- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabis
őstag
Hello srácok
a segítségeteket szeretném kérni mert egy 8600gt-t szeretnék venni és ti mint tapasztalt user-ek milyen márkát ajánlanátok
fő szempont a stabilitás (tuning nem valószínű) ill. a hang
egy megnyerő alany a Gigabyte konyhájáról + egy Noctua ventivel megtámogatva
várom a ti véleményeteket is -
crea1984
tag
hello! az én véleményem (ez nem azt jelenti, h mindinkinek ez lesz ) nekem most leadtek van elégedett vagyok vele a ventije kicsit hangos, de húzható, nálam a galaxy már bizonyitott én mindenkinek csak azt ajánlom, szerintem hihetetlen jo karikat csinálnak, szuper hütéssel. A gigabyte pedig állitolag megteremettet a legjobb passziv hütést, bár tapasztalaotm nincs rola, és én megtámogatnám egy ventivel azt is, mert simán felmegy szerintem 80-90 fokra a borda és azért az már a házban elég nagy hötermelést ad igy szerintem más elem is melegedni fog, nagyobb lesz a házban a hö, de itt van sok 8600gt tulaj szal szerintem mindenki tud mondani a sajátjárol pro és kontra én a passziv hütést mindig kerülöm,de attol lehet jo
-
-
Gabis
őstag
válasz crea1984 #8154 üzenetére
Hello
köszi a tanácsot, mint írtam is tennék hozzá ventit, amúgy nekem egy AC S1 van a karimon szal csak jó véleményem van a passzív hűtésről (jól szellőző ház kell hozzá az igaz)
Galaxy-m nekem is volt és a gyári Zalmi hűtővel tényleg hangtalan volt lehet akkor ennek is megnézem az árát
amúgy találtam még egy passzívat Gainward
ilyen esetleg valakinek? -
kavicssli
addikt
GALAXY PCIe 8600GTS 256MB CoolerMaster Heat PIPE DDR3 1.0ns 30 400 Ft Erről a kariról valami vélemény? jobban megéri pl mint a 20.000ft os sima 8600GT!? Nekem szimpi ez a kari mert pl a 20k-s VGA-nál alapból lekellene cserélni a hűtést ami 5k alapból és szerintem ez az 5k már nem oszt nem szoroz! Szerintem
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
válasz mazda626 #8159 üzenetére
ez aba hogy mindig úgy vagyok vele hogy van egy max kerett most pl 20-22k volt ebből néztem a 2600XT-t..na mondom erre kell hűtés is majd és majdnem ott avgyok árban ha vennék 1 8600GTS mert erre már nem kell költenem... erre meg tényleg ha még +10k kiadnék vehetnék egy 9600GT-t.... és máris ott vagyok hogy nem 20 hanem több mint 40k
Meg nem szeretnék sokat költeni mert úgyis veszít az értékéből mint állat! amire én használnám arra szerintem tökéletes lenne
[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
gtamate2
veterán
Sziasztok!
Most töröm a fejem hogy elcserélném a Gigabyte 8600GT 512Mb GDDR2 ram/silent hűtésű vidkarimat+5k-t adnék egy MSI 8600GTS OC-re megéri szerintetek?
Előre is thx!
*Sn0w
-
kavicssli
addikt
Sapphire PCIe HD2900PRO 512MB 256BIT VIVO LITE 35 600 Ft pont ezt irtamhogy mindig csak 1 kicsivel jobbat és a végén már 8800 Ultra lesz belőle!
Tud valaki jmondani illetve adni egy linket ahol viszonylag olcsón lehet vidkarihoz jutni? (meg esetleg CPU/RAM/Alaplap)
[L:www.chesterfield.atw.hu]innen tudok rendelni mert Debrecenben a legolcsóbb[/L]"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
-
mazda626
addikt
Szerény 8600GE-t másfél év garival mennyiben lehetne elsózni?
-
Joci??
senior tag
Hali!
Az lenne a kerdesem hogy feltettem az xp64bitet es nem tudom feltenni az nvidia drivert ami 64bites xp-re lett tervezve.
valmi hibat kiir es ennyi"Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés."
-
Joci??
senior tag
válasz crea1984 #8183 üzenetére
elso uzenet: The system cannot find the path specified
le okezom es utana meg ez:
unable to open the self/extrancing executable file.
the file is locked or in use by another process. the installation will terminate.
nah ez mi lehet?"Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés."
-
gtamate2
veterán
Ja és MSI 8600GTS OC vagy Ati 2900 Pro?
thx*Sn0w
-
crea1984
tag
nem találja az adott fájlt ezért nem birja megnyitni vagy zárolva van vagy más progi használja. nyersforditásban...elég sok minden lehet az ok, innen messziröl nehéz megmondani probálj meg leszedni egy másikat hátha az jo lesz , de lehet nem telepithetsz mert nincsen jogod hozzá (nem rendszergazdi joggal vagy belépve) egyszerüen csak hibás a telepitö amit leszedtél...sokminden lehet..elsö körben szedj le egy másikat probáld meg azt.
[ Szerkesztve ]
-
FRN
tag
Sziasztok!
Akik Gigabyte kártyában gondolkoznak, azok mindenképpen olvassák el ezt a pár sort!
Vettem nemrég egy zalman hűtős Gigabyte 8600GT-t. A kártya jó is volt, mind az első 3D-s alkalmazásig. (3DMark05) Na ott aztán ciripelni kezdett. Megnéztem a ventit, de nem az adta a hangot. Gondoltam utána olvasok, hátha van valakinek még ilyen problémája.
Hát volt is. Nagyon sok Gigabyte tulaj jelezte, hogy a kártyán lévő tekercsek valószinűleg a rossz lakkozás miatt ciripelnek. Tehát csak lakkozni kell egy kis körömlakkal, és már meg is oldódik a próbléma. Viszont az én kártyám egy napos volt, így inkább bízva a jó szerencsében a 72 órás cserét választottam. Ma elhoztam a cserekártyát. Kibontom, és mit látok? Semmit! Mert hogy a tekercsek teljesen fekete lakk kockába voltak zárva.Szóval, ha jót akartok magatoknak, már az üzletben megnézitek, kilátszik-e a tekercs oldala a lakk alól, és ha igen nem veszitek meg.
Szerintem ezek nem kicsit hibásabb darabok, hanem egyszerűen selejtek, amiről lehagyták az utolsó lakkréteget. Természetesen az új kártya nem is ciripel.
Én hiszek benne, hogy az idegenek köztünk élnek. Ma is csupa idegennel utaztam a metrón...
-
kicsigeri
senior tag
Hali
Valaki meg tudná nekem mondani hogy hogyan lehet megnézni egy Galaxy 8600GT OC-n hogy mejik fajta memoriája van.
Gondolok itt, 1.4ns 1.2 ns 1.0ns esetleg.elöre is köszi
Hali
-
Gabis
őstag
8600GT-hez van valmi ajánlott driver széri vagy csak tegyem fel a legfrissebbet
-
bossvico
senior tag
válasz kavicssli #8158 üzenetére
Nekem ez van, marha jó, és marha csendes.Simán vitte a 800-as gpu és 1800-as shader órajeleket.Bár elég a gyári oc is.
Igaz mostmár cserélném 9600GT-re, csak előbb el kéne sütni.
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- További aktív témák...
- ASUS ROG GTX 1660 Ti
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest