Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LanyUs

    senior tag

    válasz tomcica #88930 üzenetére

    Akárhogy is, de a 185, mint pulzuslimit még soha nem lett megdöntve. Se Borvidéken, se 38 fokban, se 5k felmérőn, semmikor. És ez bizony pontos övvel lett mérve Szilveszter napján. Folyamatosan kúszott fel 172-ről egyenes vonal 191-ig. Összeszűkült a táj és csak arra koncentráltam, hogy leadjam a max erőt és toljam a Dórikát, ami a csövön kifér. Egyedül Őt hallottam csak, amikor beszélt hozzám. Papi poénra vette a végén, még futott is szembe velem, de nem is vettem észre. Igaz arra is figyelni kellett, hogy ne lépjek rá a babkocsi hátsó tengelyre, mert akkor bibi van :) 100% koncentráció. Rekortánra fordulva hazai pálya már csak befutni kellett. Nem néztem hátra, ahogy tanácsoltad is régebben.

    Fröcsögött a szájakból a nyál és hoztak is rajtam a legvégén, de ugye ott 3 db 90 fokos kanyart kellett bevennem a babakocsival. A közeli 1 km majdnem PB 03:39 után kicsit lassultam 04:10-re, majd erőt vettem és a befutóra robbantottam egy 03:20 körülivel, majd kifutás...
    Ebben benne a sok alapozás, a fáradt lábra 100m sprintek, a megfelelő zónában végzett laza és erős edzések, az intervall futások számának csökkentése, de az erő megtartása stb. Erre írtad, ebben benne volt minden ami munkát végeztünk egész évben. Specifikus munka.

Új hozzászólás Aktív témák