- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malfroy
aktív tag
válasz patomi #91610 üzenetére
Még átgondolom ezt a fent linkelt német oldalról a w1 szállítással együtt 10-11k körül lenne .. én mindent a kényelemért vagyok, tehát nálam az első a kényelem , második a hangminoseg. Egyébként ez a 4grammos test, és pici ergonomikus kialakítás nagyon kényelmes .. volt régen több iem-em ,de ezt a kényelmet nem közelíti egyik se..Szóval ki is adnék érte ennyit, de friss még az ie200. Pár órát ment eddig egy qudelix 5k-ról, gyári szivacs tipsel. Az én ízlésemnek a sub bass nagyon penge élen táncolt. Szóval épphogy nem kevés . Ezért a gyári gumi tipset ki se próbáltam még mindenhol azt írták hogy azzal végképp a leggyengébb a sub. Aztán mivel pár órát hallgattam eddig, nem tudom van-e olyan bejaratodasi ideje a drivernek, ami nagyobb változást hozna, de megmondom őszintén ebbe nagyon nincs több szerintem. Meg megnézem hogy az A&K sr35 alatt mit gurít . Ezért gondoltam a spinfit cp145 vagy w1 beszerzését , mert elvileg a mélyeket jól adja, úgy hogy nem tompítja a magasat közben . De azt se tudom melyik méret lesz belőle nekem a tökéletes .. a gyári szivacs közül a legkisebb tökéletes .
[ Szerkesztve ]
Magas minőségű prémium gumiharangok / illesztékek eladó / → aprohirdetések → vezetékes fülhallgató
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Gitáros topic
- Milyen egeret válasszak?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest