Új hozzászólás Aktív témák

• Malfroy

aktív tag

válasz patomi #91610 üzenetére

Még átgondolom ezt :) a fent linkelt német oldalról a w1 szállítással együtt 10-11k körül lenne .. :) én mindent a kényelemért vagyok, tehát nálam az első a kényelem , második a hangminoseg. Egyébként ez a 4grammos test, és pici ergonomikus kialakítás nagyon kényelmes .. volt régen több iem-em ,de ezt a kényelmet nem közelíti egyik se..Szóval ki is adnék érte ennyit, de friss még az ie200. Pár órát ment eddig egy qudelix 5k-ról, gyári szivacs tipsel. Az én ízlésemnek a sub bass nagyon penge élen táncolt. Szóval épphogy nem kevés . Ezért a gyári gumi tipset ki se próbáltam még mindenhol azt írták hogy azzal végképp a leggyengébb a sub. Aztán mivel pár órát hallgattam eddig, nem tudom van-e olyan bejaratodasi ideje a drivernek, ami nagyobb változást hozna, de megmondom őszintén ebbe nagyon nincs több szerintem. Meg megnézem hogy az A&K sr35 alatt mit gurít . Ezért gondoltam a spinfit cp145 vagy w1 beszerzését , mert elvileg a mélyeket jól adja, úgy hogy nem tompítja a magasat közben . De azt se tudom melyik méret lesz belőle nekem a tökéletes .. a gyári szivacs közül a legkisebb tökéletes .

[ Szerkesztve ]

Magas minőségű prémium gumiharangok / illesztékek eladó / → aprohirdetések → vezetékes fülhallgató

Új hozzászólás Aktív témák