- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini PC
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kts88
aktív tag
válasz janos1988 #9147 üzenetére
Az a hang valószínüleg a kártya feszültségszabályozó áramköreiből jön. Nem a legjobban tekerték meg a tekercseket benne, és amikor megterheled -sok áramot hajtasz át rajta- zizeg. Szerintem nem jelent gondot, mert nekem az alaplap csinálja, de ha kicserélik az se gond .
Próbáld meg gariztatni, veszteni nem vesztesz vele, ha kicserélik pedig legalább halkabb lesz a géped. -
M@nH.
aktív tag
Én idáig minden vga-nal hallottam zizegést.(mármint az újabb szériáknál) De persze nem olyan hangosan zizegtek hogy a szomszéd is hallotta. Én is csak akkor hallottam amikor lekaptam a gép oldalát. Sőt van egy benchmark (nevét már nemtudom) amikor 3 karika megy körbe-körbe és mikor megjelenítés módot váltott a kártyák is máshogy zizegtek.
akár vga music mark-ot is írhatnának -
antmax
csendes tag
válasz newgamer #9050 üzenetére
Helló!
Valóban elég jól melegszenek énis vettem ugy 1 hónapja de valami nem stimmel illetve lehet hogy én vagyok béna mert fel telpítem hozzá a szoftvert és valami oknál fogva ha filmet akarok nézni vagy játszani akarok akkor pöttyös lesz a képernyőm nekem ehez kéne némi kis segítség hogy vajon mért lehet illetve hogy lehet orvosolni ?
-
Chaser
legenda
válasz ivantba #9110 üzenetére
Nincs ebben semmi nevetséges, szép kártyákat csinál a zotac jó áron, rosszat nem olvastam még róluk. de mért 85gt-t vettél? Ahol én néztem 12k a passzív ddr3-as 86gt, 3k-val olcsóbb a 85gt. Akkor már inkáb utóbbi.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
janos1988
addikt
Koszi.
Akkor en peches vagyok nagyon, mert az alaplap is csinalja nekem, vagyis terheles alatt a proci felol is jon ilyesmi hang
Akkor azt mondod, nem fog tonkremenni emiatt hamarabb a kartya? (es a lap) Mind2 egy eves kb.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
kts88
aktív tag
-
csellosi
tag
Sracok egy 8600gt-t (gyari hutojevel) meddig erdemes huzni?
Nekem alapon 540 gpu / 700 memoria es most jar 610 gpu es 800 memoria de 5 perc utan is a szoros fank teszt beall 69-71 fokra es fut stabilan. Mit bir egy ilyen kartya? Es nem nagyon art neki?
Koszi elore is.
- Miota dolgozol a cegnel? - Miota megfenyegettek, hogy kirugnak.
-
Piero89
aktív tag
válasz csellosi #9160 üzenetére
Hello,hát a hőfokokkal nincs gond szerintem ,viszont a szőrös fánk tesztnek legalább 10 perc kell hogy felfűtse rendesen a kártyát.Amúgy játékokban nem melegszik fel ennyire mint a tesztben,szóval nyugodtan hajtsad csak ameddig nem hibázik,kétlem hogy bármi baja lenne tőle a kártyának....
mod: ugye voltmod nincs?mert akkor más a szitu
[ Szerkesztve ]
-
gyáliSanyi
őstag
Hi!
Szeretnék venni egy ilyen VGA-t.
Idáig radeonjaim voltak, de az ára -értéke miatt megtetszett.
Ugye ez tényleg passzív 0dB-es, jól gondolom?Az lenne a kérdésem, hogy milyen HD-s radeon az ami körülbelül egy szinten van ezzel a kártyával.
Live poor, die rich.
-
gyáliSanyi
őstag
Még annyi, hogy ez a kártya nagyon melegedne? Netre-filmnézegetésre és 1,2 órányi játékra kéne.
Tuningolva nem lenne.Live poor, die rich.
-
M@nH.
aktív tag
válasz gyáliSanyi #9163 üzenetére
"Még annyi, hogy ez a kártya nagyon melegedne?"
Határozottan igen a válaszom. Az tuti hogy vagy nagyon jól szellőző ház kell hozzá vagy alá raksz egy halk coolert, de ha egyik sincs akkor akár szalonnát is süthetsz rajta persze játék közben. Végül is praktikus Nekem idáig 1 karim volt passzív az is Asus 7300GT volt, de muszáj volt alá a cooer mert vagy 80+°C volt mindig ha játszottam. De erről már írtam itt egyszer. -
gyáliSanyi
őstag
Hát akkor ez a kari kilőve
Valami halk vga kéna ami csendes.
itt melyiket ajánlanátok 17-ig.Live poor, die rich.
-
mcs
veterán
Unyje...
Az Inno 8600GT-m terhelés alatt igencsak forró fejű. Egészen 80 fokig kúszik fel 50%os venti fordulatszám mellett. -
Kloden
senior tag
válasz gyáliSanyi #9162 üzenetére
Ezzel egykategória a radeon 2600XT.
Ha passzívat veszel és nem húzod, nem fog megfőni hacsak nem teljesen zárt a házad.
Ha egy 12-es venti csapja a szelet a vidkari felé a ház elejéből, már jó lesz."Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Dawide@axele
aktív tag
Hali!ma rendeltem 1 Inno3D 8600GT 256 DDR3-at!Kívácnsi leszek rá!most cseréltem a gép többi részét de a video karira nem jutott sok pénz szóval ez ilyen kényszer megoldás!ati radeon x600 pro-t fog leváltani szóval remélem nagy lesz a külömbség!valakinek valami vélemény?
Playstation 4 , Iphone 7 Plus , Iphone XR 128GB, Iphone 12 mini, Iphone 14, Appe Watch, XBOX Series S, Surface Pro, Steam Deck 512
-
mcs
veterán
válasz Dawide@axele #9168 üzenetére
Ég és föld.
Az én régi DDR3as 7300GTmhez képest kb. 2 és félszer gyorsabb. -
Piero89
aktív tag
8600gts-em eladó! Akit érdekel ÍRJON!
-
Dawide@axele
aktív tag
-
mcs
veterán
válasz Dawide@axele #9171 üzenetére
Hát azt a kettőt nem néztem még.
A Crysisról van sejtésem, hogy low és medium beállításokon talán elmendegélne.
Olyan sok új játékot nem néztem még, de pl. a Grid 1024*768 mediumon, élsímítás nélkül stabil 30-35 fps, az UT3 demo pedig 1024 maxon 40-50. -
Dawide@axele
aktív tag
Hát pénteken kiderül mert erre a két játékra vagyok rákattanva!remélem nem lesz nagyon kevés a 8600-as!Ha mégis akkor rövid életű lesz a kártya nincsenek nagy elvárásaim de azért működjön vele ez az
Playstation 4 , Iphone 7 Plus , Iphone XR 128GB, Iphone 12 mini, Iphone 14, Appe Watch, XBOX Series S, Surface Pro, Steam Deck 512
-
papa1
tag
Hello!
Nekem egy inno 3D 8600Gt-m van,végigtoltam vele a crysist 1024 mediumon,az Ut3-at 1024 full-on,cod4 1024+amit magának beállítgatott,szóval nem kell aggódno.Nekem 1g ramés egy e2180-as dohog-ott akkor benne.most már 2g ram.ennyi."már előző életemben sem hittem a lélekvándorlásban...."
-
mcs
veterán
válasz Dawide@axele #9173 üzenetére
Alapkategóriás kártya. Az én igényeimnek teljesen megfelel.
[ Szerkesztve ]
-
Piero89
aktív tag
válasz Dawide@axele #9173 üzenetére
Hello! Igaz nekem 8600gts-m van ,de:
race driver grid 1024x768-ba fullon viszi 4x élsímításba 30-40 fps között
call of duty 4 1024x768-ba minden maxon 2X élsímítás 40-80 fps
soldier of fortune-payback 1024x768 itt csak gondolom hogy maxon megy mert nem lehet semmilyen grafikai beállítást módosítani csak a felbontástIdáig ezekkel próbáltam, de akitől vettem a kártyát az fullon nyomta vele az AC-t,igaz sztem nem volt ott 30 fps,de azért még játszható volt.Ja a Bioshock viszont maxon megy gond nélkül.
Rángasd meg minnél jobban azt GT-t és szerintem el lehet vele azért játszogatni mindent!
Vagy vedd meg az aláírosban szereplő gts-emet -
Interceptor
addikt
Hi tudja valaki a 8600GT DDR2-es verziója mennyivel rosszabb a GDDR3-nál, memóriaátviteli sebességre lennék még kiváncsi. Pontos adatot nem találtam a DDR2-ről.
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
boldikem
csendes tag
válasz Piero89 #9177 üzenetére
Helló!
Nekem a 8600GT-s kártyával el sem indul ez a játék, ezt írja ki: "your graphics card does not support Shader 3.0". Elvileg a kártya directX 10-es és openGL 2.0-ás támogatásos.
Video biosz frissitéssel lehet ezen segiteni, vagy máshogy?ASUS M2N SLI DELUXE, AMD Athlon 64 X2 6000+ (2*1M), 2GB 800Mhz Corsair xms2, ASUS EAH4850 Glaciator 512Mb, Chieftec 500W, WD 320+500Gb
-
mcs
veterán
válasz Interceptor #9178 üzenetére
Gyengébb annyival, hogy ne érje meg azt venni.
A DDR3as sávszélessége 1400Mhz-en 21,9 gb/s, a DDR2esnek órajeltől függően pedig 12,8 (800 Mhz), és 16 (1000 Mhz).[ Szerkesztve ]
-
boldikem
csendes tag
Akkor ezt nem értem, a játék leírásában XP/Vista szerepel, vagyis akkor nem a directX10 a lényeg. A kártyám honlapján megnéztem a leírást : "Full support for Microsoft DirectX10 and Shader Model 4.0 enables stunning and complex special effects"
Valaki adhatna valami hasznos tippet.ASUS M2N SLI DELUXE, AMD Athlon 64 X2 6000+ (2*1M), 2GB 800Mhz Corsair xms2, ASUS EAH4850 Glaciator 512Mb, Chieftec 500W, WD 320+500Gb
-
omlaspajtas
csendes tag
Sziasztok!
Találtam magamnak egy XFX 8600GT-t; a kérdésem az lenne h mennyire megbízható ez a kártya, valakinek volt-e már tapasztalata - jó/rossz mindegy - vele.
kb 12ezer most.Szóval érdemes megvenni?
Esetleg várható mostanában valami nagy videokártya-piaci árcsökkenés?thx
-
Firebox
csendes tag
Mennyiért lehet legolcsóbban kapni 8500 Gt-t???
-
Eagle16
addikt
válasz Firebox #9187 üzenetére
Kereken 9 ezer forint a DDR2-es verzió, és 9800Ft a DDR3-mal szerelt verzió. (legalábbis az Ipon-ban ezek a legolcsóbbak)
omlaspajtas: ez ennél olcsóbb már nemigen lesz, max. jó pár év múlva. Nagyot biztosan nem tudsz rajta bukni Az XFX jó gyártó.
[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
kanYe
tag
Most van egy Gigabyte 8500 GT-m (256 MB), de nagyon gyenge kártya.
Szeretném lecserélni erre: [link]Szerintetek jelentős lenne a külömbség az előző kártyámhoz képest?
Sokkal több FPS-t kapnék?
Általában 1024x768-ban nyomom a játékokat, 2x-es élsimítással, mediumban, vagy highban.
Konfigom:
Intel Pentium 3 GHz-es proci, 2 GB RAM 800 MHz,Szerintetek ennyiért megéri-e a belinkelt kari?
-
Eagle16
addikt
Jelentős, egész pontosan 2x olyan gyors a belinkelt kártya
A procit mondjuk nem ártana tuningolni egy kicsit, és abból is lenne még pár plusz fps-ed.
18 ezer körül már van Ati HD3850-es is, az meg a 8600GE-nél is sokkal gyorsabb, de ahhoz már kevés lenne a procid
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Creative997
őstag
Sziasztok!
Lenne egy problémám, ha tudtok légyszi segítsetek! (kicsit hosszú lesz )
Még 10 hónapja összepakoltam egy viszonylag jó kis gépet! (Gigabyte GA-M57SLI-S4 AM2es alaplap, 3800+ X2 AMDs proci, 1024es DDR2es Kingmax memo, 256megás 8600GT kari, SATA2es 160gigás vinyó, stb). Miután megvettem 1-2 hónapra rá elkezdett kékhalálozni amikor 3Ds (film, játék) alkalmazást akartam elindítani, de miután újraraktam az XP-t semmi baja nem volt. Aztán megint 1-2 hónap, uez, megint telepítés, aztán semmi baja nem lett vagy fél évig, mostanáig. 1,5 hónapig nem használtam a gépet nyáron és az első elindításkor megint elkezdte Meguntam, felhívtam haveromat aki jobban ért a gépekhez és átvittem hozzá. Az elején a karira tippeltem h azzal lehet gond, esetleg gyári hibás, de mondták h lehet h amemória a ludas, amikor már a végét használom (ami lehet h hibás) akkor újraindul a gép kékhalállal és a kiírja h "A rendszer súlyos hiba után leállt!
Havernál megnéztük egy linuxos progival a memóriát és semmi baja. Aztán vissza a karira. Lehet h hűtő vagy a videókártya memóriája a hibás, de azt nem tudtuk leellenőrizni. Aztán burnin testtel megnéztük még a procit és alaplapot is. Semmi. Na akkor visszaviszem a gépet (mivel még garanciás). És azt mondták hogy nincs hardweres baja, valszínű szoftveres. Amit azért nem értek mert lakótársam is uazt a rendszert használja és semmi baja a gépének már 2 éve lassan. Azt mondta a fickó, h lehet h a karimemóriát fertőzi valami. Javasolja h mindkét partíciómról mentsek le mindent és azokat ellenőrizzem le h vírusos e. AVG-t szoktam használni, a legfrissebb verziót és nem talál semmi vírust! (habár lehet h nem ismeri fel) Aztán telepítsem újra rendszert.
Magyarul ők sem tudták pontosan megmondani mi baja, és én már kivagyok, de legalább hardweres baja nincs elvileg.Tudtok adni ezzel kapcsolatban valami tanácsot? Azt megköszönöm!
Sry a hosszú hsz-értProject Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
boldikem
csendes tag
Sziasztok!
Voltmod -os topikot keresek, egy pár hónapja olvastam de már nem találom: Asus EN8600 GT 256MB-os videokarin akarok feszthúzni. Jó lenne egy szájbarágós, egyről a kettőre, képes, ilusztrációs leírás ami konkrétan erre a kártyára készült és természetesen magyar nyelven.
Előre is köszi!
ASUS M2N SLI DELUXE, AMD Athlon 64 X2 6000+ (2*1M), 2GB 800Mhz Corsair xms2, ASUS EAH4850 Glaciator 512Mb, Chieftec 500W, WD 320+500Gb
-
boldikem
csendes tag
válasz Creative997 #9195 üzenetére
Neked a videókarid asus? Ezt azért kérdem, mert nekem is volt ilyen probléma és rájöttem hogy a videókari programja (Smartdoctor) amikor be akar töltődni összeakad egy másik progival és a gépet kékhalálozza. Most letíltottam,hogy a rendszerrel induljon és rendben megy a gép, annyi hogy nekem kell indítani a progit amikor akarom használni. És nekem is 1-2 hónapig jó volt minden aztán kékh., majd újratelepítés és egy pár hónap múlva ua.
Amikor újraraktam az XP-t és még nem raktam fel minden progit akkor nem volt kékh. csak mikor mindent feltelepítettem. Biztos nálad is valamelyik progi zavar be.[ Szerkesztve ]
ASUS M2N SLI DELUXE, AMD Athlon 64 X2 6000+ (2*1M), 2GB 800Mhz Corsair xms2, ASUS EAH4850 Glaciator 512Mb, Chieftec 500W, WD 320+500Gb
-
rgida
csendes tag
Hali!
Tudja valaki,hogy a Gainward Bliss 8600 GT-nek kell e külön vga tápcsatlakozó?
Köszi!Asus P7H55-M , Intel i3-550 3.2 Ghz , Sapphire HD 5670 1GB GDDR5 , 2x2 Gb DDR3 1600Mhz Kingston , 500GB WD , LG DVDRW , Chieftec 400W
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz Creative997 #9195 üzenetére
Táp? Az olcsó tápok gyakran okoznak ilyen tüneteket a gépeknél, bátyámnak ugyanezt csinálja a gépe, minden ok, de mégis szarakodik, a házhoz járó táp kezdi kipakolni a lelkét. Adatlapomon lévő gépet M-tech 500W táp két hétig volt képes vinni, minden alapórajelen volt, de a 2. héten már DVD-t nem tudtam írni.
Program összeütközése miatt is kékhalálozhat.mazda626 vagyok G@bi90MR kiadásban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest