Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tigerclaw

    nagyúr

    Bocs hogy visszatérek ezzel a kérdéssel máshogy megfogalmazva, de nehéz/lehetetlen kiválogatni a valódi szakembereket a kuruzslóktól, vagy azoktól akik csak el akarnak adni valamit drágán, beleértve a cipőgyártókat is.

    Ha valakinek volt itt a fórumon plantar fasciitis-e, supinálo-neutral lábtartással és javult az állapota egy cipőcsere után, mit érdemes keresni egy cipőben?

    Nem egy cipőtől várok csodát, tudom hogy valószínüleg nem a meglévő cipőim okozták a problémát, vagy legalábbis nem azok a kulcsproblémák csak olyan cipőt keresek, ami elősegítheti a gyógyulást, a tovább rontása helyett.

    Sok helyen olvasom, hogy minél puhább, sokat tompító talpú cipő a jó irány, más azt mondja hogy a pont az nem jó. Utóbbi azt is mondja, hogy fontos hogy a lábujjaknak legyen jó széles hely, elterülni, ami logikusnak is tűnik. Ahogy néztem nálam inkább a sarok éri el először a földet, így talán nagyobb drop kellene, más meg a zerodrop-ban hisz.

    Mondhatni minden és annak az ellenkezője is javasolt, mert az Internetről beszélünk ezért kérdezném, hogy akinek elsőkézből van tapasztalata, neki mi jött be?

    Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Új hozzászólás Aktív témák