Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kenccsi

    tag

    válasz Gaberiellb #29610 üzenetére

    Hali, nekem jelenleg ilyenem van.. szervizben. 1 éve vettem, azóta több mint 4 hónapot volt szervizben, először furcsa elektromos zizegő hangja volt, akkor kiderült, hogy a mélynyomó hangszóró része bevolt horpadva, 1.5 hónapot volt szervizben, majd mikor visszakaptam a zizegő hang nem távozott, visszavittem azt mondták ők már biz nem hallják de szívesen elküldik még egy hónapra, ha nekem attól jobb lesz. Késöbb pixel hibával vittem be, mivel volt rá külön vásárolt garanciám, megint eltűnt egy jó 1.5 hónapra, majd vissza kaptam, bekapcsoltam és ugyanúgy ugyan ott volt a pixel hiba. Visszavittem, hogy valami itt nem oké, majd most épp 4. hete van megint szervizben panel cserén.

    Magyarul a szervize a Lenovo gépeknek Magyarországon sajnos szar.
    Emellett, ha még ki kell emelnem valamit, akkor a billentyűzete, az pont egy év után kezdett el, hogyis mondjam nem voltak a gombok olyan stabilak mint vásárláskor, space bar nyikorgott a sokat használt felén stb. Pár funkció gomb már vásárlás után közvetlen be-beragadt néha, olyan volt mintha nagyobb lenne maga a billentyű mint a vályat amiben mozog.. A külső aluminium anyag nagyon durván gyűjti az ujjlenyomatokat, karcokat. Sajnos én letörölni se tudtam róla semmivel. A gumírozott műanyag csukló támasz rész egy-egy izzadósabb gaming alatt elég undi tud lenni, de ez legalább nedves törcsivel könnyen tisztítható.
    3.2 kg-os súlyával elég nehézkes, amire úgy legyint az ember, de mikor cipelni kell mégis, azért leesik miért sorolják a súlyt az ellenérvekhez.

    Na ezek a rosszak

    A jó:
    Játékokban a teljesítmény szerintem nagyon jó, általában maxra tekerve, vagy nagyon megterhelőeknél kicsit ezt azt visszább véve 45-60 FPS között simán el volt, (Most a megterhelőbb játékokra írtam az fps-tde általában nyílván ennél is jobb). A hűtést nem gyakran de amikor csekkoltam 76-83 fok (gpu) között mászkált max, szerintem elfogadható érték, ilyenkor viszont beindul a hűtés, ami mivel korábban nem volt laptopom, viszonyitási alap híján azt mondanám nem túl hangos, de azért nem is a kellemes kategória (Sőt emiatt az utóbbi pár hónapban, próbáltam lockolni 30FPS-re a játékokat, mivel nekem úgyis teljesen élvezetesek (na nem az fps-ek, de úgy minden más) de legalább ilyenkor majdnem full kussban van a gép).
    A kijelzőjének a színhűsége elvileg nem túl jó, gyakorlatilag játékokban, teljesen élvezhető sose mondtam volna, hogy itt valami nem oké, kivéve amikor a szerkesztett fotómat viszont láttam más kijelzőn, na akkor esett le miről beszélnek a tesztek..
    A tapipadja elfogadható, ha hosszabb ideig kell használni kissé idegesítő, olyan mintha lenne egy kis késleltetés, amit te tapizol és amit látsz a kijelzőn között. A hangzása a dolby atmos és JBL hangszórók miatt szerintem nagyon baba (mármint azért nyilván egy laptoprol van szó, de ilyen hétköznapi, munka közben zene hallgatásra, sorozat nézésre teljesen élvezhető.)

    Nagyjából ennyi amit kiemelnék, összefoglalva pedig: Ha nem lenne a szerviz olyan amilyen, illetve a billentyűzete jobban bírná a kiképzést (pedig én marha gyengéden bánok minden ilyen eszközömmel)
    azt mondanám, jó vétel. Főleg ennyiért, az enyém 1 éve jó 60e-rel drágább volt. De ezeknek tekintetében azt mondanám csak saját felelősségre. :D

    Helyesírás miatt ne haragudjatok, telefonról nem az igazi, gép híján.. :DDD

    Üdv,

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák