- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Mini PC
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
Jók a Galaxy kártyák és jól tuningolhatóak. Mint ahogy itt is látszik.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Pubszon
veterán
4X-esbe még jól elmegy, de ha cserélsz lapot akkor meg tuti hogy jó lessz.
Milyen a procid hogy a lap ilyen gyengus?
A havernak 1X PCIE-be ment a lapja és ott a 8600GTS kb 7600GT/GS szintet produkált.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Toika
tag
válasz Pubszon #8403 üzenetére
Nos a gépezet: asrock 4coredual-vsta alaplap, pentium D 3GHz procival, 1gb dd2 rammal.
Nem nagyon akarok alaplapot is cserélni, mert ehhez még 1 tápot is kéne vegyek, mert a mostaniban nincs plusz PCIE táp. Szóval nem tudom, hogy így érdemes lenne-e ezt a karit megvenni, pedig nagyon tetszik. De ha nem tudnám kihozni belőle amit tud, akkor felesleges lenne. -
Toika
tag
válasz Eagle16 #8405 üzenetére
hahh! Végre egy jó hír! Rossz boltokban kerestem, de most találtam! Ha pedig eleve mellékelik az még jobb!
Az alaplapom Ph!fórumján azt írták, hogy elvileg a sima 8600gt-vel nincs bajuk a tulajoknak, minden játék jól megy nekik. Elképzelhető, hogy elegendő sávszélességet biztosít ezeknek a kariknak a 4x PCIE? Hol lehet megtudni, hogy milyen sávszélességet használnak ezek a karik?
ui.: köszi a segítséget még1x!!! -
Pubszon
veterán
Olvass vissza mit írtam:
"A havernak 1X PCIE-be ment a lapja és ott a 8600GTS kb 7600GT/GS szintet produkált." - de ez 1X-es volt.
És gondolj bele abba hogy 1 16X-os PCIE-en keresztül 2 G92 GPU tud dolgozni(és lessz ez még erősebb is), akkor egy 8600GTS tud egy 4X-esen.
Amugy neked elég lenne egy ILYEN kari is, nekem is 8600GT-m volt és nagyon meg voltam vele elégedve.
Ja és ehez nem kell táp.[ Szerkesztve ]
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Eagle16
addikt
Egy kicsit azért érezhető lesz a 4x-es port...nekem is volt 4x-es PCIE porttal rendelkező lapom, 3D Mark eredményeken azért látszott hogy nem 16X-ben megy. De addig menni fognak vele szépen a játékok szerintem, amíg nem veszel másik alaplapot. Galaxy GTS jó választás.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
zso73
veterán
Tápot em kell venni. Adnak a kártyák mellé átalakítót.
A kérdés,csak az, hogy kihajt-e egy 3GHz-s P4D egy 88GT,S-t? Szerintem nem.
Elgondolkodnék a helyedben a 8600Gt kérdésen, amit ajánlottak előttem."A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
Iggyboy
csendes tag
Szisztok!
A kérdésem röviden: hogyan lehet kivezetni az ASUS 8600 GTS karim s-videó jelét az oldschool TV-mbe, aminek egy mezei RCA csatija van?
Sajnos azt hallotam, hogy ma már sehogy. De kérlek erősítsétek meg ezt az infót, vagy villantsátok fel nekem a reménysugarat, hogy talán van rá esély, hogy képet csiholok a TV-m képernyőjére, a sz.g.-ből. Elnézést kérek, ha ez a téma már kivesézésre került volna és csak foglalom a helyet, de akkor kérek némi útmutatót, hogy hol találok bővebb infót a témával kapcsolatban. (olyan iszonyat nagy ez a topic, hogy a faxom sem fogja végig böngészni.)
Előre is köszi!
-
Süni 1985 F
senior tag
Meddig lesz használható kártya a Asus GeForce EN8600GTS 256MB Silent PCIExpress
mi a véleménetek?TDI POWER
-
Rick4
félisten
válasz Süni 1985 F #8415 üzenetére
ha erre tudna valaki válaszolni ebben a formában, az meg tudná előre mondani a szombati ötöslottó számait is...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Tom5
addikt
-
sedo
tag
Üdv!
MSI 8600gts-em van, a hűtése nekem kicsit hangos. Komolyabb terhelés alatt baromi hangos, de ez nem is annyira zavar, mint az h alapjáraton is a legnagyobb szélzajt kelti a gépben, én meg nem tudok rendesen aludni mellette Tehát milyen hűtőt ajánlotok hozzá? Passziv csudabazinagy bordás megoldás nem igazán érdekel, inkább valami halk de aktív léghűtéses cucc kéne, ami alapon halk, de ha kell akkor komolyabb terhelés alatt is jól hűti a kártyát. Már ha van ilyen persze. A segítségeket előre is köszönöm!
-
Süni 1985 F
senior tag
Nesze semmi fogd meg jól...?!
TDI POWER
-
Garold
senior tag
Ha valaki esetleg mostanában akar Galaxy 8600 GT 512Mb Passzív kártyát venni, mindenképpen próbáltassa ki a boltban ahol veszi, mert most van pár szériahibás darab...sajnos az enyém is ilyen volt, túláramot vett fel és úgy sípolt, mintha a fülem csengett volna (ráadásul a sípolást ráragasztotta a TV-tuneremre is, dobhatom ki ).
Amikor visszavittem a boltba, még meg akarták nekem magyarázni h ez természetes...na persze ...kicseréltettem 1 Leadtekre. Amíg kicserélték a kártyát még 3 darabot hoztak vissza...Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
Bence67
csendes tag
Üdv!
pár hete van meg: Gainward BLISS 8600GT PCX 512
http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=21515
adatok szerint:
Core Clock MHZ: 540
Shader Clock MHZ: 1190
Memory Clock MHZ: 700
ahoz képest, kellemes csalódás volt, h a kártyához adott progiban az órajale ugyanilyen sorrendben: 540/1320/800
tuning téren szerintem egész jó, még csak a core mhzzel szórakoztam de már 600+..
kártya alapból 50fok körül megy, de én még tettem alá egy igen erős ventit, ami tovább hűti, szóval alapjáratban 45fokon megy, terhelésre(már tuninggal) 54-nél,nem ment még tovább..aki vga vásárlást tervez ilyen árban, esetleg már régóta szemez egy 8600gtvel, csak ajánlani tudom!
-
Kaproska
csendes tag
Sziasztok!
8600GT-re milyen hűtőt lehet rakni?
Nem mintha bajom lenne a mostanival, de valami túlmelegszik rajta és nem a GPU és nem a mem."Ismétlem, csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot. Ön talán ingyen csinálná?"
-
Kaproska
csendes tag
válasz Csiborbogár #8428 üzenetére
Köszi!
Én is valami Zalmanra gondoltam, csak nem voltam biztos benne, hogy rámegy."Ismétlem, csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot. Ön talán ingyen csinálná?"
-
Rick4
félisten
válasz Csiborbogár #8428 üzenetére
nekem viszont a zalmannal az volt a tapasztalatom, hogy a galaxy gyári hűtőjénél talén 2-3 fokkal volt hűvösebb a GPU, mikor a zalmant rátettem...ennek meg kifejezetten nincs értelme. annak a karinak tökmindegy, hogy terhelve 70 fok vagy 80...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz Csiborbogár #8433 üzenetére
a galaxynak egész jó volt a gyárija, tegyük hozzá ingyen..
-
Rick4
félisten
válasz Csiborbogár #8435 üzenetére
nem, miért, számodra ebben az esetben nem létezik másik alternatíva? alapon a gyári/zalman 50/47 fok, terhelve 80/75-76 volt....ilyenről még nem is hallottál, ugye?
-
Csiborbogár
őstag
Már miért ne hallottam volna?
Nekem alapon a gyári 60 fok, terhelve elérte a 82 fokot is.
Vf-900-al meg ugye alapon 35, terhelve 45-50 fok volt.
Létezik más alternatíva. Ezt én is jól tudom, de ajánlani csak azt tudom, amit használtam is...Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit
-
Rick4
félisten
válasz Csiborbogár #8437 üzenetére
és akkor látom, ismételnem kell önmagam, akkor a galaxynak jó volt a gyári hűtője...nálad valami gond lehetett a gyárival, hogy ekkora a különbség..
-
xardas
tag
sztem elbeszéltek egymás mellet. rick4: te egy vf700 -t probáltál nem? mert ő meg a 900-rol beszél. és a kettő közt van annyi különbség.(továbbá nekem is vf700 van a karin és valóban azok a hőmérsékleteg kb amit te mondtál.)
mod: jah és a rosz a gyárija... hát terhelve csak 2 fokkal ír többet, alapon hőfokot meg befolyásolhatja a környezet.
[ Szerkesztve ]
Helyesírási hibák ejtésére minden jog fenttartva.
-
Eagle16
addikt
75-76 fok Zalmannal. Hát ott tuti nem volt jól föltéve, vagy rendesen pasztázva. Én is jártam így, kevés pasztát tettem a Vf-700 alá, és felszaladt akár 70 fokig is a mag....na de most 5V-ról hajtom rendes pasztával, és max. 65 fok a vga úgy, hogy tele van porral szegény Vf-700 bordája. Ennyire azért nem rossz a Vf-700...
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Rick4
félisten
válasz Eagle16 #8440 üzenetére
pedig hidd el, jól volt feltéve, paszta is volt elég. egyszerűen nenyit tudott. egyébként egy vf700 volt, de sztem akkora diffi nem lehet egy vf700 vf900 között nem lehet...
-
Hack3er
őstag
Tudna valaki linekt adni hogy tudnám megcsinálni a Pencil vmodot a giga 8600GT-men?
-
Csiborbogár
őstag
A gyárival semmi gond nem volt. Mindegyik referencia hűtő ennyit tudott.
Ehhez képest tudott a Vf-900-as terheléstől függően akár 30 fok különbséget is.Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit
-
Rick4
félisten
válasz Csiborbogár #8444 üzenetére
rápróbáltad az összes nvidia referenciahűtőt?
-
Csiborbogár
őstag
A 8600GTS-nek egyfajta referencia hűtője van, akárcsak bármelyik más NV típusnak. Márkától függetlenül.
Ezért hívják referenciahűtőnek. Minden más hűtő, ami az NV ajánlásától eltér, az nem referencia hűtő. Világos?
Elég lol ez a kérdés hallod-e?Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit
-
Rick4
félisten
válasz Csiborbogár #8446 üzenetére
azt írtad, mindegyik referenciahűtő ennyit tudott. namost ha egyfajta van, akkor miért mondtad, hogy minden... ezt gondolom úgy jelented ki, hogy mindegyiket felpróbáltad (az öszes 8600as refhűtőt.. ). ha ez nem így van, akkor nem akarok csúnyát mondani, de elég hülyén jössz ki a dologból...egyébként meg csak úgy szerettem volna feltenni a kérdést, hogy még te is megértsd. világos?
és ha eltekintek a ténytől, hogy állításoddal ellentétben mégsem tudhatod, hogy minden referenciahűtőnél annyival jobb a zalmanod, mint amennyivel az eddigiekben állítod, melléteszem a további kérdéseket elkerülendő, hogy kissé hihetetlen számomra az az általad tényként említett dolog, miszerint a jól felszerelt, jól megpasztázott nvidia referenciahűtő és a zalman VF900CU hűtési képességei között 30 fokos eltérés mutatkozna a GPU hőmérsékletben..
[ Szerkesztve ]
-
HUN-HS
csendes tag
Sziasztok!Van egy Gainward 8600 GTS 512mb kártyám.Ehez kb milyen és mekkora táp kell?A régi Codegen 400w-os tápom már szarakodik.Van vagy 4 éves.Minden bekapcsolásnál kiírja hogy kevés a tápellátás.Olcsón és jót.Kinél?Köszi. Amugy a gépemben van még 2gb ram,dvd író.dvd olvasó,egy 430-as celeron 1.8 proci.
-
For357y
aktív tag
Sziasztok! Ne haragudjatok, hogy ha már volt.
Az lenne a problémám, hogy van egy Forsa 8600 GT-m, de rohadt hangos. RivaTunerrel próbáltam levenni a fordulatszámot, de nem lehet, ezért azt szeretném kérdezni, hogy a VGA BIOSában lehet-e ilyesfajta beállításokat állítani? És ha igen, akkor milyen programmal lehet? Előre is köszönöm. Sziasztok!"Az idővel egy úton rohan az élet, De az utat a célig mi építjük meg."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Mini PC
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Társasjáték topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest