- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázzs
senior tag
válasz Medocsabi #15699 üzenetére
Medocsabi: nem tudom a belső beni különbségeket, itt egy jó kis repaste how to [link]
SW Battlefront, Fallout 4 és Ghost Recon Wildlands van fenn, huzamosabb idő után sincs a gpu 80 fok gyári pasztával.
spanglee001: ilyen az élet sajna, nálunk minden később elérhető és csak jóval drágábban
-
addikt
válasz spanglee001 #15697 üzenetére
Látom nem teljesítettem rosszul ahogy a pontszámodat nézem, vagyis minden rendesen működik. Csak nálam van némi tuning pluszban, hogy megnyugtassam magam, mindent megtettem, ezért több picivel. (100/300) Ezzel még atom stabil, és nem melegszik túl. Az is igaz nem sokat számít, a pascal szépen szopat mindent. Korábban azt gondoltam az 1060-ashoz közelebb parkol a 980, de tévedtem.
(#15699) Medocsabi: Lassan neked is muszáj lesz fejleszteni, rossz hatással vagyunk rád.
[ Szerkesztve ]
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)
-
echterion
nagyúr
Csak a teszt erejéig. WoT és WoW nem igényel ekkora erőt. Csak kíváncsi voltam, mit tud a kicsike, ez így közel egy alap 1070-es teljesítmény, ha jól számolom, ami még szimpatikusabbá teszi a masinát.
(#15669) Darth_Revan: Sajna hiába állítottam be driver-ben, meg WoT-ban is az általad lírtakat, továbbra is 100 felett pörög az fps. Na, de ez legyen a legnagyobb bajom. A 970m-mel néha gondolt egyet, és csak 49-et tolt ki magából, máskor meg fix 60-at. Ez mindenképp előrelépés.
-
Sordoran
addikt
válasz Medocsabi #15699 üzenetére
Nem igazán volt nagyobb tesztnek kitéve. Szombaton lett meg, azóta overwatch-ot toltam hosszabban, de asztalon, és nagyon minimális langyosodást éreztem csak. Hőfokot nem figyeltem, de majd hétvégén megnézem. Amúgy gondold meg a vásárlást, mert azért ebben csak TN panel van. Én nem vagyok érzékeny rá, főleg, hogy nincs mivel összevessem itthon, de IPS után biztos feltűnne. Pár hónap és jön a 7577, a kasztni ugyanaz, csak már IPS fullhd-n is, elérhető lesz bele 1060 is, és kisebb az akksi, de lesz USB Type-C.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Darth_Revan
veterán
válasz echterion #15707 üzenetére
Sajnos akkor valami szoftver hiba van. Igy a G-Sync nem aktiv es toredezik a kep+mikroszaggatast sem simitja a G-Sync.
Jatek full screen megy vagy windowed?
Alapbol mar mostani drivereknel ilyen beallitasok kellenek:
G-Sync bekapcsol NVCP-ben (full+windowed nalam)+NVCP-ben a V-Sync legyen "Use the 3d application settings" +jatekban V-Sync bekapcsolvaHa e mellett a jatek a megis a monitor kepfrissitesenel tobb fps-t nyomna ki, akkor nalam ez hozta helyre (sajnos regebbi jatekok eseteben talakoztam mar ilyen buggall):
G-Sync bekapcsol NVCP-ben (full+windowed nalam)+NVCP-ben a V-Sync legyen "ON" (eleg ha program settingsnel csak a wot.exe-re allitod be) +jatekban V-Sync kikapcsolva
NVCP-ben es jatekban is he legyen egyszerre aktiv a V-Sync.
Ha ez semi segit akkor driver csere. Ha nem szeretnel mikroakadast es keptoredezest, akkor probalkozni kell mas driverrel, foleg ha mar kifizetted a G-Sync-et akkor hasznald
G-Sync a minimalis kepfrissites folott es a max kepfrissites alatt aktiv.
Azaz gyari beallitasok mellett a te esetedben akkor aktiv a G-Sync ha a jatek 30 fps es 75 fps kozott mozog.
Driverbol a legfrisebb nvidia drivers hasznalod? Lehet erdemes lenne kiprobalni az Acer oldalalor elerheto lefrissebbet. Regebbi mint az nv oldalarol szedett de egy wot-nal vagy regebbi jateknal szerintem KB semmi jelentosege nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
válasz Darth_Revan #15710 üzenetére
Az kimaradt hogy NVCP-ben hogy allitottad be a gsyncet? Csak full screen vagy windowed+full screen?
Ha sikerult megcsinalni a gsyncet akkor johet a kiserletezgetes a 100hz-el
[ Szerkesztve ]
-
phobeus
aktív tag
Na, vegul alienware 15 R3 lett a vege 6700HQ 1060 comboval, TN paneles 120hz es kijelzovel. Holnap erkezik a kis draga, ugyhogy nyomok en is egy tesztet estere
LG Nexus™ 4
-
phobeus
aktív tag
válasz Darth_Revan #15714 üzenetére
Igen mindenkepp ez volt a legjobb valasztas g-sync miatt is betekintesi szog nem fog a foldhoz vagni ugyis elotte ulok majd 😍 koszi szepen.
LG Nexus™ 4
-
echterion
nagyúr
válasz Darth_Revan #15710 üzenetére
Köszi a tippeket, az jött be végülis, hogy a v-sync bekapcs. az NVCP-ben manuálisan, csak ennél a játéknál, illetve játékon belül is bekapcsolva hagytam a v-sync-et. Full screen-en szoktam játszani, ablakban mindig leesett korábban az fps.
(#15712) Tufa_: Most ezt mé' kellett? Már azt hittem, kis tuninggal lett egy 1070-es laposom. Belelógattad a kezem a bilibe.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Szerintem az ősöreg driver lehet 382.05 van fent nekem, Neked meg a 385.69.
Az első tesztet sikerült a 130W-os utazó táppal csinálnom azért lett olyan kevés
Meg az is gyanús nekem, hogy 60 fokos a GPU-CPU duóm... Ahogy elnézem a Te eredményed, az a normális hőfok...Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Medocsabi
addikt
Ilyen gépet hajt valaki? Noticsekken olvasgattam mit írnak róla,de érdekelne egy személyes vélemény is a gépről
-
phobeus
aktív tag
jézusom majdnem másfél GB ez a superpositions benchmark? akkor majd csak később posztolok, mert itt uk-ban olyan net van, hogy holnapra se jönne le
LG Nexus™ 4
-
addikt
-
-
addikt
-
petterinho83
csendes tag
Megjött az USA-ból a garanciában cserélt Asus G752. Hát jóval nagyobb mint a GL502VS volt de ha ez az ára a tartósságnak akkor elfogadom, hogy kevésbé hordozható. Megpróbáltam betenni a GL502-höz vet laptop táskába ami elméletileg 17”-ig jó, de esélytelen volt
Alapvetően elégedett vagyok, meg a kijelző is 75HZ-es a GL502 60HZ-es kijelzőjéhez képest DE a “bleeding” egy ponton (jobb alsó részen) nagyon zavaró.
Garanciában visszaküldhetném megint de az előző laptop is 4 hónap alatt lett lett kicserélve, és még egyszer nem akarom visszaküldeni mert együtt tudok vele élni és még így is sokkal jobbra cserélték.
Úgy tudom, hogy kijelző keret módosítással lehet javítani a helyzeten, esetleg tudtok valakit javasolni aki ebben járatos és megbízható?
Köszönöm szépen előre is!
-
eeeasy
csendes tag
válasz spanglee001 #15728 üzenetére
AW17R4 + graphics amp, a 1080 hibrid vizhutessel.
-
spanglee001
addikt
igen nekem van ilyen viszont ebbe a vinyót rakd, mert úgytudom ennek lassabb a vezérlője, a mostani vinyó helyére rakd az ssd-t.
egyszer vittem találkozóra a lapost arról ment a zene, 5perce nyomkodják mire megkérdezik hogy miért nem nyílik a meghajtó tálcája?
[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
addikt
válasz spanglee001 #15737 üzenetére
Rendben, köszi!
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)
-
addikt
válasz Balázzs #15739 üzenetére
Estefele megpróbálom szétkapni a lapost és behelyezni a helyére. Akkor közönség szavazás kapcsán egy terrás hdd fog benne csücsülni. Így össz visz 4TB talán elég lesz egy időre. CD, DVD, BluRay írásra meg ott lesz a külső íróm, ha arra vetemednék, de már nem hiszem.
(#15741) Medocsabi: Karácsony előtt december elején nézegess az Ebay-en. Én így vettem az enyémet. Na jó, elavult, régi vagy több éves cucc, de újonnan vettem és nagyon olcsón. Ki tudja mit találni majd akkor áruházi akciósan.
[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
válasz steelsec #15748 üzenetére
Hát én így nem látom értelmét a tuningnak, ha csak egy pillanatra rántjuk fel "valameddig" és megnézzük kibírta-e vagy sem. Mert végül is minek, ha nem valós. Valós akkor lenne, ha mindig rendelkezésre állna az a teljesítmény többlet mindenféle piszkálás nélkül. Bírja és tudja, na ez akkor ennyi, ez van, ennyit adtam még hozzá. Persze tudom a használat alapon is el vesz az élettartamból, öregszik mint mi, ki mennyit tolja és milyen hőfokon.....és vajon jó-e a kártya karmája. Ott sem egyforma minden. Van pár tényező.
Egy dologtól viszont kirázna a hideg, ha húzás közben araszolva meglátnám a határt, festék cseppek, fagyás.......éppen ezért maradok arany középnél, amolyan legyen is meg nem is, beérem kevéssel. És ha majd egyszer tönkremegy a kártyám (mivel nálam cserélhető, ezért lehetnék merészebb) veszek másikat vagy sem, akkor el fogom dönteni, de addig is legyen maximálisan kihasználva. Jó az a pár + fps mely mindig a szemem előtt van.
-
spanglee001
addikt
esetleg van már valami pletyka/teszt/infó a chimera-val kapcsolatban?
[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Energiaital topic
- Gumi és felni topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- E-roller topik
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest