Új hozzászólás Aktív témák
-
Cole86
senior tag
válasz Gaboman #15800 üzenetére
Jobb driverrel 6870cf agyon üti az 570es GTX-et..
580 vagy esetleg az új a 7970es HD szériára váltanék a helyedben, de arany ára lesz még megjelenése után is jó pár hónappal... (ne adj isten 5970re talán )
[ Szerkesztve ]
>> War..WAR never changes! << Köszönöm a belém fektetett bizalmatokat,lojalitásotokat,még látjuk egymást..! "Ha keresel, megtalálsz a mátrixban"! Ha valamire szükséged lenne, illetve garanciális ügyekben továbbra is rendelkezésre álló email: skylinepc-hungary@hotmail.com - - - I'll be back! : P
-
Gaboman
nagyúr
-
mcwolf79
veterán
válasz Cole86 #15799 üzenetére
Én 570-nel tolom, és az esetek 97 %-ában nem érzem,hogy kevés lenne a VRAM FullHD-ban.
BF3 is megy Ultrán 1080p-ben (élsimítás nélkül),csak néha esik be 50 fps alá. Elvétve érzek csak megröccenést.
Crysis 2 egy fos ilyen szempontból, nem igazán mérvadó.
Meghúzza az 570-et,és majdnem hozza az 580 teljesítményét.3-4 fps a különbség, ami szinte elhanyagolható.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
válasz boogie84 #15805 üzenetére
Rájöttem,hogy felesleges. Lett belőle egy 120-as SSD és egy nagyobb ház.
Minden elfut egy 570-nel is. 1-2 "kompromisszumot" kell kötni néhány játéknál (pl. nincs élsimítás és HBAO a BF3-ban), de amúgy minden megy faxán .[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
MarcZ
senior tag
GTA IV CPU-t használja inkább nem? GPU alig ad bele a teljesítménybe. HD 2000-rel, és GTX 590 4-way SLI-vel is 30 és 70 közt fog menni, tapasztalatból mondom, cimbim i3 2100-al, meg HD 2000-rel tolja, aztán kb. ugyanolyanok az FPS-ek, bár nem tudom mennyiben fog most segíteni a GTX 560 Ti, amit az NVIDIA 12 napos nyereményjátékban nyertem, odaadtam had legyen neki is valamilye már.
A man's got to do what a man's got to do.
-
Tirexi
addikt
GTA4 az egy el...zott játék. 4.6Ghz-en sem megy jobban mint 4Ghz-en szal nem számít egy idő után a CPU sem.
A legjobban a VGA memó ami számít nála. Ha az van bőven akkor szépen megy de pár mod-al pillanatok alatt le lehet amortizálni az 580 1.5GB memóját.
Tapasztalatból mondom. Elég ha csak a Traffic Load nevű közlekedés fixálót beaktiváljuk. 10 perc alatt eltűnnek a textúrák a játékban. Ide minimum egy 3GB-os 580 kéne azzal esetleg el lehetne játszani a GTA-val.
De ha gondoljátok csinálok egy tesztet és megnézem mi kell a GTA4-nek. CPU vagy VGA. -
Cybertrone
veterán
Hat Boldog Uj Evet kivamok minden kedves topiklakonak!!! Sikrrekben legyen gazdag az uj esztendo, es talalkozzunk a Kepler topikban is! Vagy a 7970 topikban !
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
theniel
aktív tag
válasz Tirexi #15808 üzenetére
Nekem 3Gb-os 580 am van és azt írta ki a GTA 4, hogy nincs elég memória és gyenge a kártya. Vagyis nem tudja hova tenni.
Utánaolvastam és bele kell irogatni az inditó ikon tulajdonságok miegyébb rovatába ."C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\LaunchGTAIV.exe" -availablevidmem 10.0
szóval a végére kell irogatni számokat amik valahogy megadnak egy memóriaméretet amit majd lát. Hát nekem nem sikerült 1,6 GB-nál többet összevariálni.
Szóval ez a része is meg lett úgy írva, hogy ne lehessen a játék megalkotója által elképzeltnél nagyobb memóriájú kártyával játszani.
Temető ez a játék, kész csődtömeg.
[ Szerkesztve ]
-
theniel
aktív tag
válasz Cybertrone #15811 üzenetére
Közben olvasom a BF3 -hoz adott leiratot.
- Ne üljön túl közel a képernyőhöz
- Inkább kisebb méretű képernyőt használjon
-...
-...Szóval kicsi is legyen meg távol is és akkor talán nem vehető észre, hogy akad a játék
Még beleírhatták volna , hogy kisebb szobában játsszon és nagyobb hűtéssel mintha nagyobb légtérben játszana.
[ Szerkesztve ]
-
theniel
aktív tag
válasz Cybertrone #15809 üzenetére
Boldog Új Gépet mindenkinek!
-
TTomax
félisten
B.U.É.K minden kedves fórumozónak!
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
ÁdiBá
veterán
Sikerekben gazdag boldog új évet kívánok minden kedves felhasználónak
PROHARDVERENÁdiBá
-
stranger28
addikt
-
Gyufaaa
veterán
Bújjék mindenkiNET!!!!
-
Tirexi
addikt
válasz theniel #15812 üzenetére
Gondolom azért van mert a VGA az után jött ki miután az uccsó patch kijött a játékhoz.
Hát nem gondolták hogy NV is tud nagyot alkotni.Nem sikerült?
Ajánlom ennek a komplett feltelepítését: [link] (minden ami a videó alá van írva)
Plusz a végén ezzel fejeld meg az egészet: [link]Nekem így 5 perc után szó szerint behalt a game annyira elkezdett töltögetni.
Néha még az orrom elől is eltűntek a textúrák.[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
3 óra és megyek dolgozni! De btw BUÉK tőlem is mindenkinek...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Laraxior
titán
válasz keIdor #15821 üzenetére
jó munka lehet ha tapsolva indulsz neki
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz keIdor #15795 üzenetére
Az igazsághoz a mobil részen hozzátartozik, hogy egyedül az NV dolgozik IMR rendszerre. A többiek TBR és TBDR architektúrákat terveznek. Én úgy gondolom, hogy hosszútávon az IMR-é a jövő, de jelenleg még mindig korlátozott a mobil termékeken a memória tempója és mennyisége, így ma a TBR és a TBDR előnyt élvez. Az asztali, vagy erősebb termékeknél már elég jó a memória sebessége és kapacitása, így az IMR előnyösebb. Nem is csinál itt senki TBR-t, vagy TBDR-t. A Larrabee volt Binned Render, ami egyfajta TBR, de azt lelőtték. Mindenesetre az azért lett volna binned, mert az LLC gyűrűs buszt nem éppen 30+ magra tervezték, így meg kellett akadályozni a túlterhelését. A mostani procikban max. 8 magot kap, ami még elmegy magonként két szállal. Itt majd egy jelentős fejlesztésre lesz szükség, mert az LLC egyre jobban terhelve lesz.
A TBR és a TBDR másik rákfenéje a sok kicsi háromszög, ami tesszellálás mellett opció. Mivel a rendszer a háromszögek sorrendjét állítja fel, így több háromszög több munkát jelent. Erre is kell találni valami megoldást. Az IMR-nél a tesszellálás a hierarchikus Z motor túlterhelődése kapcsán para, de ezt már kezelik a gyártók.Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
-
-
Cybertrone
veterán
válasz Tirexi #15827 üzenetére
Folyamatos műszakban próbálj meg elmenni szabira év végén ha te vagy a soros, és aztán januárban az első napot túlélni... Biztos díjazná az aki bement helyetted Nem kell megrogyni itt a szilvesztertől, ugyan úgy fel kel a nap, és ugyan úgy le is nyugszik... Éjfélkor koccintunk mi is aztán alszok oszt csá...
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Tirexi
addikt
válasz Cybertrone #15831 üzenetére
De nálunk egységesen az egész cég szabin van két ünnep között a 4 műszakosok is.
Itt csak 300-an dolgoznak és annyira azért összetartóak vagyunk hogy ne ba...unk ki egymással szal ennyi szabit mindig mindenkinek hagynia kell év végére.
Ahány ház annyi szokás amúgy. -
keIdor
titán
Köszi. Egyébként én most csak szórakozóhelyre ugrok be, jól fizet én meg elvállaltam a melót. A rendes munkahely ilyenkor áll. 22-én voltam utoljára és 4-én megyek legközelebb csak...
Cybertrone: Én is így vagyok a szilveszterrel... egyedül a Berlinben töltött szilvesztert élveztem nagyon 2008-2009-ben az utóbbi időben. Itthon fos, jobb is kimaradni belőle, valahogy nem az igazi évek óta. Jövőre jó lenne megint külföldön szilveszterezni egyet, arra vevő lennék.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Cybertrone
veterán
válasz Tirexi #15832 üzenetére
Hát na... nálunk akin a sor az megy... így a korrekt, és ezen nincs mit vitatni Megszoktam már amúgy a szilvesztereket... 4 évben 1* vagyok itthol... Most úgy jött ki hogy karácsonyt teljesen itthon töltöttem, ez nekem többet ért a szilveszternél!
-
-
félisten
-
monosz
őstag
Boldog Új Évet Kívánok,Én is,minden NV tulajnak!!,meg nem NV-nek is.
Sajnos én holnap sz*pok,mert ügyelet,de remélem hogy pihiznek,és józanodnak a népek,és nem kell mennem sehová. A TV-t ,és a net-et felejtsék el! Foglalkozzanak egymással,vagy a "kis drága" gép-ükkel.
Noh,... mégegyszer,B.U.É.K.A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
theniel
aktív tag
Itt az ÚJ ÉV napi varázslat kb. akkor kezdett degradálódni, amikor kb 7 éve szilveszter éjjelén fél órával a csinnadratta előtt rendeltem Pezsgőt Bacardi Rumot meg Cola-t egy italfutár cégtől és ugyanannyit vagy kevesebbet fizettem érte, mintha a tesoban vagy diszkontban vettem volna.
(Mondjuk rendelnem meg azért kellett, mert a minden fogyasztást is tartalmazó jegyemmel kitörölhettem és a pultnál való sorbaállással kb reggel hatra jutottam volna piához....)Azelőtt Pofon sem vágtak szilveszterkor maximum 3-szor annyiért mint egy átlagos napon.
A droidizáció ott indult el valahol és azóta is sikeresen halad a maga szakadékba vezető útján.
ui
akkor még volt pénzem bulira, mert nem tudtam mi az a GPU és hogy SLI- is lehet építeni..
[ Szerkesztve ]
-
theniel
aktív tag
válasz keIdor #15833 üzenetére
Érdekes dolog ez.
Én a kontrasztot 1993-ban vettem észre amikor egy olaszországi nyaralás után kocsival jöttem be az országba és hatalmas élettelenséget éreztem azonnal. (Ezt nem negatív dolognak titulálom, nekem speciel bejön a vidéki kiszámíthatóság és nyugalom.)
Persze ezek vidéki falvak kisvárosok, ugye ahogy Pest fele haladtam.
Aztán Budapest akkor még valamennyire élt.Közben teltek az évek és sok vidéki települt be Budapestre (ismerőseim 85% a) és hozta magával a megszokott életstílusát. Korán fekszik, dolgozik sokat és nem hangoskodik.
Az élénkebbek meg akik addig megadták a város hangulatát elpártoltak más országokba ahol élénkebb a hangulat. Plusz emellett még sokan kiköltöztek Pestről a környékére életvitelt váltottak és megváltoztak.Persze a válság rátesz még két lapáttal a negatív hangulatra, de nem alapja annak.
Az internet is rátesz még két lapáttal mert kényelmes és nem kell elmenni otthonról sőt talán ugyanolyan alapja a hangulat változásának, mint a népességcserélődés.
....FÚÚ és ez még csak a második üveg sör... , most mindent egyre élesebben látok....
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Cybertrone #15842 üzenetére
Tiszteletem amit kibírtok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
-
félisten
A shader és a GPU külön nem állítható?
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
keIdor
titán
Áhh gyilkos volt... ruhatáros meg pultos is voltam egyszerre. Kész, nagyon lemerült most az aksi nálam. Még jó, hogy most pár napig nem csinálok semmit. De legalább szépek voltak a lányok és nem voltak gátlásosak hála istennek. Meg rengeteg külföldivel dumáltam, franciák, olaszok, németek, volt egy belga srác is. Atomjófej mind.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- MSI AMD Radeon RX 6600 XT MECH 2 8GB OC használt videokártya garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest