Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Agony

    aktív tag

    válasz tomcica #60726 üzenetére

    Érdekes tapasztalat még a tegnapról... meg voltam győződve róla, hogy ma szét leszek csapva, mert hiába 6 órára, azért nem ezt a távot meg a tempót szoktam futni... viszont nem így lett. Gyakorlatilag azon kívül, hogy a nyugalmi pulzusom magasabb 5-6 BPM-el, nem igazán érződik semmi, simán mennék este futni.

    Azt hiszem ez ugyanaz mint amit már 1-2 erősebb edzésnél is észrevettem amikor a Vaporfly-ban voltam. Valahogy futás közben nincs meg az a karbon lap rugó érzés, amit annyian emlegetnek és tempóban nem érzem hogy gyorsabb tudnék lenni. Viszont ez a "nevetségesen" puha ZoomX rengeteget jelent másnap. Abszolút nem fájnak az izületeim, minimális fáradtságot érzek combban, de sehol egy húzódás/gyulladás/izomláz.

    Szerintem ha a Nike csinálna egy cipőt, ami full ZoomX talpú 30-35 mm-es stackel és kellően könnyű, de karbonlap nélkül elérhető áron... az tuti slágertermék lenne. Ezt amúgy már észrevettem akkor is amikor a Nike Invincible Run-ba futok, csak ott kevésbé érezhető, mert azt jellemzően laza futásokra viszem, na meg az 321 gramm szemben a Vaporfly 220 grammjával. :D

    Start with a whisper, end with a scream!

Új hozzászólás Aktív témák