!
A kérdésem az lenne hogy:
Ugye nem lövök mellé ezzel a lappal?
Támogatni fogja az AM3-ba megjelenő összes processzort várhatóan?
Az eddigieket ahogy látom támogatja rev-től függetlenül.
A mag és cache feloldás működik a lapban (elvileg kell működnie)?
Tuning szempontjából mennyire használható lap ez?
Illetve a ddr2 jobban korlátozza a tuningot mint a ddr3 (1066-os ramjaim vannak)?
Hallottam bios gyengeségekről. Létezik már hozzá használható bios?
Mennyi lehet a reális ára használtan?A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
MZsoltee
veterán
válasz MZsoltee #9439 üzenetére
Most látom, hogy a rev 1.0 nem támogatja az AM+-as procikat.
Lett még egy versenyző, amin nagyon elgondolkodtam:
Asrock A770DE+
Pozitívum:- Minden procit támogat
- Újabb délihíd SB710
Bolti garal zsír újonnan 14,5k a DS3 boltban 18k (vagyis az UD3) használtan 12 +posta
Negatívum: - Sztem idióta Biosa lehetA tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
Gyusz
őstag
válasz MZsoltee #9439 üzenetére
A DS3 soha nem is támogatta a magfeloldást. UD3-ból is minimum rev 2 kell hozzá, azon van SB710-es déli híd.
Az UD3-ról tudok nyilatkozni, tuning megy rendesen, mag/cache feloldás is, a Thubanokhoz BIOS elég hamar volt, probléma még nem volt vele. 800-as memóriával is lehet rendesen tuningolni, szóval 1066-ossal biztosan nem lenne gond.
[ Szerkesztve ]
-
Gyusz
őstag
BIOS-ba belépsz -> MB Intelligent Tweaker(M.I.T.) -> Advanced Clock Calibration
Ez Auto-ra vagy All Cores-ra állítod és ennyi. Utána ha bejön a Windows, akkor megnézed, hogy stabil-e, vagy ha be sem jön a Win, akkor adsz plusz feszültséget a procinak.Garit nem befolyásolja, csak ne feszeld túl a procit.
[ Szerkesztve ]
-
MZsoltee
veterán
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen program, ami...?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Gigabyte Aorus B550i Pro AX AM4 ITX alaplap - ELKELT!
- MSI MPG B550I GAMING EDGE WIFI Alaplap
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest