Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Never79

    tag

    válasz myckey #46445 üzenetére

    Kaptak ők hideget-meleget. Gerecsében Vértesben edzem sokszor, de Pilisben, Börzsönyben, Budaiban is megfordulok ;) . Mátrát eddig kihagytam, ezért kíváncsian várom a híres/hírhedt Muzslát. 2 év múlva Mátrabércet szeretnék futni. Az már jövőre tervben volt, csak közbeszólt a covid mizéria, így csúszik a tervem is. Örülök, hogy ezt mondod, én is tapasztalatszerzésnek fogom most fel, de lehet kreténben fogom nyomni. Idén már úgysem lesz versenyem.

    Biccentés köszönést, én úgy intézem el, hogy mindig nézem a felém futó arcát. Ha kialakul szemkontaktus, akkor köszönök, ha nem akkor nem. Általában amúgy nem alakul ki.

    BomiBoogie: kíváncsiságból kérdezem, kihez kerültél?

    ígyvanferi: én is gratulálok neked /nektek. :R . Úgy volt igen, hogy azt a szakaszt futom, aztán a szerdai változtatás felborított mindent. Pedig egyedül azt a szakaszt nem futottam még eddig, valamint a Keszthely utánit 10-15 km-ert.. Huh 4:16-os tempó, sosem leszek ilyen gyors :D szép! Az időmérő rendszerben a hibát én is észrevettem, a csajnak aki futotta nálunk ott 3:37-es átlaga lett, miközben 5 perceseket tudott futni előtte és utána.

    tomcica: lehet az is. Nyomtam a gélt, de már előtte tölteni kellett volna?(!)

    Erről jut eszembe ti milyen gélt használtok? Nem márkára gondolok, hanem olyat hallottam, hogy nem mindegy mi van benne. Azok a jó gélek amelyekben nemcsak glükóz van, hanem maltodextrin. Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata?

Új hozzászólás Aktív témák