- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
Én tegnap rendeltem pár dolgot, kábeleket és xiaomi 1 dolcsis lámpát, sőt ma is volt 1 dolcsis lámpa. Alapértelmezettként hozta fel az eu expresst, igaz nem vittem végig mert 17 dolcsi lett volna, de felhozta....
Erről beszéltünk tegnap..... majd jól megszüntetik nekünk ezt a szállítási módot (pl paypal refund miatt) oszt nézünk, mint Rozi a moziba.... Tessék. -
RobinHD
tag
sziasztok!
Vkinek van szeptember 20.án GB részéről feladott EU express-es csomagja? (13.án rendeltem 20.án futott ki a GB-től)
Lassan elkéne jusson már a DPD-hez, de még továbbra is csak "Customer data received Southall"Privátra illik válaszolni! :)
-
bul07
nagyúr
válasz sepsi0 #19656 üzenetére
Vagy simán bebukott a sok rendelés miatt, és húztak egy határt ami felett nekik is jobban megéri foglalkozni az egésszel
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Kisbatyu75
tag
Egy rendelésem nyomkövetésének a vége így néz ki:
2017-09-15 17:44 Parcel is handled
2017-09-15 16:16 Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.
2017-09-15 07:51 Departure to country of destinationEbben mit jelent a Parcel is handled? Mert én nem kaptam meg a csomagot. Belga posta, LVS kezdetű nyomkövetési számmal, amit a magyar postán nem is tudok ellenőrizni.
mobil: Xiaomi Mi 9T PRO; PC:intel i7-7700
-
viktorhu
veterán
válasz Kisbatyu75 #19662 üzenetére
Megérkezett Belgiumba a csomagod.
-
Bornie127
senior tag
370$-os rc autónál sincs már eu express. Tudtam én. Amire meg tudnám venni már nem lesz ilyen lehetőség....
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz Bornie127 #19666 üzenetére
Xiaomi purifierre 2 usd volt az EU ex, mont meg 47 dollar a legolcsobb posta. Es meg ugye rajon ami rajon. Buktam en is. Meg varok ugyis par csomagot, szerzek meg 10 dollart ertekelesekkel, remelem addig visszakerul, kulonben eselytelen lesz elkolteni tobb ezer pontot aprosagokra
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
RobinHD
tag
válasz RedCactus #19669 üzenetére
Megteszed, ha a 21.ei csomagod trackingje frissült és átvette a DPD Angliában, megírod itt a fórumon/esetleg üzenetben? vagy rosszabb esetben a 27.ei beelőzné a 21.ei-t azt is?
ahogy olvastam többeknek a 10-14.ei csomagjaik már befutottak, sőt kézbesítve lettek. csak bennem is bennem van a félsz, hogy úgy járok mint többen az aug végi rendelésekkel :/
Privátra illik válaszolni! :)
-
ssid3956
tag
Ma végre megmozdult a szeptember elsejei rendelésem. Most Hinckley-ben (GB) van. A következő értesítést akkor kapom, amikor a Budapesti depoba megérkezik? (A célállomás Szolnok)
Más kérdés: A vámolás során mennyire forgatják át a doboz tartalmát? Egy 3D nyomtatót rendeltem jó lenne ha minden apró alkatrésze megérkezne...
-
wierra
senior tag
válasz ssid3956 #19672 üzenetére
Ha tudnád milyen kiképzést kapnak a csomagok szállítás folyamán...
Nem azon aggódnál, hogy vámoláson mennyire forgatják át azokat.[ Szerkesztve ]
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
aytukabozs
addikt
-
retesz147
addikt
válasz aytukabozs #19676 üzenetére
Azt hittem kinyitja hátulját, majd bő gázzal elindul....
Lehet jobb lett volna[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
Krogoth
senior tag
Besz@rás.
Itt van a kezemben egy csomag, már kibontottam, de nem tudom mi volt benne.
LVS kezdetű TN rajta, de olyan belga postás csomagom meg nincs, aminem ilyen száma lenne, mint ami a csomagon van.
Név, cím minden más stimmel... -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Mi a helyzet akkor ha a megadott végső határidőig nem érkezik meg a Belga postán keresztül a csomagom?
Mik a lehetőségeim? Kérhetek teljes visszatérítést? Pl. PayPal -ra?
Járt már vki hasonló helyzetben?Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
bul07
nagyúr
válasz Krogoth #19682 üzenetére
Csak nem
10 Second Tom, nem hagyhattam ki
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
wierra
senior tag
válasz ssid3956 #19677 üzenetére
Úgy vélem, hogy a logisztikai cégek azért odafigyelnek, nem ütik-vágják úgy a csomagokat, mint a posta. Amit eddig futártól vettem át, mond-mind sértetlen csomagolású volt.
Annyira azért nem kell parázni.
Csak gondoltam, kicsit adom alád a lovat..."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
őstag
válasz aytukabozs #19676 üzenetére
Miért nem billencses a kocsi platója? Akkor még egyesével sem kellene ledobálni!
-
bul07
nagyúr
válasz wierra #19684 üzenetére
Szerinted
Én pár éve a saját szemem láttam két DHL-es kocsi egymással seggel és dobálták át a csomagokat az egyikből a másikba, volt ami kocsi mellé ment
Vagy mikkor az én csomagomat keresi a többit meg rugdossa arrébb
[ Szerkesztve ]
-
qqzs
őstag
Na ennek annyi!!! Nekem teljesen eltunt az eu express. tegnap este meg rendeltem egy nagyobb csomagot ma meg kampec. 2-300 dollaros szalitashoz sem ad. Ad viszont DHL (HK), DHL(EXT) ingyenes 3-7 napos szallitast ilyen erteknel
Arra kivancsi leszek hoyg ategnap eu expresszel rendelt csomagomat hog yadjak fel, mert meg nem postaztak
Johir: megjott a 30adikai eu express rendesen ahogy kell ees elindult a tobbi beragadt csomagom is
[ Szerkesztve ]
Eladó: GTS450
-
cidalain
veterán
Nem mindenhol tunt el, erre a tabletre meg van EU express
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
bul07
nagyúr
válasz cidalain #19688 üzenetére
Ki tudja mi a rendszer
Nálam ennél a 47$ telefonnál is megvan( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Ez ilyen, aksi mellé se lehet semmit tenni
A linkelt telefon mellé bedobtam még egy telefont és
EU Express 10 - 25 business days $0.66[ Szerkesztve ]
-
toyee09
csendes tag
Teljesen egyetertek Veled! 6000 ft kb a semmiert! Rendeltem dhl Eu-val es ahogy elindult a csomagom maris kuldtek hogy kuldjem be Paypal szamlat, utalast, csomag tartalmat! Szoval DHL EU nem jelenti hogy vammentes vagy afa mentes!!!! Csak azt nem ertem miert kerul 2x tobbe a Dhl Eu mint a tobbi Dhl szallitasi mod! Erre senki sem tudja a valaszt!
-
Arcképgyáros
2017-09-29 01:15 Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.
Esélyes, hogy ma hozza a postás?
[ Szerkesztve ]
-
aytukabozs
addikt
válasz toyee09 #19692 üzenetére
Nem a semmiért fizeted.
Már le is írtad hogy miért.
Egy működő infrastruktúra igénybevételéért.
A posta is elkér 2500 forintot arra hogy miután az országba ért a cuccod, és 1-2-4-sok nap után előbányásszák valami csomaghalom aljáról, megkezdjék a vámkezelést.
Ezzel szemben a DHL a csomag fizikai hollététől függetlenül már röptében vámügyintéz, saját vámügyintézőkkel.
Na ezt fizeted meg.Továbbá. Ahogy már felettem is írták, az hogy vannak emberek akik informálódás nélkül csak rendelgetnek bele a vakvilágba, az NEM a DHL hibája, csakis a hebehurgya rendelőké!
Csak itt a fórumon van minimum 3-4 topic ahol eligazítottak volna mibe is kerül a DHL, és netszerte meg több ezer...
[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
sepsi0
őstag
válasz -secret- #19696 üzenetére
Ezt a belga postás csomagot 26-án vettem át, de ez futotta a legrosszabb időt:
2017. 08. 30. 12:06 - Track added
2017. 08. 31. 8:02 - Item is announced / bpost received the information
2017. 08. 31. 9:02 - Item is ready for transport
2017. 09. 01. 13:00 - Arrival at facilities
2017. 09. 01. 13:00 - Arrival at export hub
2017. 09. 15. 7:51 - Departure from office of exchange
2017. 09. 15. 7:51 - Departure to country of destination
2017. 09. 15. 16:16 - Item in delivery
2017. 09. 15. 16:16 - Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days
2017. 09. 15. 17:44 - Parcel is handled[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz toyee09 #19692 üzenetére
Persze a magyar dhl alkalmazott meg levegot eszik, es teljesen rendben van neki hogy melozik napi 8 orat, es nem kap fizetest. Hogy ez ne igy legyen azert fizeted a 6000 forintot.
Nem kell erteni miert dragabb a DHL Eu, mint a tobbi. A parasztkenyer is dragabb, mint a tecsos kenyer, kilo-kilo pedig mindegyik. Multkor vettem, es meg paraszt sem volt benne. En sem ertem, de a vilag ugy jo, hogy nem ertunk mindent. A baj az, ha prekoncepciokat, teoriakat allitunk fel tudas nelkul. Te azt gondoltad, hogy biztos azert dragabb, mert akkor nem kell ra itthon fizetned. Hat ez egy hibas gondolatmenet volt.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Arcképgyáros
Mindegy akkor nem is reménykedek. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs