- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaroslav
aktív tag
válasz Darth_Revan #27099 üzenetére
Mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget!
Megfogadom a tanácsot!
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt két nem fogadott hívása Chuck Norristól.
-
Darth_Revan
veterán
Na jól van, eljött az idő hogy dobjam az ötletet hogy Lebovo y720 laptopom legyen.
Hazahoztam a csere gépet és mit látok azonnal ahogy ránézek a kijelzőre sötét szobában?
1) a csikozodas jobb oldalt nem látni, viszont cserébe bal oldalt még jobban látható mint az előzőnél
2) a kijelző bal oldalán egy szabályos kör alakú beeges van:Ilyet sem láttam még sose ... Csikozodas is újdonság volt, de az a szabályos kör tényleg meglepett, ilyenre nem is számítottam, elképzelni sem tudom hogy keletkezett.
A boltban be lett kapcsolva, de persze az a megvilágítás mellett esélytelen ezt meglátniNagy kar, mert 320k-ert senki nem ad ilyen hardvert (kijelzőt leszámítva)
[ Szerkesztve ]
-
kentucky
őstag
válasz Darth_Revan #27103 üzenetére
Hát ez kegyetlen Vidd vissza és vegyél egy GE63VR-t
-
Muerte
Topikgazda
A "sarki fények" sem semmik rajta
-
PR0JECTNR56
addikt
Ezen a ponton tégy magadnak egy szívességet és ne vásárolj Lenovo-t ebből a szériából, ez borzasztóan néz ki.
-
gurubefree
senior tag
Na .... csak sikerult szereznem egy 13 r3-t !!!
i7 7700hq
gtx 1060 6GB
Oled QHD
16GB Ram
256GB m.2 ssdEs meglepetesemre 3 ev Dell garancia ami maga tobb mint £300! Igy volt £1200 .
Xiaomi Redmi Note 5 Plus ( xbox one x , xbox live : ExistedName )
-
cyberkind
félisten
válasz gurubefree #27107 üzenetére
Honnan sikerült ilyet szerezned?
-
Soucaller
tag
válasz gurubefree #27109 üzenetére
Sajátomhoz egy éveset kértem, lehet hosszítani vásárlás után is ?
-
nagyúr
Jézusom! Ez elég durván néz ki
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Pocok256
veterán
válasz gurubefree #27107 üzenetére
wow az úgy elég jó ár érte grat hozzá
(#27112) KillHates
Azért azt tegyük, hozzá, hogy nagy záridővel van fotózva ezt normál esetben szabad szemmel nagyon nem így látod.(ugyebár ha nem téved ? )
[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
whited
addikt
Üdv urai
Ezért az árért bele szabad ugrani egy ufóba? (Akkut is vennék bele később meg némi ramot)
https://hardverapro.hu/apro/dell_alienware_m15x_r2_gyonyoru/friss.htmlBocsi, telefonról vagyok
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
nagyúr
-
x_o_n
veterán
Ha már szoba került az MSI... ez is jó modell?
MSI GE73VR 7RF elég jó árban van szerintem kb 400k17,3 „Full HD 120Hz 3 ms, Core i7-7700HQ, GTX 1070 8GB, 16GB RAM, 1000 GB , FreeDOS.
kérdés hagyományos méretü ssd belemegy?win7 felrakható rá vajon vagy ez is a beteg csakazértis csak w10 mert niukudriver -
kentucky
őstag
Amúgy van aprón egy Omen 17,3 1070-nel 315-ért, csak a kijelzőjében van egy kis hiba
-
nagyúr
válasz whited #27118 üzenetére
Hogyne, a GTX560 eleve kisebb disszipációjú...
Az sok mindentől függ! Nem lesz egy maraton futó, de egy-két órát biztosan elkocog
Akkut meg után gyártottat vegyél, pár ezerért már kapni hozzá!Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
kreten67
senior tag
válasz whited #27115 üzenetére
Sajnos ez nem FHD kijelzővel van szerelve hanem csak HD+ al és az eladó bármennyire is el van tőle ragadtatva az a kijelző egy szarkupac. Sajnos a kijelző cseréje FHD-ra csak komplett felsőrész cserével oldható meg.
Bármilyen videokártyát megzabál a gép és nem kell a ventilátorral se okoskodni,mert mindegyiket helyesen vezérli alapból. Én ilyenbe raktam már gtx970m vgát is ,de a hűtése nem volt megnyugtató,mert a 80-fok fölé is ment a nyári melegben. A 100 wattos kártyákkal nem igazán boldogul,de egy kis negatív tuninggal már használható benne akár a 970-is. Nekem most is van egy ilyen gépem amiben a hozzám küldött MXM vgá-kat szoktam tesztelni javítás után. Én tavaly előtt vettem valakitől itt a hardverapron 50e ft-ért FHD i7 820m procival és rossz akkuval (a jó akku beszerzése nem is egyszerű és olcsónak se mondható kb 20e-ft) videokártya nem volt benne,de kaptam hozzá egy 7970m vgát amit rossznak hittek,mert valamiért nem akart benne működni ,de egy AW m18x r2-be a mai napig müxik és 45-ért elvitték az ATI vgát ,így mondhatni 5e ft-ba maradt nálam az AW m15x r2. Az mindenesetre érdekes ,hogy az ATI 7970m nem működött benne,ellenben mindenféle MSI vagy Clevó vgát elfogad bármilyen bios legyen rajta. A 970 és 980m is mindenféle trükk vagy bios babrálás nélkül egyből indul,de azon se lepődnék meg ha egy 1060 elindulna benne ,bár ezt én még nem próbáltam. -
Darth_Revan
veterán
válasz KillHates #26937 üzenetére
Picit megkésve, de ha valaki mégis folyékony fémet tenné rá, annak milyen következményei lennének hosszabb távon ?
Csak azért mert vannak akik 8950hk-val használnak conductonaut-ot és nem panaszkodnak. Gondolom nem csak a 8750h érintett.
Azt még nem is említve hogy laptopszalonnal +12k-ert lehet kérni a 8750h procis gepbe is conductonaut-ot.
Vagy gyakorlatilag +12k-t fizetnének meg a userek egy szolgáltatásért ami a) kinyirja a gépet b) pár hét hurcolas után elveszti a hatásfokát? -
Muerte
Topikgazda
válasz Darth_Revan #27125 üzenetére
"Csak" 12k egy pasztázás?
A hurcolászástól miért vesztené el a hatásfokát? Nem tudom mire gondolsz,de ha normálisan van megcsinálva,körbemaszkolva stb.akkor egy évig garantáltan tartania kell azokat hőfokokat amiket az elején tudott produkálni.
Hátránya annyi hogy megmarja a hűtő felületét,a rezet is nem csak az Alut,elég nagy meló felpolírozni utána és maradhatnak apró kis "lyukak" a hűtő felületén.
GPU-nál nem igen hoz javulást,procinál annál inkább.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Muerte #27126 üzenetére
Már több 8-ik generációs gépnél kértek Condoctonaut-os "pasztázást" amit vissza kellett mondanom, mert szemmel láthatóan domború a flipchip (mag) a procin és mivel a Condoctonaut higany-szerű folyadék -azaz ún. nem nedvesítő folyadék- jobban tapad saját magához, mint a hővezető felülethez. Így idővel, ha a procin "billeg" a hűtés amikor hurcolva van a gép, nem fog érvényesülni a kapillációs hatás és nem fog visszafolyni a Condoctonaut a proci és a hűtés közötti résbe, hanem -magát jobban szeretve- kis golyócskákban fog "kigyöngyözni" a flipchip szélén. Persze ez az állapot -mármint a domború proci- nem ideális állapot a kerámia alapú paszták esetében sem, így gyaníthatóan azért ott is lesznek idővel problémák...
próbálok majd videót feltölteni, vagy anim gif-et csinálni arról, hogy azért nem egyszerű a helyzet!
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
x_o_n
veterán
Van valakinek esetleg Acer Predator Helios 500 ?és tudna megosztani tapasztalatokat róla?
-
ugforma
tag
Sziasztok. Gaming notebook vasarlas elott allok es csak 120hz johet szoba, az alatt semmikepp!
Tudnatok ajanlani parat? 350k korul gondolkodtam. Teljesitmeny a fontos szamomra a design az akkurol mukodes es az ilyen dolgok nem erdekelnek.Nezegettem ugyan de rengeteg van hasonlo specifikaciokkal.
Ami elony: 120hz,i7,1050 ti, 16gb ram. -
őstag
válasz ugforma #27137 üzenetére
1050 Ti hogy fog kihajtani 120 at ? Értem én hogy minimumon fogsz játszani multiba de mi hajtja ?
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
törölt tag
Sziasztok, egy kis kérdésem, lenne, szerintetek miért van az hogy mindegy melyik kerül fel minden egyes nvidia driver frissítéssel romlik a teljesítmény vagy ha az nem akkor meg nem tudom szabályozni a v-sync ki be kapcsolást a játékokban? Konkrétan állandóan lekapcsolt fullHD-ra, illetve 60 Hz-re mindegy mit állítottam be a monitoron vagy a játékban csak konstans 60 fps-em volt, nem tudjátok miért szarakodik minden driver cserénél így?
jelenleg visszatettem 388.31-et most minde oké, de kezdetben a külső monitort nem akarta felismerni. -
x_o_n
veterán
válasz Raymond #27143 üzenetére
köszi ezt én is néztem,igazábol a döntés a nehéz nem tudom melyik a jobb választás
MSI GE73VR 7RF Raider (1444eur ) vs Acer helios 500 (1594eur)MSI GE73VR 7RF-042DE Raider, Gaming Notebook mit 17.3 Zoll Display,
i7-7700 Prozessor, 16 GB RAM, 256 GB SSD, 1 TB HDD, GeForce® GTX 1070, win10Acer i7-8750H 2,2 GHz (akár 4,1 GHz-ig)
43,9 cm (17,3 ") Full HD LED háttérvilágítású kijelző (1920x1080)
16 GB DDR4 RAM memória
Merevlemezek: 256 GB SSD, 1000 GB HDD
Nvidia Geforce GTX1070
win 10 -
consono
nagyúr
válasz Dhampir #27141 üzenetére
Ebben nagy az igazság... Gamer notebook ide vagy oda, nem csak játszunk a géppel, jó a magas frissítési ráta a mindennapokban is...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Darth_Revan
veterán
Aki vekony es konnyu gtx 1070 laptopot szeretne mostanaban venni, annak erdemes ranezni a Media Markt oldalara, mivel jelenleg a GL703GS-t 585.000 Ft-ert adjak.
Ez 60.000 Ft-al kevesebb a legolcsobb Arukereso-s arhoz kepest.Tudom, tudom, gl laptop, de alulfeszelessel es Kryonaut pasztaval vissza lehet fogni a megvadult cpu homersekletet.
Mivel senkinek nincs egyik se (meg) a topikbol, ezert a tesztek alapjan elonye a Helios 500-ashoz kepest:
- alacsonyabb ar (585k vs 730k)
- jobb kijelzo (3 ms valaszido+97% sRGB+0.39 black level VS 9 ms valaszido+91% sRGB+0.70 black level). Kulonbozo muszerekkel lettek merve, igy van bizonyos hibafaktor, de a lenyeg: a gl703gs-ben levo panel gyorsabb, szebbek a szinek es a fekete tenyleg fekete es nem szurkes.
- picit stabilabb a cpu orajel es tobbszor van 3.9 ghz kozeleben, mint a Helios eseteben (tesztet elmezve ha bekapcsoljuk az overboost modot, akkor fixen veri a heliost es allandoan 3.9 ghz megvan)Hatrany:
-gyengebb hutes, a cpu eseteben ujrapasztazas es alulfeszeles kellSzerintem egy ujrapasztazas akarmennyire kellemetlen, de 145k sporolast a Helios-hoz kepest meger
Kijelzobol ugyanaz a panel van benne, ami az 1 misis G703GI Chimeraban is. Mas laptopban jo ideig nem lesz ilyen panel, mivel ez az AUO es az Asus kozos fejlesztese.
[ Szerkesztve ]
-
5766
csendes tag
válasz Darth_Revan #27147 üzenetére
Szia!
Azt hiszem nekem már mindegy, megvettem.....
A HELIOS 500-at.[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
Tudnal csinalni par screenshotot komolyabb jatekokbol (Battlefield 1, Rise of the Tomb Raider, Witcher 3, stb) ultra beallitasokka+predator sense-ben oc beallitasokkall ugy hogy latszodjon MSI Afterburner eredmeny a sarokban cpu es gpu homersekletekkel ES cpu es gpu orajelekkel? (Meg persze framerate is latszodjon)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Formula-1
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest